Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876634 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: синастрия
« Отговор #3060 -: Май 08, 2012, 07:19:30 pm »
мммм мисля, че опозето ще действа по друг начин...

Слънце на мъж опозиция с твоя лилит може да накара мъжа да не може да те приеме като такава.....Ако е в съвпад ще си изкусителката, ако е в квадрат- може той да не харесва тази страна от теб, ако е в секстил или трин- може да си просто чаровна за него...но това много други аспекти могат да го създадат.

Като ги гледам тези точки като Лилит, Юнона, Серес и т.н..винаги имам впредвид съвпадите изключително. Опозицията я зачитам за съществена при вертекса...заради антивертекса.

:blink:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3061 -: Май 08, 2012, 07:34:05 pm »
... Но негов Сатурн в квадрат с твои Слънце/Марс, Плутон в съвпад със същите. На теб може да ти дойде малко "тежичък". Възможно е да се опитва да те поучава, командва, ревнува прекалено много, дори променя. Мъжки Сатурн в напрегнати аспекти към женските планети в синастрията не ми изглежда особено приятно за жената, по-скоро като аспект, носещ ограничения и разочарования. При него е добре, защото твои Уран, Сатурн и Нептун тригонират Венерата му - хем чувства приятна тръпка, хем усеща сигурност, че вниманието ти към него няма да се изпари бързо. Негов Марс в тригон с твоя Венера би трябвало да е отлично за физическото привличане и общуване. Ролите следват естественото си разпределение - той е активният, той е мъжкарят, който ухажва и търси контакт.

Мирабела, благодаря за отговора, права си за това, и за всичко де :Р. Наистина имам усещането, че ме поучава и ме приема като ученичка, която да научи на нещата от живота. Доста обширно ми обяснява всичко и ми казва кое как трябвало да бъде - дори ме упрекна за това как се обличам...  :angry: На моменти въобще не му хващам водопада от мисли, а почне ли да ми говори с някакви архаизми или на руски...  :unsure: Мисля, че е заради Меркурий в Рак, забелязала съм, че такива хора доста особено се изразяват... поне за мен. Иначе - да, мъжкар е отвсякъде...  :-[ и всяка сутрин ми звъни. :>

Много карма...,но супер синастрия...Изнасили го-щом искаш...и не го изпускай! ;D ;)

Мерси, че се включи! :> Няма да го изпусна, ако той не ме изпусне пръв. :Р Иначе този израз "много карма..." как да го приемам? Ще си изплатим ли прегрешенията, ако се съберем?  ;D
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3062 -: Май 08, 2012, 08:05:20 pm »
Purple...аз май съм нямала такива съвпади..но така съм чувала хората да казват! Аз имам само опита да започвам важни връзки на тразнитен лилит върху мое слънце- и обратното с пр. слънце през лилит
« Последна редакция: Май 08, 2012, 08:19:02 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3063 -: Май 08, 2012, 08:49:47 pm »
Ама разбира се, че всичко тръгва от натала! Разбира се.

В различните синастрии кармичността се вижда по различни начини- при едни хора е по СЛВ и ЮЛВ, при друг по Лилит, при трети Сатурна е много аспектиран...

но дори и на един човек да му е заложено в картата да е любовчия и да преживява постоянно множество флиртове...все ще има няколко по- специални...и кат отвори синастриите- вижда- аааей тука как Слв ми е на неговия ДЦ- срещата не е била случайна и т.н

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3064 -: Май 08, 2012, 09:12:31 pm »
Ами преживяла съм го и то май 2 пъти -срещата не е случайна. (е как и двата пъти се случиха мъже везни?! ;D)

Нищо не излезна от отношенията и с двамата, но определено усещах изживяното като съдба.
Само по себе си- СЛВ на ДЦ не е аспект за дълготрайност. Но дълго...много дълго помниш хората...май винаги ще ги помня и двамата!

По- късно една врачка при която ходих (жената е по- скоро екстрасенс) ..та бях я попитала за единия мъж- тя каза, че сме били братя в минал живот... ;)

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #3065 -: Май 08, 2012, 09:14:01 pm »
Здравейте, дами...пускам тук една синастрия, с въпроса - има ли смисъл? Който иска да се вк :rolleyes:лючи.....

Марая, очаквам твоето включване, тъй като за мен ти си изключително точна в прогнозите си.....разбира се, който иска също да се включи....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3066 -: Май 08, 2012, 09:34:57 pm »
 Passion : И двете съм ги имала в двата случая- единия път беше едното- другия път другото

Таккааа- Герчо крако мнение за синастрията: 1. Винаги има смисъл. 2. Можете да прекарате много дълго време заедно има важни хубави аспекти...но ме притеснява суровостта на сатурн в случая...той много ще се бори срещу въздушно-огнената природа на жената, тя ще чувства цялата си същност ограничена- иначе чудесен интелектуален контакт...възвишени чувства!
Но ми липсват аспекти на марсовете..ина двамата!!! Къде е страстта тук...Луната на мъжа не прави мажорен аспект до колкото виждам..не е добре това. С един СЛВ на сатурна двамата може много време да изкарат, чудесен интелектуален контакт..........но дълготрайните взаимоотношения ще бъдат нелеки.Емоционално. И за двамата. И двамата ще се чувстват неразбрани от другия.

И..това пак не значи че няма смисъл ;)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #3067 -: Май 08, 2012, 10:21:24 pm »
Луна в твърд аспект със Сатурн го забелязвам доста често като присъствие  :blink:.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #3068 -: Май 08, 2012, 10:53:02 pm »
Действително Луната приема, подтиска, понякога с неохота, всичко което чувства и изпитва в един момент, но има нещо друго тя търси сигурност по един или друг начин и кой ако не Сатурн и я дава ? Твърде често забелязвам този аспект в синастрии - в моето семейство, роднини, познати и съвсем случайни хора  :blink: .

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #3069 -: Май 08, 2012, 11:07:17 pm »
Моята Луна не е изпитвала на гърба си подобно нещо досега, а точно обратното /мой Сатурн- нейна Луна/  :mellow: .

Аз съм чувствал нещо определено - дълг, отговорност към човекът до мен  :blink:.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3070 -: Май 09, 2012, 07:59:24 am »
Да.. точно така е- Сатурн е с показалката  ;)

Ама всичко много зависи- на една жена с луна в рак в 12 дом съвпад най- вече със сатурн ще и дойде добре..ако е Луна в телец в 5 дом може доста добре да понесе и квадрат със сатурн или опозиция.

Ама наранена Луна в Скорпион в 8ми дом....нея един квадрат на сатурн ще я побърка! Последното, което трябва  на такава луна е борба. Със съвпад може би ще се чувства най- малкото неразбрана.

Но като цяло аспектите по сатурн дъжат...но не са гаранция за стабилното сформиране на връзка.

Passion- аз казах...и трудните синастрии имат шанс. Пак тръгваме от наталите и т.н и т.н :blink:

Интересна ще ми е синастрията на Наско и Иляна Раева, ако някой има карта нека да я постне.
« Последна редакция: Май 09, 2012, 08:15:34 am от zikovu »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3071 -: Май 09, 2012, 08:13:29 am »
Да.. точно така е- Сатурн е с показалката  ;)

Ама всичко много зависи- на една жена с луна в рак в 12 дом съвпад най- вече със сатурн ще и дойде добре..ако е Луна в телец в 5 дом може доста добре да понесе и квадрат със сатурн или опозиция.

Ама наранена Луна в Скорпион в 8ми дом....нея един квадрат на сатурн ще я побърка! Последното, което трябва  на такава луна е борба. Със съвпад може би ще се чувства най- малкото неразбрана.

Но като цяло аспектите по сатурн дъжат...но не са гаранция за сталното сформиране на връзка.

Passion- аз казах...и трудните синастрии имат шанс. Пак тръгваме от наталите и т.н и т.н :blink:

Интересна ще ми е синастрията на Наско и Иляна Раева, ако някой има карта нека да я постне.

Ще попитам... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3072 -: Май 09, 2012, 09:50:48 am »
Айде Марая- давай да я бистрим тази синатрия и техния композит! Много ги харесвам. Говорят с толкова страст и обич един за друг........
И устояват на много бури, подложени са като двойка в светлините на прожекторите- каква ли е тази силна връзка?  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3073 -: Май 09, 2012, 09:58:32 am »
Айде Марая- давай да я бистрим тази синатрия и техния композит! Много ги харесвам. Говорят с толкова страст и обич един за друг........
И устояват на много бури, подложени са като двойка в светлините на прожекторите- каква ли е тази силна връзка?  :rolleyes:

Не всичко  , което блести е злато... ;D
В далечната 2001-ва имаха сериозни проблеми във връзката си...

Ще попитам , ако Наско разреши , ще кача картите.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3074 -: Май 09, 2012, 10:04:11 am »
Да плииийййссс!

Със заличени лични данни- нали...да погледаме картинки просто ;)

Е, да- аз такива отношения намирам за така магнетични- където на кризите се устоява и излизате още по- силни!! :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3075 -: Май 09, 2012, 09:53:02 pm »
мда...много хубав израз- изживени!

Аз съм имала 3 синастрии до сега, които ...не съм изживяла...така както си е трябвало- да им усетя всичкото- и хубавото и лошото.....почвали сме нещо и все не сме го довършвали.

Една моя голяма любов- много се обичахме, мой сатурн съвпад луната му и СЛВ  ;) не можах с години да го забравя...той май ме прежали по- лесно- неговия сатурн не правеше нито един аспект мажорен към мои планети :'(
e..сигурно доста си ме е мислил, де..но приключихме без време- заради чужбинско разстояние :-[

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3076 -: Май 09, 2012, 11:01:41 pm »
Ами нищо и от двете! ;D

аа благодаря за пожеланието, да ти се връща ли връща :blink:
« Последна редакция: Май 09, 2012, 11:43:26 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3077 -: Май 10, 2012, 10:03:34 am »
Сега като се разписах за тази стара любов...не му знам часа на раждане като цяло.

Някой иска ли да ми помогне с предположения на асцендента му? (Да му сложа час поне горе-долу)

Висок, спортен- широки рамене, синеок, очите издължени и леко вдлъбнати,много проницателен поглед, на моменти леко замечтан, орлов нос, високо чело, издължена брадичка, остро лице, хубави зъби и усмивка, леко флегматична походка.

Предположения?

Години по- късно се запознах с едно момче, което мога да опиша по същия начин- беше Ац. Стрелец.. само, че имаше..някак си повече твърдост в излъчването...как мислите?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3078 -: Май 10, 2012, 10:09:43 am »
Сега като се разписах за тази стара любов...не му знам часа на раждане като цяло.

Някой иска ли да ми помогне с предположения на асцендента му? (Да му сложа час поне горе-долу)

Висок, спортен- широки рамене, синеок, очите издължени и леко вдлъбнати,много проницателен поглед, на моменти леко замечтан, орлов нос, високо чело, издължена брадичка, остро лице, хубави зъби и усмивка, леко флегматична походка.

Предположения?

Години по- късно се запознах с едно момче, което мога да опиша по същия начин- беше Ац. Стрелец.. само, че имаше..някак си повече твърдост в излъчването...как мислите?

Прилича на Юпитеров или Уранянски тип.... :rolleyes:
Но така е много трудно да се определи...Друго си е да го видиш... :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3079 -: Май 10, 2012, 10:25:55 am »
Марая, бих му сложила един асц Стрелец....ама този замечтан поглед..мек, топъл  глас... и аз си помислих за Водолей, но ац.водолеите били по- квадратни...а този беше по- издължен някак си...

Един друг има за чийто час се чудя- пак така- много проницателен поглед - без мекото в очите, много гърлен глас, категоричен и пак много остри черти- там си мисля, че ще е някой козирог на ац.... :-\