Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877097 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: синастрия
« Отговор #3980 -: Март 25, 2013, 11:24:39 am »
Момичета здравейте най-сетне имам точен час да раждане на човека до мен,ще ви помоля, ако може да хвърлите едно око на реалната ми синастрия с него.
Ти си "вътре", нали? По ВЪЗДУШНИЯ мерк ;) се ориентирах.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3981 -: Март 25, 2013, 11:26:17 am »
За да разгледаме синастрията...на първо време трябва да разгледаме наталните карти и на двамата участници. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #3982 -: Март 25, 2013, 11:32:23 am »
Да.. Права си, добро арбитриране. На око го правим...

А и е важно очакванията и вярата в коментарите да не е крайна, че така човек може да си обърка животеца ))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #3983 -: Март 25, 2013, 11:34:11 am »
Момичета здравейте най-сетне имам точен час да раждане на човека до мен,ще ви помоля, ако може да хвърлите едно око на реалната ми синастрия с него.

Вътре е))) по 5 и 8 дом ))))

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3984 -: Март 25, 2013, 11:34:44 am »
Да вътре съм.Ето ги и трите карти синастрията,моя натал и неговия натал.

*

Нова

• 3491
« Отговор #3985 -: Март 25, 2013, 11:39:42 am »
Манеее, мане, опасна личност е този господин на Елодия, совите не са това, коета са ))) Как да не те омая?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3986 -: Март 25, 2013, 11:46:35 am »
О да такова привличане никога не съм имала с мъж от неговия тип, за това се ровичкам из синастрията искам аджаба да разбера , какво ми става по принцип той е много далеч от типа мъже които харесвам.По принцип имам цялостната синастрия с вертекс,ерос ,възлите и тн,но не мога да я кача.
« Последна редакция: Март 25, 2013, 12:07:42 pm от elodiq »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3987 -: Март 25, 2013, 12:34:01 pm »
Съвпад на моя Венера в Телец в седми и негов Марс там но не знам дома, както и негов Уран на мой асц в опозе на овнешката ми Луна - мнения? :-)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #3988 -: Март 25, 2013, 12:37:51 pm »
Съвпад на моя Венера в Телец в седми и негов Марс там но не знам дома, както и негов Уран на мой асц в опозе на овнешката ми Луна - мнения? :-)

Кво се правиш, че не ти е ясно ясното? ))) Туй да не е спрягания напоследък потенциален колега? )))  класика; направо те трещи ))) За туй питаш, за туй казваме, нещо по-пикантно няма ли?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3989 -: Март 25, 2013, 12:40:53 pm »
С този уран на асц, като нищо доста често човекът ще прави неща с които да те изненадва и ще ти сервира неочаквани действия .Поне по моето скромно мнение.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3990 -: Март 25, 2013, 01:02:31 pm »
сега пиша от тел. подробности довечера. иначе ме тресе, да.
Ноо аз имам и Хирон съвпад с Венерата ми затова негов Марс там е притеснителен.
Друго той е със Слънце Козирог, съвпад Мерк и ретроВенера във Водолей. Скорпи Луна. Негов СЛВ на мой К3 а ЮЛв му съвпада със Сатурна му на мой К9.
Това е всичко. Не е цвете. Но и аз май не му влияя много като гледам картите.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #3991 -: Март 25, 2013, 01:14:24 pm »
сега пиша от тел. подробности довечера. иначе ме тресе, да.
Ноо аз имам и Хирон съвпад с Венерата ми затова негов Марс там е притеснителен.
Друго той е със Слънце Козирог, съвпад Мерк и ретроВенера във Водолей. Скорпи Луна. Негов СЛВ на мой К3 а ЮЛв му съвпада със Сатурна му на мой К9.
Това е всичко. Не е цвете. Но и аз май не му влияя много като гледам картите.

Венерите ви карирани ли са? )))) Водолейска, че и ретро ))))
Мнее, така няма да стане, той значи има каре венера-марс?, че и фиксирани.
« Последна редакция: Март 25, 2013, 01:23:53 pm от Нова »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3992 -: Март 25, 2013, 01:24:33 pm »
шестградусов орбис. Картата му ме плаши :-D

А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #3993 -: Март 25, 2013, 01:32:26 pm »
шестградусов орбис. Картата му ме плаши :-D

Има защо ))) Брои се! ))) Аз го броя. Даже считам, че е достатъчно изобщо да са в аспектиращ знак, пък може и в двата края на знаците да са разчекнати, за да действа, все хваща декиш там някъде, от личен опит и от наблюденията ми върху хората го казвам.

Виж ся, няа се плашиш, колко му е консерва коза със скорпи луна и карета на фиксе любовите )))), ще го преживееш )))), негова луна - твое слънце как са? Тригонирани? Твоя марс къде беше?
Пък и така ще има кой да ти отнася акъла на новата работа, няма да го играеш супер професионално-вглъбена-еманципирана, я )))

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3994 -: Март 25, 2013, 01:47:08 pm »
Алоооу говоря за шефа ми!!!!!:-D Но това не пречи да го зареждам с разни енергии  ;) не се знае знае ли се...
Марса ми е в Лъв. Баси не му знам часа..... А Урана срещу Луната ми показва нетрайност също така. А квадрата на Венерите различни сетоусещания и непознатост на вкусовете и др. по Венера... :-)
Има квадрат на Венера и мерк с опозицията марс-луна. две тао.
« Последна редакция: Март 27, 2013, 05:53:19 pm от Yaya »

А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #3995 -: Март 25, 2013, 01:55:20 pm »
ааахахаха, ми що го  зареди с любовна енергия, бе душко? хахаха, че така някакси останахме неразбрали и неразбрани)))) Значи затвърждавам, ще го преживееш )) обаче ти си виновна с туй намесване на венери и марсове, не караш по същество! Инак ще е кофти тип тоя, да, каре имате и на марсовете? хахххаха Виж ся, не се знае знае ли се. Даа, мн е хубаво да имате с шефа ти супер синастрия тип любовна, може всичко да е супер професионално, но поне се развива в твоя полза и си му слабост, от опит го казвам, а тук тия карета ще ви държат напрежение под мишниците.. но пък може света да обърнете, ми вие си сформирахте кръст от венери, марсове и луната му ))))

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3996 -: Март 25, 2013, 01:58:46 pm »
усещам го и това ме разсейва.
Ама няма да го бъде. Кофти е синастрията,  няма кво да си смучеш от пръстите. И Слънцата в квадрат и сатурна му квадрат Слънцето ми, ай холан....  :-X
« Последна редакция: Март 25, 2013, 10:40:24 pm от Yaya »

А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #3997 -: Март 25, 2013, 02:07:19 pm »
Не бива така да го преживяваш още в началото на новото си работно място. Чисто технологично още сте в процес на реорганизация и това е съпътсвано с кризи. И като сервитьорка да беше почнала да работиш, пак щеше да си в труден период. Ако не разбираше от астрология, нямаше така да си го навиваш на пръста. Дишай дълбоко!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3998 -: Март 25, 2013, 02:14:55 pm »
Запознах се с едно момчеее.. онлайн   :blink:
И нещо много си допаднахме внезапно и спонтанно.. някак много лесно ни потръгна разговора и се усещаме интуитивно, даже той много се учудва, и аз де.  И той се интересува малко от астрология, за пръв път ми се случва и отсрещната страна да ми иска часа на раждане..  ;D
Само два пъти сме си писали и май го предразполагам много да споделя.. говорим си за лични неща и май май много ме е харесал. Един такъв много превъзбуден ми се струва. Макар че все още сме на виртуален контакт...  :-[ Но и аз съм се развълнувала много..  :blink: ...абе има нещо тука..
Мисля, че голяма роля играе Слънцето ми върху Асц му и Луната ми върху десцендента... но има и други аспекти... много се чудя какво ли би означавало това препокриване на осите - IC-MC/ASC-DC?
Какво ще кажете по синастрията? (ще сложа и картата му) хаха.. надявам се той да не влиза в тоя форум..  ;D Иначе тръгнах да му правя интерпретация.. по картата и веднага ми се наби на очи опозицията на Венера и Сатурн.. а той ми потвърди тълкуването за вярно..

П.С. странно ми се струва обаче липсата на значителни аспекти към негови Луна и Венера или поне аз не ги виждам. А също и вертекса му е в съвпад с Луната ми, но не съм го цъкнала на тая карта...
« Последна редакция: Март 25, 2013, 02:35:10 pm от Freya »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3999 -: Март 25, 2013, 02:46:58 pm »
Това е картата на синастрията,която по горе писах,че не мога да кача.Но ми по интересно как гледа той на мен,че ми е завъртял главата то е ясно .Между другото Марая в другия форум беше споменала ,че съвпад на венера с вертекс бил мечта аспект за синастрията ,ако ми прочетеш поста би ли ми обеснила моля в какъв смисъл е мечта този аспект.
« Последна редакция: Март 25, 2013, 03:34:10 pm от elodiq »