Венера и Слънце попадат в твой 11ти дом, да не сте били близки приятели преди това, или сте се запознали чрез приятели. Тя те приема със сигурност като приятел. Гледам, че се/ще се грижеш за нея, в нейн 6ти имаш няколко планети. Слънцето ти е много близко до ДЦ, със сигурност и влияеш доста. Много интересни обратни знаци сте съчетали. Ти си Теленце, с Венера в Риби, тя пък Лъв с Венера в Дева. Тази Венера, ще се разбира с твоето Слънце, ама ти с тая Вода къде си тръгнал да се занимаваш да гасиш огъня
Иначе секса ще е хубав, като гледам нейният Марс къде е на тронче, а твоята водна венера и харесва. Луничката и в Козирог, добре със слънчо ще се разбират. Твоята Луна е обратна на нейното Слънце, това ще е интересно. Ако часовете са точни, и двамата сте със асц във Везни. Видях сега, че твоята Венера попада в нейн 5ти, хубаво разположение за връзка, виждаш в нея партньор, така както я искаш. И слънце в 7ми, абе тя ще ти се струва перфектна на моменти. Такива лични планети в 7ми и 5ти

Това виждам на първо сигнално, стига Венерата ти да издържи на огъня, въздуха и земята. Понеже не смятам, че един воден Марс ще и даде всичко от което има нужда, тази твоя Венера. Тя определено ти реагира с тия планети на ИЦ...
Сподели ми, от кога е тази връзка?
Ще ми е интересно да разбера, Венерата накрая оцеляла и издържала ли е