Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874893 Прегледи
*

Divna

Re:синастрия
« Отговор #780 -: Юли 01, 2010, 01:53:54 am »
Лилавка, майката добре ли е на момчето?

*

holanda

« Отговор #781 -: Юли 01, 2010, 01:57:31 am »
Лилавка, на твоя човек луната му много в критичен градус е, а тя е управител на партньорския до.
Какво става, напоследък все "тежки" луни виждам  :-[.
покрай мен ли? Не те разбирам :-[.Иначе за човека..много е странен.Изглежда..осъзнат.Аз нали такъв търсех ;).Разбира ме и ме подкрепя..скандален е ,да..особено ако му се изпречи някои,докато шофира.Но е доста умен,самонаблюдава се.Семейството му е с 'потекло''.

*

holanda

« Отговор #782 -: Юли 01, 2010, 01:58:52 am »
незнам,ще го питам.А и момчето не е много момче  :-[

*

holanda

« Отговор #783 -: Юли 01, 2010, 02:00:59 am »
разбрах те, ама не вденах какво толкова съм казал, това просто ми дойде като предположение.. не значи закон, другото което виж че момичето го потвърждава  :blink:
не бе,пиленце..просто се изкисках зверски като го прочетох ;D.Забавно е.А и ме подсети за случая и ми стана още по-смешно  ;D

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #784 -: Юли 01, 2010, 02:04:18 am »
незнам,ще го питам.А и момчето не е много момче  :-[
Плутон във везни.. оо чакай да е момче  ;D

:85:
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Divna

« Отговор #785 -: Юли 01, 2010, 02:09:59 am »
Е, бил е някога и момче  ;D.
Лилавка, оставям Айя да говори по натала, тя усеща и пипа много точно нещата. Аз само ще ти кажа, че брак ако има то ще е късен. Няма да обяснявам на дълго и на широко, но У7 (Луна) е в критичен градус и е зле аспектирана. На десцендента са Сатурн и Марс. За Сатурн вече ти писах, а проявата на Марс най-вероятно ще е във взаимоотношенията с партньорката. Ще бъде не дотам тактичен в изказа си и действията си.

*

holanda

« Отговор #786 -: Юли 01, 2010, 02:10:22 am »

[/quote]
кво се смеете,бе.Лошо ли е да се гушкам с моя лилав господин  ;D

Ая,страхотна интерпретация...само ще кажа,че понякога пие успокоителни,много е раздразнителен.Но бързо му минава и е адски смешен.Лошото е,че се дразни на малки неща,както съм и аз.Недай си Боже да ми се счупи тока,докато сме заедно.Всичко лети във въздуха ;D.Готин е...такъв един.. :P
дали е склонен на изневери?

*

holanda

« Отговор #787 -: Юли 01, 2010, 02:13:35 am »
Е, бил е някога и момче  ;D.
Лилавка, оставям Айя да говори по натала, тя усеща и пипа много точно нещата. Аз само ще ти кажа, че брак ако има то ще е късен. Няма да обяснявам на дълго и на широко, но У7 (Луна) е в критичен градус и е зле аспектирана. На десцендента са Сатурн и Марс. За Сатурн вече ти писах, а проявата на Марс най-вероятно ще е във взаимоотношенията с партньорката. Ще бъде не дотам тактичен в изказа си и действията си.

Абсолютно! Ще бъде изключително изискващ. Труден е за съжителство.
ама то и аз не съм от лесните,виж,че и Крис не ме изтрайва на моменти
 :57:

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #788 -: Юли 01, 2010, 02:16:36 am »

кво се смеете,бе.Лошо ли е да се гушкам с моя лилав господин  ;D

Ая,страхотна интерпретация...само ще кажа,че понякога пие успокоителни,много е раздразнителен.Но бързо му минава и е адски смешен.Лошото е,че се дразни на малки неща,както съм и аз.Недай си Боже да ми се счупи тока,докато сме заедно.Всичко лети във въздуха ;D.Готин е...такъв един.. :P
дали е склонен на изневери?

ами няма д аходиш с токчета :P, предствям си картинката, а за другото- ми то и при мен са само с плутон във везни, нормално е , виж в дева ... :lol:

[/quote]
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

holanda

« Отговор #789 -: Юли 01, 2010, 02:19:53 am »
Иначе е конте, барва се. Иска да мине за баровец. Заведения с фейс контрол. Ларж е, нали?
пра'й са много... ;D

казва,че е много моногамен.Имал е 13 годишна връзка с една мацка,с която са приятели и имат общ бизнес.Мислиш ли,че наистина е толкова моногамен?

*

holanda

« Отговор #790 -: Юли 01, 2010, 02:22:04 am »
Лилавичко, ама вие заедно ли живеете сега бе? Да внимавам аз кви ги говоря, че да не му докарам ядове на главата. Да не отнесе някой тиган...   :57: :93:
не,споко..ще поживеем малко заедно като се върна  :P

*

holanda

« Отговор #791 -: Юли 01, 2010, 02:24:53 am »

, виж в дева ... :lol:

е,тва вече е болест.. :72:

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #792 -: Юли 01, 2010, 02:26:45 am »
искам да сложа още една карта, за последо, обещавам :Д това е нещо потенциално, ама пак проблемно ( о , плуто в 5-ти дом как  ти се радвам )  ;D наталните ни карти си приличат малко

*

holanda

« Отговор #793 -: Юли 01, 2010, 02:28:31 am »

Писах вече малко по нагоре...

Ох, да му имаме самочувствието.  ;D  Ама иначе е с чувство за хумор, нали? Купонджия е.
ми да,забавен е много...на мен лично ми е забавен дори когато ме дисциплинира,а аз се правя на ''баси паса'' ;D

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #794 -: Юли 01, 2010, 02:32:09 am »

Писах вече малко по нагоре...

Ох, да му имаме самочувствието.  ;D  Ама иначе е с чувство за хумор, нали? Купонджия е.
ми да,забавен е много...на мен лично ми е забавен дори когато ме дисциплинира,а аз се правя на ''баси паса'' ;D

айде не се оплаквай  :P тъкмо ще се поокротиш малко с него, така ми се струва поне

*

holanda

« Отговор #795 -: Юли 01, 2010, 02:37:14 am »

попадала ли си на близнак с АС близнак  ?
;}

не,ама за къф ми е такъв...тия много кръшкат,а аз съм агресивна и ще му съсипя живота и някоя и друга телесна повреда :-\.Може и да не го правя лично аз...
 :mellow:

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #796 -: Юли 01, 2010, 02:38:01 am »
аз почти  ;D  , ама там пък много въздух ще им стане нещо... глава в облаците  :P

*

holanda

« Отговор #797 -: Юли 01, 2010, 02:42:01 am »
преди време ти казах за една позната с АС и слънце Везни, приятелят и е и мой приятел, който е с АС близнак и слънце близнак
тя е с луна риби, той е с луна дева,
ехеее.. няма да ти кавам, че това е най добрата двойка която съм виждал някога.. от лични наблюдения..  ;)
трябва да им постна синастрийката тука да я видим.. ;}
ще я видим и тяхната карта..по тази логика моя двоен Близнак трябва да е с Луна в Телец...Иначе,наистина Близнаците не са ми по вкуса.Моите винаги са Скорпион,Козирог,Водолей или Овен.Ако не са с тези зодии,то поне имат страшно много планети в тези знаcи или асцендент.

*

holanda

« Отговор #798 -: Юли 01, 2010, 02:45:25 am »

Що телец ?
аууу,чакай,реших,че съм с Луна в Сkорпион :-[ ;D...значи Луна в Риби..

*

holanda

« Отговор #799 -: Юли 01, 2010, 02:50:48 am »
;D това е моя привилегия
еми,нали сме като ''дупе и гащи'''..редно е да ти взема от характеристиките  :P