Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874184 Прегледи
*

Divna

Re:синастрия
« Отговор #720 -: Юни 29, 2010, 11:12:28 pm »
Рая, към синастрията не се подхожда никога така.
При синастрията се изисква начална информация (именно да се кажат какви са взаимоотношенията) и тогава се пристъпва към разглеждане. Тук не търсим професия като в радикса  ;). Нещата са значително по-различни. Тук проследяваме енергя между два индивида.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #721 -: Юни 29, 2010, 11:28:55 pm »
Съжалявам, Дивна! :(
До скоро не вярвах в синастрията и не се интересувах от нея, не знам точно как стоят нещата.
Какво да кажа за взаимоотношенията - това е голямата любов в живота ми.
Всичко е в миналото, но понякога много ми липсва.
Чуваме се, говорим, но само дотам, въпреки че и двамата имаме чувства, знаем че не трябва да сме заедно.

*

Divna

« Отговор #722 -: Юни 29, 2010, 11:41:30 pm »
Рая ти ли си със Скорпионската Луна?
В синастриите е хубаво да се знае къде попада Лилит, Юнона и Вертекс. Би било добре ако ги добавиш.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #723 -: Юни 29, 2010, 11:47:20 pm »
не, той!
не се бъзикайте :'(

*

holanda

« Отговор #724 -: Юни 29, 2010, 11:48:21 pm »
хмм,опозиция на Луните-това е мощен аспект  :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #725 -: Юни 29, 2010, 11:53:53 pm »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #726 -: Юни 29, 2010, 11:58:27 pm »
Ами в момента не съм много добре, някакво моментно настроение ме е обзело, едни спомени са ме връхлетели........чак не мога да се позная.

*

Divna

« Отговор #727 -: Юни 30, 2010, 12:00:16 am »
Той най-вероятно не е никак удоволетворен от семейството си, ако има въобще такова с тоя Плутон в 7 дом и Дева на купсидата и Сатурн в 5 дом.
Твоите планети малефици попадат в 7я му дом, а неговия Хирон е на десцендента ти. Това е възпрепятствало да има брак помежду ви. Неговата осмодомна скорпионска Луна попада в твой първи дом. Ами много мъка и там, че и СЛВ в Скорпион и той на партньорската ти ос 1/7. Негов ЮЛВ в съвпад с твой Хирон - много болка, която идва от миналото. Няма ли начин да направите нещо да се помъчите да изчистите тая карма, да не я трупате за следващ живот?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #728 -: Юни 30, 2010, 12:07:44 am »
Не е женен. Много е харесван от жените, но вината, за да не му се получават връзките си е негова.
Докато бяхме заедно имаше много сцени на ревност, изневери от негова страна, скандали и невероятно много обещания да се промени.
След мен не е бил сериозно с друга жена.
Към настоящия момент той знае, че не може да иска нищо от мен, доста грешки е направил, за да ме загуби. В същото време знае, че винаги, когато има нужда може да ми се обади и да си говорим.
Аз съм женена, имам деца и не мога да рискувам всичко заради него.
Но е още в сърцето ми.
« Последна редакция: Юни 30, 2010, 12:13:50 am от Рая »

*

Divna

« Отговор #729 -: Юни 30, 2010, 12:09:44 am »
А сега виждам и новата карта. Ами тук като допълнение твойта лилитка в неговия 7ми дом, а неговата в съвпад с твоя десцендент.
Иначе Рая, твоето слънце така хубаво си е пуснало лъчите върху неговата Венера и Нептун, че сигурно като те чуе му става едно хубаво на душата ... Неговото Слънце и то от своя страна аспектира Венерата ти (много топли отношения има между вас).
Неговия Плутон много здраво те е хванал (секстил със Слънцето ти и творчески аспект/кармичен/ с луната ти), а твоя Сатурн пък е направил същото с неговото Слънце.

*

holanda

« Отговор #730 -: Юни 30, 2010, 12:13:39 am »
Ами в момента не съм много добре, някакво моментно настроение ме е обзело, едни спомени са ме връхлетели........чак не мога да се позная.
извинявай за личния въпрос,но ти нали беше омъжена?Ох...толкова ми е тъжно,когато стане дума за големи любови..защо не се е получило,защо не си се борила за тая любов :-[.Боже,имам чувството,че ако намеря моя човек-няма да се оставя на никакви обстоятелства да ми го отмъкнат..Толкова трудно може да се влюбиш безпаметно /съдя по себе си,защото въобще не съм от влюбчивите/,с каква съвест ще оставиш щастието да си отиде... :unsure:

*

Divna

« Отговор #731 -: Юни 30, 2010, 12:15:58 am »
Не е женен. Много е харесван от жените, но вината, за да не му се получават връзките си е негова.
Докато бяхме заедно имаше много сцени на ревност, изневери от негова страна, скандали и невероятно много обещания да се промени.
След мен не е бил сериозно с друга жена.

Ами с тая Венера в 1ви дом сигурно е коце и е харесван.
Скорпионската Луна е много ревнива, изискваща, капризна, въобще не е лесна. Там има много емоционални падове ако не се чувстваш достатъчно обичан и ценен. Овенското му Слънце и Венера няма да търпят болката да трае дълго, те се впускат в нови и кратки приключения, помагат на Луната да излезе от плутоновата пещера.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #732 -: Юни 30, 2010, 12:18:52 am »
Да, Дивна и той казва, че само като чуе гласа ми или ме види, и е щастлив.
Аз не исках да приключа тази връзка, до последно си мислех, че мога да го променя. Но на бесните му изблици на ревност не издържах, още повече, че 2 пъти го хванах да се сваля с други жени. А аз му бях вярна, друг мъж не поглеждах.

*

Divna

« Отговор #733 -: Юни 30, 2010, 12:25:45 am »
Рая, жалко, че не си знаела преди време това  :-[
Този мъж е истъкан от емоции (много вода в картата) - Асц е в Риби, 5 дом Рак, 8 дом Скорпион. И за капак Десцендент в Дева.
Това е мъж, който изисква много разбиране от страна на любимото същество.
Мъж с Дец. Дева или се жени докато е млад или въобще не се жени, е има изключения, но като му гледам картата с тоя Сатурн в 5 дом и Плутон в 7 , само малефици в домовете на любовта и партньорствата.
« Последна редакция: Юни 30, 2010, 05:55:47 am от Divna »

*

Divna

« Отговор #734 -: Юни 30, 2010, 12:31:35 am »
Рая, не мога да му видя аспектите, но У5 (Луна) е в 8ми дом в Скорпион. Луна в скорпион е в падение. Това за нея е възможно най-лошия знак. В 5 дом е и Сатурн. Той явно си има проблеми в любовта като цяло.

Ако желаеш пусни композитната ви карта.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #735 -: Юни 30, 2010, 12:39:51 am »
Да, Дивна, много точно, както винаги!
Много е емоционален, чувствителен и не се притеснява да показва емоциите си. Правил ми е страхотни изненади, давал ми е много любов, успокоявал ме е, разсмивал ме е, разплаквал ме е - само както той си знае.Направи ми невероятно романтично предложение за брак, което аз отказах, защото бях малка, исках да завърша първо университета и тогава да се оженим. Той го прие като отказ да бъда с него.

*

Divna

« Отговор #736 -: Юни 30, 2010, 12:44:09 am »
Типично за една скорпионска Луна. Все си мисли, че е отхвърлена. Слага се в такива филми дето и Хичкок не може да и стъпе на въображението.
Трябва да й се обеснява до безкрайност, че е обичана и че е желана и най-вече разбрана.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #737 -: Юни 30, 2010, 12:46:16 am »

ето композита!
така като гледам, май е по-добре, че се разделихме!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #738 -: Юни 30, 2010, 12:48:42 am »
Мдааа, само че аз пък тогава също се правех на важна и вместо да му се обяснявам колко го обичам, се врътвах и си тръгвах. Мислех си, че така го наказвам за недоверието му.

*

Divna

« Отговор #739 -: Юни 30, 2010, 01:01:29 am »
Лилит в 7 дом показва, че е имало някакво възпрепятие за брак и брачни взаимоотношения, но не е гаранция, че това не е можело да стане на по-късен етап.
Утре ще погледна картата на свежа глава.