Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876184 Прегледи
*

Divna

Re:синастрия
« Отговор #1200 -: Септември 08, 2010, 07:13:19 pm »
Крис, асцендента бива привлечен от планетата.
За момичетата, които са били привличани от теб трябва по-скоро да търсиш твои лични планети върху техни важни точки.
Когато участват партньорски АС, МС и нодалната ос, не бива никак да се пренебрегва.

ПП: Проверил ли си как стоят нещата в твоя радикс по отношение на Асцендента? Защото ако получава много напрегнати аспекти от планетите или управителят му ако не е добре поставен в картата, тогава е възможно всички партньорски планети, които го докосват да задействат енергия, която не води до положителни емоции за теб.

*

Divna

« Отговор #1201 -: Септември 08, 2010, 08:37:01 pm »
Асцендента поема само хубави аспекти. Управителят на Асцендентът е в добро положение в съвпад с АС, и в съвпад с падналата Луна. Друг е въпросът, че действието се развива в 12-ти дом. ;D

В такъв случай е възможно тия жени да изкарват нещо на повърхността, което ти дълбоко криеш в себе си. И по тоя начин да те карат да се чувстваш некомфортно.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1202 -: Септември 08, 2010, 09:11:59 pm »
Асцендента поема само хубави аспекти. Управителят на Асцендентът е в добро положение в съвпад с АС, и в съвпад с падналата Луна. Друг е въпросът, че действието се развива в 12-ти дом. ;D

добре де, не си ли виждаш юноната на асцендента..ти си ги привлякъл, ама после много са ти заприличали на майка ти и не върви да ги желаеш силно, нали??... ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #1203 -: Септември 08, 2010, 09:25:18 pm »
Абе те не приличат на майка ми, но се държат като майки. ;D

образа на Майката кой го е изградил в теб, как мислиш??едва ли моята майка го е изградила..ти си го изградил, наблюдавайки своята майка и като ти заприлича някой на нея /т.е., държи се като Майка/, хем те привлича емоционално, хем те стопира сексуално, защото е свързан и със сексуални табута, при мъжете т.нар. едипов комплекс..

*

Vision

• 3523
« Отговор #1204 -: Септември 08, 2010, 09:34:42 pm »
Да, но в случая не е това и въпросния комплекс. ;D
Просто някак са твърде загрижени за дреболии. Ако говорим за психологическа гледна точка то може и да е обратното, но не помня как го наричаха ("майката", която си търси детето да се грижи за него ;D  проблемът е, че много бързо си намира някое друго за което да се грижи ;D).

ами само една юнона+асц., съвпад нейна луна, ако няма и друга арматура да държи бетона, няма как да изкара много..иначе с теб е била майка, с друг може да е била жена и да е жена сигурно и е харесвало повече, никой не иска да дундурка някого..затова бързо те е заменила/са те заменили сигурно..

*

Vision

• 3523
« Отговор #1205 -: Септември 08, 2010, 09:53:42 pm »
;D Не бе жена, никой не ме е заменял. Просто се сетих, за това определение. (ти ми говориш за мъжки проблем, аз ти говоря за женски такъв)
Може би само един от случаите е нещо подобно, но той е вече за освидетелстване.  ;D
Основното беше, че в случая привличането не е еднакво, а общото между картите беше това, че има съвпад Луна/Асцендент. Вече споменах, че там където марс/марс(бих добавил и марс/венера) са в добри аспекти е малко по-различно.
добре, Дивна ти е казала защо ги привличаш, аз ти казах защо ти си по- малко привлечен от тях, отколкото те от теб..може и да не съм права..аз например съм се чувствала майчински точно в такива ситуации, когато нечии асц. ми е на луната и то независимо дали е на мъж или на жена..ама не съм се и захващала с такива мъже, щот извъобще не ме привличат сексуално, повече ме интересува дали са топло облечени, да не настинат.. :rolleyes: а и при мен се пада в телец, гледам и да са нахранени добре, та изобщо не може да става въпрос за нещо друго, освен да сме си дружки..

*

Vision

• 3523
« Отговор #1206 -: Септември 08, 2010, 10:09:49 pm »
Там е работата, че тези "майки" са привлечени сексуално.
Просто реших да споделя откритието си.
Както и да е. Храни си ги и си ги обличай твойте.

възможно е, твоя съвпад все пак е в скорпион, там и за кръвосмешение може да се говори спокойно.. :P
храня си ги, имам една приятелка, на която много обичам да купувам дрехи, ама тя ми забрани най- сериозно.. :(а много и нацелвах номера..после като ходя в тях нося много храна, и това ми забрани..и накрая я мъмря за някакви неща и тя избеснява и ми вика ''добре, мамо'', защото слънцето и е в скорпион и не може да понася такива неща..само че луната ми е на девет градуса преди асц. и, в 12-ти дом и в опозиция на слънцето и нептуна и тригон с плутона и урана и.. ;D

*

Divna

« Отговор #1207 -: Септември 09, 2010, 12:24:21 am »
Вижън и Крис, паднах от смях, четейки ви  :rolf:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1208 -: Септември 09, 2010, 06:58:07 am »
Вижън и Крис, паднах от смях, четейки ви  :rolf:

чавето има още много сол да изяде, преди да стане способно да разбере, че съм права, но аз съм оптимист, вярвам в него.. :blink:

*

Santi

« Отговор #1209 -: Септември 09, 2010, 04:13:47 pm »
Луна на ДЦ същото ли влияние има да попитам  ;D ?

*

Vision

• 3523
« Отговор #1210 -: Септември 09, 2010, 05:46:54 pm »
Ako под сол имаш в предвид едипов комплекс, то по-добре върви си ги храни твойте и не се занимавай повече да пишеш такива глупости. ;D

чакай първо да те нахраня теб, има време..виж се: ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #1211 -: Септември 09, 2010, 06:02:09 pm »
Нали бях хайдутин, даже войвода на чета.
 Какви са пък тези изроди на които сега ме оприличаваш? ;D

как ше е изрод това!!..то е малко, сърдито бебе, или е гладно, или ака..няма много опции при бебетата в този им вид, гледала съм племенниците.. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #1212 -: Септември 10, 2010, 07:13:57 pm »
ето това, за което ставаше въпрос по- горе /луна, съвпад асц./, днес му взех данните..колега, много голям чаровник, този, за който казах в друга тема, че е женен, но се държи така, все едно не е..сега се е лепнал на мен и двете колежки със слънце в телец..часа му не го знаем още, щял да пита, но съвпадите са показателни..аз дадох 12 на обяд, но и по външен вид мислим, че асц му е телец..много е спокоен, с приятно чувство за хумор, отявлен цицоман, идва с нас на обяд, защото не обядва, а като нас пие само кафе, другите се тъпчат на друго място..направих синастрия, защото си се лепна за нас и това си е..мерк съвпад венера- дай му да приказва за любов, в 11-ти, с приятелки, марс в осми, секса силно го влече, в козирог, но е срамежлив.сега, въпроса е- как можем да го отлепим, без да го нараним, все пак е сладък.. :rolleyes:

п.с. почти 100% съм сигурна, че асц. му е телец, само не знам в кой градус точно..

« Отговор #1213 -: Септември 10, 2010, 07:35:18 pm »
Не съм експерт по синастрии, но като гледам как хубаво се е лепнала Луната му за твоите Слънце и Венера, тези тригони, които ти допълва до голям трин и твоя AC в неговия 5-ти дом, не знам как ще го откачиш. На човека просто му е гот с тебе. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #1214 -: Септември 10, 2010, 07:40:52 pm »
ето синастриите на въпросния господин и с другите две дами.. ;)

вижда се, че и с тях има уникални съвпади..каузата май е изгубена..освен да го осиновим..как може мъж на 35 години, женен, с дете, да се лепне така на три жени на различна възраст при толкова мъже колеги, да си ходи с тях!!не ме дразни по никакъв начин, не е женчо, не е нахален, даже е много приятен събеседник..но просто не мога да го разбера що за човек е, нещо ми се губи в картинката!! :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #1215 -: Септември 10, 2010, 07:42:55 pm »
Не съм експерт по синастрии, но като гледам как хубаво се е лепнала Луната му за твоите Слънце и Венера, тези тригони, които ти допълва до голям трин и твоя AC в неговия 5-ти дом, не знам как ще го откачиш. На човека просто му е гот с тебе. ;)

и с другите, виж му картите с тях!!техните часове са точни, както и моят..ние като бяхме сами си говорихме за по- интересни неща, сега само за секс, защото той ръчка все в тази посока, а на мен ангела ми е слаб, и на всички явно..времето минава като миг..обаче не ми се ще да е така..не се е лепнал само на мен, а и на трите..това е сигурно..

*

Vision

• 3523
« Отговор #1216 -: Септември 10, 2010, 07:47:32 pm »

Мирабелла, сакън, не го споменавай!!! Човекът е венчан, минал под олтара заклел се във вечна вярност.  ;D

Вижън, автоматично падаш в категорията ''кучки'', как можеш да го споменаваш. Недей. Ще си навлечеш гняв така. :rolleyes:

въобще не става въпрос за това..не е ясно какво търси, но никоя не си пада по женени мъже, едната от девойките е женена, другата- разведена, просто си е с нас и това трябва да се възприема за факт..някакви уж невинни бъзици, но не е редно и това..сега не мога да му кажа- ти защо не ходиш с мъжете да обядваш, защото просто не мога да го направя, още повече, че той не обядва, това беше първоначалният мотив за присламчаването..освен аз да се махна, но с двете жени ми беше много приятно преди..как може да се измисли нещо, за да се оправят нещата??.. :unsure:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1217 -: Септември 10, 2010, 08:05:00 pm »
А иначе синастрията ви е добра. Хвърлих едно очо. За трайност на отношения не съм гледала. Ама за лаф моабет е пИрфектен.
кажи ми- според теб кое не му е в ред на този човек..какво иска!!??..сутрин, преди работа пием кафе четирите приятелки /ние трите и той/, той знае къде се събираме и идва..на обяд тръгва с нас, днес след работа ме среща по стълбите и се оплаква, че щял да има още много работа, иначе щял да дойде с нас, ние отидохме да пием по бира с картофки, много го беше яд, чак от прозореца ни гледаше и ни викаше, че ако може да се откачи- ще дойде..хем ми е забавно, хем му се чудя на акъла..в никакъв случай не женствен или педро, просто си е като едно малко сладко кученце, обаче не ме дразни достатъчно, за да се скарам с него..сигурно, защото слънцето му е във водолей, ако беше в телец и то, досега да съм го подпукала.. :-\ просто не е досаден..питам ги другите какво мислят, те казват, че се забавляват..ама аз искам да проанализирам ситуацията, а не мога..и това ме яде.. :angry:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1218 -: Септември 10, 2010, 08:10:36 pm »
Комуникира му се на човекът. Иска заедност. ;D
Не се надувай, ама синастрията ви е за лафчета- голям въздушен тригон.
п.п.На око и аз се насинастрих с него-имаме съвпад на Слънца, Луни и май Меркове-лафче. ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #1219 -: Септември 10, 2010, 08:24:39 pm »
Комуникира му се на човекът. Иска заедност. ;D
Не се надувай, ама синастрията ви е за лафчета- голям въздушен тригон.
п.п.На око и аз се насинастрих с него-имаме съвпад на Слънца, Луни и май Меркове-лафче. ;D ;D

добре, ами ако си падна по него??хубавец е и е умен..значи трябва аз да се махна, и да се пожертвам един вид, за да настъпи равновесие в системата..да, лафчето много върви, ама то си върви, върви и така- от дума на дума, нали се сещаш..другите две, с тия слънца в телец сигурно са по- големи непукисти, но аз се задвижвам от думи и не искам да си вкарвам такива в главата..ми ше се махна, ебаси, ще си стоя на работното място и ще си кукам сама..няма..ще се скарам с него, директно ще го питам какво иска и ще изляза гадната сухарка, която разваля купона..и какво ще ми каже- ми гот ми е с вас..и моята реплика трябва да е- да, ама си женен, и той ще каже- нали само си говорим и те така, няма да се разберем..ще измисля нещо де..пуснах картите, защото за пръв път попадам в такава ситуация..много ми е странна..а аз не обичам странни работи..