Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874936 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: синастрия
« Отговор #2860 -: Април 12, 2012, 04:16:56 pm »
За Вертекс съм чела предимно във западни форуми- Венера съвпад Вертекс говори за много сериозни отношения тип "Любовта на живота", Вертекс на дец говори изключително за брак...

Много модерен е този вертекс на запад в момента. Най- силно значение имат съвпади с лични планети и съвпади по осите! Това е което съм чела :-[

П.С и тук ще си вмъкна отговор на въпроса, който сама по- горе поставих :blink:- за квадрата между У7 в синастрия.Ако някой се сблъска с тази полемика- в синастрията на Дейвид и Вики Бекъм техните У 7 са в квадрат, а брака им е толкова стабилен...явно ако има други добри фактори, такъв квадрат не е така фатален

« Последна редакция: Април 12, 2012, 04:45:36 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2861 -: Април 12, 2012, 04:26:18 pm »
Чарта на 911 отново ме хвърля в размисли за съвпадите и опозетата на сатурн.

За съвпадите съм убедена, че са яка спойка- най- яката... А опозициите са си карма...въпроса ми е..до колко една сатурнова опозиция..позволява нещата да се случват в любовта?

Чела съм че Опозиция на сатурн има почти същото значение като съвпад....не знам, не знам. Някой има ли мнение? :-\

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #2862 -: Април 12, 2012, 04:48:16 pm »
А какво сте чели за Слънце в/у партньорски Вертекс ?
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2863 -: Април 12, 2012, 05:38:31 pm »
911- в семейството на този човек има ли конфликт между майката и бащата? Възможно ли е..той да е по- близък с майката? Имал ли е сериозни връзки въобще?

С втората графика ми се наби нещо на очи- венера в съвпад с луна натална опозиция със сатурн и твоето слънце активира точно тази...доста неприятна опозиция...мдам- нали пита за карма..ето ти я кармата :-[ Но според мен това, че толкова време не можете да се откъснете един от друг идва от съвпада слънце сатурн. Тва е ....тва е много силна спойка...може би ако сатурн не беше замесен в опозицията..нещата щяха да са по- леки.
Ами конфликт  между майка му и баща му не знам да има.По близък е с майка си ... Сериозни връзки ;D Като време ? ;DПо скоро не... много е влюбчив ама и бързо му минава.
Сега е с едно момиче и нещата уж изглеждат сериозни...Обаче  точно т'ва ме притеснява - не можем просто така да прекъснем отношенията си :Х По някаква "случайност" съдбата все ни събира...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2864 -: Април 12, 2012, 06:13:01 pm »
А какво сте чели за Слънце в/у партньорски Вертекс ?

Същото като Слънце съвпад СЛВ  ;) Хубаво е, хубаво е да има такъв аспект...макар, че само той не стига, разбира се

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2865 -: Април 12, 2012, 06:42:50 pm »
За Вертекс съм чела предимно във западни форуми- Венера съвпад Вертекс говори за много сериозни отношения тип "Любовта на живота", Вертекс на дец говори изключително за брак...

любовта на живота за този с вертекса или за този с венерата ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2866 -: Април 12, 2012, 08:09:08 pm »
ee:)
сега:)

Ок, може би аз не съм се изразила коректно, но нека да го кажем така- такъв съвпад създава предпоставки за сериозна връзка между двама души и това ще е една любов, която ще остави следа и у двамата.

Но Вертекса..е просто една добавка към общото..нали...и тази точка се движи толкова бързо, че изменя положението си буквално със всяка минута..

911- иди на астролог да направи ректификация, за да се видят с точност някои неща...ще е спер ако тая негова луна се мръдне на някъде и излезе от сатурновата опозиция
Но в едно бъди сигурна- съвпади и опозиции на сатурн...особенно пък със Слънце, Луна, Венера са знак за това, че сте били любовници в минал живот.( by Dena L Moore)
Ти имаш сатурн съвпад слънце с него.
« Последна редакция: Април 12, 2012, 09:11:21 pm от zikovu »

« Отговор #2867 -: Април 12, 2012, 10:57:35 pm »
В синастрията отчитате ли минорни аспекти?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2868 -: Април 13, 2012, 08:18:03 am »

любовта на живота за този с вертекса или за този с венерата ;)
Странно а пък на Вертекса с Марс как го отчитате ;)
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2869 -: Април 14, 2012, 06:16:44 pm »
Za minonite aspekti sum chela, che mogat da se tulkuwat kato skritite problemi.
Az bih gi otchitala  pri dulgogodishnite vruzki i veche ustanoveni vzaimootnoshenia, no ne i za da gledam dali dvama choveka sa suvmestimi...

Tuk imashe edin komentar za SLV suvpad Vertex. Prochetoh skoro iz forumi che e mnogo karmichen aspekt, no samo tova kato komentar.

Za Mars suvpad vertex...znam li...lichna planeta e mars...sigurno shte e vajno...no ne sum ubedena.... :-\

p.s sujaliavam za latinicata

« Отговор #2870 -: Април 14, 2012, 10:53:45 pm »
За 911:
Имате съвпад Сатурн Слънце, и Плутон Венера. Тези два съвпада ви държат много здраво и няма пускане. Не означава непременно хармония и радост.  Плутон и Венера в съвпад всъщност е чудесен аспект, но Сатурн и Слънце задушава, макар и двата аспекта да говорят за голяма верност и лоялност един към друг. Този чийто е Сатурна ограничава другия, държи се често студено, поучава , критикува като вярва че го прави за доброто на другия.  Опозицията на Слънце и Луна дава привличане, но и трудности в съвместния живот, в смисъл че искате различни неща и различни неща ви правят щастливи. Много говорите като сте заедно и обичате да говорите, това пък идва от Марс - Меркуриевите и Слънце - меркуириевите аспекти. Съвпадът на Слнце и Уран говори за чести и внезапни раздели, винаги има надвиснала  раздяла, като човекът, който я инициира е най-вече този, чийто е Уранът.

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2871 -: Април 15, 2012, 11:10:18 am »

911- иди на астролог да направи ректификация, за да се видят с точност някои неща...ще е спер ако тая негова луна се мръдне на някъде и излезе от сатурновата опозиция
Но в едно бъди сигурна- съвпади и опозиции на сатурн...особенно пък със Слънце, Луна, Венера са знак за това, че сте били любовници в минал живот.( by Dena L Moore)
Явно ще трябва да почета за този Сатурн ;D
За 911:
Имате съвпад Сатурн Слънце, и Плутон Венера. Тези два съвпада ви държат много здраво и няма пускане. Не означава непременно хармония и радост.  Плутон и Венера в съвпад всъщност е чудесен аспект, но Сатурн и Слънце задушава, макар и двата аспекта да говорят за голяма верност и лоялност един към друг. Този чийто е Сатурна ограничава другия, държи се често студено, поучава , критикува като вярва че го прави за доброто на другия.  Опозицията на Слънце и Луна дава привличане, но и трудности в съвместния живот, в смисъл че искате различни неща и различни неща ви правят щастливи. Много говорите като сте заедно и обичате да говорите, това пък идва от Марс - Меркуриевите и Слънце - меркуириевите аспекти. Съвпадът на Слнце и Уран говори за чести и внезапни раздели, винаги има надвиснала  раздяла, като човекът, който я инициира е най-вече този, чийто е Уранът.
Отношенията ни определено са мега-оплетени  :rakeattack: Не  мога  да определя човека като студен или пък да ме е критукувал някога за нещо -по -скоро  е мрънкяло ,малко разглезен  ;D...
Но това ,че искаме различни неща ,може и да се окаже вярно.Не говоря във връзките, а попринцип.
Благодаря Ропотамо  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2872 -: Април 15, 2012, 03:16:57 pm »
За съвпадите на сатурн..винаги ще има 2 мнения, аз изчетох света- астролозите не са единодушни. Но според мен аспекта си е повече положителен. Дейвид и Виктория Бекъм имат съвместен съвпад слънца и сатурни ;)

Мен в тази синастрия ме притеснява наталната опозиция на момчето- сатурн опозе луна,венера. Не знам дали ще се обвърже някога истински. И мисля че проблемите между 911 и него тръгват от там...

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2873 -: Април 15, 2012, 05:01:06 pm »
Времето ще покаже :-\

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #2874 -: Април 15, 2012, 07:11:31 pm »

Явно ще трябва да почета за този Сатурн ;D
За 911:
Отношенията ни определено са мега-оплетени  :rakeattack: Не  мога  да определя човека като студен или пък да ме е критукувал някога за нещо -по -скоро  е мрънкяло ,малко разглезен  ;D...
Но това ,че искаме различни неща ,може и да се окаже вярно.Не говоря във връзките, а попринцип.
Благодаря Ропотамо  :blink:

Сатурн е планета на кармата.Според това, което съм чела- ти му дължиш нещо от предишен живот/твое Слънце съвпад с негов Сатурн.
Чисто практически- твоето Слънце в съвпад с негов Сатурн и опозиция на неговата Луна... ...намесваш се /без да искаш/ в нерешените му проблеми и накланяш везните в полза на това, което той самия иска, но му  е трудно да постигне със собствени усилия.
Ако свържеш живота си този човек, непрекъснато ще се бориш със стараховете му и имаш шанс да успееш, но цената е твърде висока.В случая е важно какво ти самата искаш.
 :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2875 -: Април 16, 2012, 08:30:01 am »
Интересно :blink: Не знам какво му дължа ,но знам ,че досега той е правил много неща за мен и много ми е помогнал (понякога без да е нарочно  ;D)
За вътрешните му страхове не съм сигурна.Не е от темите ,за които сме разговаряли ..а и той не е склонен да сподели :)
Въобще ако не бях срещтнала този човек ,нямаше да съм това ,което съм днес.
И съм много благодарна на съдбата за това.

« Отговор #2876 -: Април 16, 2012, 11:00:48 am »
911 /малко кофти да се обръщаш към някой с число/ - Аз те разбирам напълно, имах дълга и кармична връзка с един Господин. Имахме двоен съвпад Сатурн-Луна. Мога да кажа същото, ако не беше той нямаше да съм това, което съм сега...Бях въвлечена в тази връзка и някакви външни сили, като че ли ме управляваха...Много ме нарани, но и много ми даде - за раните си получих обезщетение тъй да се каже...Много трудно се отскубнах, вероятно и той...Единственото обяснение, което имам е, че е последствие от минал живот. На духовно ниво, знам че ме обича и ще ме обича до края на живота си....но аз не, просто успях да развържа някакъв кармичен възел...
За Вертекса в синастрията, доколкото помня и съм приела за вярно - гледам само когато има съвпад до 1 градус с планета или Възли, както и Антивертекса...и по принцип приемам, че чрез тази точка нахлуват важни, съдбоносни за нас хора и събития. Цялото му проявление мисля, че се изразява само в това.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2877 -: Април 16, 2012, 11:36:04 am »

За Вертекса в синастрията, доколкото помня и съм приела за вярно - гледам само когато има съвпад до 1 градус с планета или Възли, както и Антивертекса...и по принцип приемам, че чрез тази точка нахлуват важни, съдбоносни за нас хора и събития. Цялото му проявление мисля, че се изразява само в това.

А важно ли е като имаме огледален съвпад на осите вертекс-антивертекс?
Т.е. моят антивертекс съвпад неговият вертекс,и неговият антивертекс съвпад моят вертекс...точни съвпади.??

« Отговор #2878 -: Април 16, 2012, 11:42:40 am »
  В този ред на мисли, означава че събитията и хората, които ще навлизат в живота Ви ще рефлектират едновременно върху двамата...Но ако не засяга лична планета или възел - няма да има проявление между вас, а ще отразявате едновременно събитията, нещо като две огледала поставени едно срещу друго, образно да го обясня. Значи важно е да отработите и изживеете рефлекциите.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2879 -: Април 16, 2012, 11:56:14 am »
911 /малко кофти да се обръщаш към някой с число/ - Аз те разбирам напълно, имах дълга и кармична връзка с един Господин. Имахме двоен съвпад Сатурн-Луна. Мога да кажа същото, ако не беше той нямаше да съм това, което съм сега...Бях въвлечена в тази връзка и някакви външни сили, като че ли ме управляваха...Много ме нарани, но и много ми даде - за раните си получих обезщетение тъй да се каже...Много трудно се отскубнах, вероятно и той...Единственото обяснение, което имам е, че е последствие от минал живот. На духовно ниво, знам че ме обича и ще ме обича до края на живота си....но аз не, просто успях да развържа някакъв кармичен възел...

би ли споделила как успя? и как разбра, че си го направила? аз съм в такава връзка и не мога да я прекратя вече 3-4 години :'(