Е - пълно щастие няма passion desire! :blink: срелешка луна в стрелец..многоо огън ще стане, а нестабилността на стрелешката луна ще дойде в повече на луна съвпад сатурн венера в овен.. Мисля, Много страст ще има за едни бурен кратък флирт,ама...до кога ще издържи?
Аз съм тук за една опозиция луни- т.е Везнишка луна и секстилче на стелиума в Овне с водолейски Юпитер 
Дай да го разпалим този огън да гори, гори....
Е, кой търси пълно щастие ,само да ми "търпят" Луната
-шегувам се. 
Имала съм връзка с мъж Луна в Стрелец съвпад с моите АСЦ и Марс -да ,права си много страст ,но не само от тези аспекти и не беше кратък флирт.
Но, не толкова близкото съжителство между нас даде продължителност на връзката ни. 
Благодаря за предложението -за Юпитер приемам,не само във Водолей ,но и в Стрелец,в Риби . :08: Обаче за Луна във Везни-не ,благодаря .
:blink:
Виждам ,че си запалена на тема синастрия-чудесно.
Тогава според теб имам ли нужда още да ми се разпалва "огъня" или ...? :blink:
Ами да ти кажа...четох някъде, че така както държи опозиция на луни- нищо друго не държи- и тук тъкмо с въздушна зодия- малко да разбунтува тази луна там между сатурна и венерата- за това добавих секстила към юпитер

да е щастлива...да се...повдигне малко във въздуха тази твоя луна..да литне малко

И тук аз пиша да разпалване не огън с огън, ами огън с въздух

За мен опасните пожари стават от огън с огън, не от огън с въздух

Така си мисля аз, де :blink: Разбира се нещата не опират до една планета...знаем..ама така като се разговорихме за тези луни....
Ето във вчерашната синастрия...луната на жената беше много квадратирана, но с тригон към мъжка венера- Обича го и още как...Ноо...мацката има 12 или 1 домна луна( не е сигурна за часа..но е съвпад ац) в Рак........т.е на това толкова чувствително същество мен ако питате, щеше да дойде добре съвпад Сатурн (

) пак няма да й е лесно, но ще е единствения начин по който тя ще се почувства сигурна...и ще спре да се люшка в емоции...