Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 879010 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: синастрия
« Отговор #4380 -: Юли 10, 2013, 08:40:15 am »
А как мислите - ако човек има напрегнати аспекти на сатурн натално, влиза ли във връзки с които в синастрия има напрегнати сапекти на сатурн или не? Един вид той като личност няма необходимост да "среща" сатурн и отвън, има го вече натално? Може би за човек с натални аспекти на сатурн му едва още повече и едвам изтърпява ако го има и в синастрия, или обратно?

Аз например нямам аспекти на сатурн към лични планети в натала, но сатурна на съпруга ми е в опозиция със слънцето и квадрат с луната ми. Има хора, които не биха започнали такава връзка, а аз даже се омъжих за него. Явно ми е било нужно, като нямам как в натала ми сатурн да ме дисциплинира :-\
мисля,че по- скоро намираш някой със сходни аспекти като теб в натала си, а с теб той образува хармонични

Например аз имам съвпад луна венера и попадам постоянно на мъже, които имат също такъв твърд аспект, но в синастрията нашите луни и венери правят що годе хармонични аспекти по между си и това е едния начин да отработим твърдината в наталите си. Имам слънце квадрат сатурн и намирам мъж с натално слънце опозе сатурн- в синастрията слънцата ни застават хармонично, сатурна му прави меки аспекти към личните ми планети. ТА: това е единия вариант на отработка на това, което е заложено в натала.

Но аз понеже имам квадрат слънце сатурн- та ми е достатъчно напрегнато, и получа ли от някой мъж сатурнски шамар към слънцето ми, го отрязвам веднага- моя квадрат си ми стига ;D
Така,че при теб от една страна отговора е точно това- нямаш го в натала, не те е напрягало, не си страдала от това, не знаеш "как боли" образно казано, усещаш първо само стабилизиращото действие и това те кара да се довериш на дедо ти.

Това е единия отговор, а другия се крие в Йода и Бумеранга, които имате ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #4381 -: Юли 10, 2013, 08:43:16 am »
А как мислите - ако човек има напрегнати аспекти на сатурн натално, влиза ли във връзки с които в синастрия има напрегнати сапекти на сатурн или не? Един вид той като личност няма необходимост да "среща" сатурн и отвън, има го вече натално? Може би за човек с натални аспекти на сатурн му едва още повече и едвам изтърпява ако го има и в синастрия, или обратно?

Аз например нямам аспекти на сатурн към лични планети в натала, но сатурна на съпруга ми е в опозиция със слънцето и квадрат с луната ми. Има хора, които не биха започнали такава връзка, а аз даже се омъжих за него. Явно ми е било нужно, като нямам как в натала ми сатурн да ме дисциплинира :-\

Сладурка, ние не влизаме във връзки, в които знаем как стои сатурна. Или поне при мен е така, първо връзката, после синастрията. Освен ако не допуснем, че всичко си е предначертано.. И аз не съм правдоподобен случай, защото съм твърде подвижна в този смисъл, но ми се е случвало, да, сатурните да повтарят мои аспекти или да действат допълнително като опозиции... Пък дали сатурн е бил виновник да не станат нещата, ми не знам. Едва ли. Но според мен този със сатурна е в по-изгодна /по-малко драми и пр./ позиция поради есенцията, която носи планетата. За мен винаги е така в синастрия, когато става въпрос за какъвто и да е негов аспект към лична планета на другия.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4382 -: Юли 10, 2013, 08:45:39 am »
не знам Нова... в последната ми синастрия, в която сатуна ми правеше само твърди аспекти към личните му планети, оревах земята и съдрах небето от любовната си мъка, просто той нищо не разбра

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4383 -: Юли 10, 2013, 09:30:43 am »
По принцип аз съм по Синастриите, но имам един въпрос. Има един човек в моят живот, който ми преобърна живота, така да се каже.

Иска ми се да чуя мнения по тази карта, аз естествено вече имам мнение, и то не толкова по картата, колкото от изживяното.  Все пак ще ми е много интересно да чуя и вашите! :)

:88:

PS: Аз съм външният кръг :)

Наскоро бях писала за тази синастрия във форума, ама после се занимвах с други неща и тя падна назад в темите. Това смятам, че е човека направил ми най-ярки спомени в любовният живот и драмите около него.

Някакви мнения по въпроса?

Все още тайно си мисля за този човек, имам чуството че винаги ще си седи в главата ми, някъде там  :-\ :-\
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #4384 -: Юли 10, 2013, 09:36:31 am »
По принцип аз съм по Синастриите, но имам един въпрос. Има един човек в моят живот, който ми преобърна живота, така да се каже.

Иска ми се да чуя мнения по тази карта, аз естествено вече имам мнение, и то не толкова по картата, колкото от изживяното.  Все пак ще ми е много интересно да чуя и вашите! :)

Наскоро бях писала за тази синастрия във форума, ама после се занимвах с други неща и тя падна назад в темите. Това смятам, че е човека направил ми най-ярки спомени в любовният живот и драмите около него.

Все още тайно си мисля за този човек, имам чуството че винаги ще си седи в главата ми, някъде там  :-\ :-\
Да силно е привличането ,неговата Венера е в съвпад с твоя АСЦ, лична планета в съвпад с осите дава силното привличане, може би затова е още в главата ти..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4385 -: Юли 10, 2013, 09:40:46 am »

Да силно е привличането ,неговата Венера е в съвпад с твоя АСЦ, лична планета в съвпад с осите дава силното привличане, може би затова е още в главата ти..

То си беше цяла приказка, затова е трудно да го изкарам от главата си...

Благодаря за отговора samoella  :wub:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4386 -: Юли 10, 2013, 09:41:38 am »
да- много съвпади на планети по осите- сигурен знак за дълготраен отпечатък в съзнанието.
неговите женски планети са отлично аспектирани.
сигурна съм, че съвпада венера- сатурн макар и така широк действа, има и кк-с- 2ен аспект
квадрати на възлите- луна-слв и плутон -слв- това е много мощно също.

много ми се ще да пуснеш няколко астероида в тази синастрия- Юнона, Зевс, Хера, Купидон, Бода, Нимфа, Ерос, Ищар и Шива и Валентайн, може и Хаус, Лъст и Ловджой.

Ще видиш колко съвпади ще направят с оси, възли и планети на другия ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4387 -: Юли 10, 2013, 09:43:42 am »
да- много съвпади на планети по осите- сигурен знак за дълготраен отпечатък в съзнанието.
неговите женски планети са отлично аспектирани.
сигурна съм, че съвпада венера- сатурн макар и така широк действа, има и кк-с- 2ен аспект
квадрати на възлите- луна-слв и плутон -слв- това е много мощно също.

много ми се ще да пуснеш няколко астероида в тази синастрия- Юнона, Зевс, Хера, Купидон, Бода, Нимфа, Ерос, Ищар и Шива и Валентайн, може и Хаус, Лъст и Ловджой.

Ще видиш колко съвпади ще направят с оси, възли и планети на другия ;)

Дали е двустранно се чудя, той загуби чувства на края. Така е като се вземе свободата на един Стрелец, крабито в мен се обади тогава и развали всичко.. от астро мога ли да ги пусна с тези астероиди? Не съм се занимавала много с тях, за съжаление не съм стигнала до там.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #4388 -: Юли 10, 2013, 09:57:47 am »
Да, в астро ком може да ги видиш, но от тях предимно аз обръщам внимание на Юнона нали тя е любовен астероид и отговаря за партньора :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4389 -: Юли 10, 2013, 10:00:38 am »
Да, в астро ком може да ги видиш, но от тях предимно аз обръщам внимание на Юнона нали тя е любовен астероид и отговаря за партньора :blink:

Гледах, ама ми изкарва само някой от тях. Коя е опцията точно, не видях да мога сама да избера, кои да са в чарта?

Нещо пак не схващам хехе  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4390 -: Юли 10, 2013, 10:01:53 am »
да, най- най отдолу има поле и като слаш запетайка межди номерата пишеш следните номера и пускаш синастрия:

3,103,5731,433,763,447,1170,875,1487,37452,499,4950,868,4386,6583

Направо дай копи -пейст: малко повече астероиди ти пуснах, но всичките са любовни ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4391 -: Юли 10, 2013, 10:05:42 am »
Аз гледам Валейнтайна- ако това е важна любов в живота ви- няма как валентайна да не прави някакъв важен съвпад или опозе.
При астероидите гледам главно съвпади или опозета.

По Зевс и Шива идват хора, които изиграват значителна и запомняща се роля в живота ви.

Хера, Юнона и Бода се гледат за брак

Нимфа и Ерос, и Лъст са за сексулано привличане и страст.

Купидона е онова, което ти създава чувството на любов и ти прорязва сърцето

Ищар е астероида на щастието, има много положително влияние...и така..зад всеки астероид стои значение

Спирит е онова, което ви докосва дълбоко, Хоаус и унион са за съвместен дом

Венусия и Лова пак са за чувствота на влюбеност

Ето ще астероиди за брак:

19029- булка 5129 младоженец 7707 да 11911 ангел 2779 щастие

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4392 -: Юли 10, 2013, 10:06:50 am »
Ей това трябва да е значи!  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4393 -: Юли 10, 2013, 10:12:39 am »
Виждам, че има съвпади- най ми се откроява Юпитера ти в 5ти съвпад валентайн и спирит.
Херата ти върху слънцето и мерка му- нищо чудно да си си представяла брак с него.
Може да погледнеш за съвпади до 3 градуса или опозета.

Пусни астероиди към сегашната си половинка и виж как са там нещатата

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4394 -: Юли 10, 2013, 10:14:30 am »
Аз ги виждам, ама не ги разбирам тия астроиди. Все се заричам, че ще седна да ги науча.

Зикову, има ли истина в тях? От личен опит какво ще кажеш?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4395 -: Юли 10, 2013, 10:19:59 am »
от личен опит - брачни двойки или големи любови задължително имат важен съвпад- ос, възел,планета със Юнона, Джуно, Валейтайн или Бода

Мъж с който бяхме..сексуално зависими един от друг- негова нимфа съвпад слънцето ми, моя нимфа съвпад негово АЦ, моя ерос и ищар върху луната му, моя Лъст съвпад Венерата му

Съдбовни любовни срещи- съвпади на мъжки шива и зевс върху слънцето ми, задължително аспектирам Купидона им с лична планета

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4396 -: Юли 10, 2013, 10:22:37 am »
от личен опит - брачни двойки или големи любови задължително имат важен съвпад- ос, възел,планета със Юнона, Джуно, Валейтайн или Бода

Мъж с който бяхме..сексуално зависими един от друг- негова нимфа съвпад слънцето ми, моя нимфа съвпад негово АЦ, моя ерос и ищар върху луната му, моя Лъст съвпад Венерата му

Съдбовни любовни срещи- съвпади на мъжки шива и зевс върху слънцето ми, задължително аспектирам Купидона им с лична планета

Понякога съм удивена от завидните ти знания.

Тази информация ми беше достатъчна мотивация да ги проуча, виж колко бързо намерих какво да правя този уикенд  :P :P

*

Нова

• 3491
« Отговор #4397 -: Юли 10, 2013, 10:25:02 am »

Понякога съм удивена от завидните ти знания.

Тази информация ми беше достатъчна мотивация да ги проуча, виж колко бързо намерих какво да правя този уикенд  :P :P

Хайде, научавай се по-бързо и след това ни мятай.
А Зикову наистина има неприлично голям обем от знания.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4398 -: Юли 10, 2013, 10:31:45 am »
ах, мили мои благодаря ви  :wub: - но не мисля, че е така- имам още толкова да уча!

Друго да дам за пример- с момче, скоето имахме планове за сватба и семейство:

Астероида булка е на моя АЦ, астероида младоженец е съвпад моя ДЦ съвпад астероида ми ДА, астероида ми за брачно щастие е съвпад негов слв, неговия "ангел" е съвпад мерка ми- у7

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4399 -: Юли 10, 2013, 10:36:05 am »
ама то от толкова много астероиди ми се струва невъзможно да няма поне няколко съвпада или опозета  :o