Народеее, овладейте се! По-малко се влюбвайте, че не мога да Ви смогна на синастриите

На когото не успея да отговоря този уикенд другият, съжалявам мили мои, но една синастрия и отделям най-малко един час, това от свободните ми 30 часа седмично, така че да няма сърдити.
Луна вика
Венера 
Айде, почвам с теб, понеже ти обещах вчера.
Значи почвам подред. Слънцата са в биквинтил, има много енергия между вас, ако я обедините в нещо, може да е позитивен аспекта, ако обаче тя не се избие от някъде, ще се превърне в негативна енергия, която повярвай няма да ви се нрави. Слънце /Луна и Луните са не докоснати, емоционално няма да намерите правилният човек един в друг. Меркурият ти е в съвпад с неговото Слънце, определено нещата, които му говориш му въздействат. Може да го усещаш на моменти какво си мисли. Ти го омайваш с това, което говориш и начина, по който говориш, той обаче може да те наранява с начина си на говорене, има квадрат на неговият Мерк с твоята Луна. Може да те засяга с някой неща, които казва. Мерка му е с опозиция към твоята Венера, докато при теб аспекта е тригон. Мисля си, че неговите идеи няма да ти допадат, няма да звучат логично, това като мине малко време, сега на първо време в началото няма да го усетиш, за сметка на това, той те смята за интелигентен човек и се вслушва в твоите думи. Мерка му прави и квинтил на Марса ти, комуникацията ще е малко едностранна понякога, поне ако опре до дебати. Венерите няма мажорни аспекти. Венера няма аспекти към Марс, нито при теб нито при него. Неговата Венера прави квинтил на Луната ти и тригон на Мерка, единствените аспекти към личните ти планети. Твоята венера има само един мажорен аспект към Мерк, който коментирах по горе. Не ми харесва, че не са докоснати. Марса ти прави квадрат на Слънцето му -струва ми се, че и двамата сте по доминантни във връзките и ще е трудно, когато и двамата ще искате да водите и да налагате правилата. Ще има много караници от този аспект. Марса ти прави тригон на Сатурна - При този аспект ти отговаряш символично на почти бащинските изисквания на момчето. Той, на свой ред, вижда начините, по които младостта и зрелостта ти могат да създадат спектър от разбирания, така че да се развие много мъдрост. Ти си нетърпелива в движението си напред, докато той вижда своята импулсивна природа в теб. В същото време той трябва да те въвежда в традиционните начини, които ще подсигурят успеха на действията ти. Всъщност той ти помага да насочиш изявата на своето его. В кармичен смисъл ти се обединяваш с образа на баща си и въпреки че твоят партньор може да не признае женската ти роля, той вижда възможностите на твоето его. В минали животи си си развивала нуждата да се идентифицира с принцип, идея или традиция, които са надхвърляли твоята индивидуална същност. Има и опозиция на Марса ти със Нептун, струва ми се че ти ще трябва да влезеш в роля, която е нетипична за твоята същност. Ще се опитваш да излезеш от тази роля, и това ще ти донесе болка. Може да се наложи ти да си мъжът във връзката, което да не ти се нрави. Малко илюзии сякаш носи тази връзка. Сатурн е силно замесен в тази синастрия. Направо ще премина към аспектите му, почвам от твоите. Споменахме за Марс, какво друго виждам.... Сатурна ти прави квадрат на Слънцето му, ще му е трудно да се отдели от теб на този човек, а и на тебе няма да ти е лесно. Бих те посъветвала да не влизаш в тази връзка, защото има много моменти в синастрията, които не подкрепят разбирателство... офф как да те съветвам, после давам непоискани съвети, ама ти ме помоли да погледна, а аз си казвам мнението, това не се брои за непоискан съвет нали? :lol: :lol: Има секстил на Венерата и Марса му, пак аспекти, в които ще ти е трудно да се отървеш, ще искаш да му се отдадеш на много нива, ще се чувстваш задължена..Ще има силно привличане, може да настъпи по-късно... Сатурн може да бави, но не забравя. Имате тригон на Сатурните - ще дава привличане, което може да приемете като даденост, важно е в такива връзки да се показва, че уважават ценностите, които виждат един в друг. Аспекта дава чувство за сигурност. Сатурн прави и опозиция на Нептун - Ще се опитваш да го учиш на отговорности, играейки ролята на бащата. Може да виждаш, че той иска да избяга, да се изплъзне от тежестите на живота. Може да е кармична недовършена връзка.Той оценява уроците, които ти му предлагаш но не може да ги реализира, както ти възнамеряваш. Вместо това неговите мечти могат да го люшкат ту навътре, ту навън от връзката.Тук съществува конфликт, тъй като ти не може да го притежаваш. Колкото повече се опитваш да го задържиш, толкова повече губиш своята стабилна идентификация в реалността. Има и тригон от твоят Сатурн към неговият Нептун - ти ще го водиш , ще му показваш път, който той е изгубил в предишен живот. Неговият сатурн прави тригон към твоята Венера и Марс - и него нещо ще го държи при теб, ще се чувства сигурен, ще иска да те задоволи. Има и други аспекти от Сатурна му, например Сатурн е в съвпад с Уран....
Може ли направо да обобщя, в тази връзка ти ще учиш него. Ще му дадеш чел и посока в живота, за това е и цялата ви среща. Има много аспекти, в които ти ще си учителят, а той ученикът. Има поле за изява, той да научи адски много ценни и важни неща за него. Не виждам къде е твоето щастие в това обаче. Нещо не ми се връзва, я си стой с
Калоян най-добре

Шегата на страна, искаш ли да учиш някого в живота? Ще получиш нещо насреща, но може да те изтощи. Връзката е кармична, недовършена е. Луната е в опозиция с Уран - връзката се е развила бързо, бързо привличане. Нещата може да започнат бързо, но може и да приключат бързо или да се изменят до основи.
Нептуна ти му попада в 12ти дом, ще си една много мистична личност за него. Той иска да те опознае. Неговата луна е в твой 12ти дом, и въпреки че не правят луните мажорни аспекти една към друга, този 12ти дом ще спомогне да се чувства емоционална връзка помежду ви. Мисля, че е ненужно да коментирам относно личните планети и техните домове, тъй като връзката е кармична и главно на базата на Сатурн.
Надявам се да съм ти била полезна, питай ако има нещо, въпреки че и аз се обърках малко с тази синастрия. Решението си е изцяло твое, но обърни внимание на Сатурн и реши дали искаш да си в позицията, която той ти предлага.