И аз да се включа с един хорар: "До края на тази година ще ме изпратят ли в командировка в чужбина?"
Във всеки хорар
първото, което се гледа, е дали картата е радикална, т.е. дали има индикации за естеството, спецификата на зададения въпрос.
В случая съвсем спокойно може да се приеме, че картата е радикална:
- Луна в 3 дом;
- Слънце в 10 дом;
- връзка между 3ти и 10ти дом;
- упр. на 6 дом се намира в 1-ви.
Тоест въпросът има служебен характер и наистина те интересува възможност за пътуване. Възможно е и да си била някакси притеснена непосредствено преди задаване на въпроса или, да кажем, загрижена. Приемаш въпроса насериозно. Също така мисля, че си пряко заинтересована от това пътуване, а не само работодателят.
Не е изключено да предстои разговор с прекия ръководител за това пътуване. Или, да речем, да се обсъди финансовата част и/или да се коментират някои предстоящи задачки, които трябва да се реализират в кратки срокове.
Луната е растяща, в кардинален знак, т.е. може да предполага по-бързо развитие на ситуацията, но все пак е възможно желаното от теб пътуване да се забави, т.е. да не се осъществи тогава, когато ти искаш/планираш. Тоест може би някакси избързваш, опитваш се да "изпревариш" решението на работодателя (възможно е да ги взема по-мудно

).
Слънцето, което е ко-сигнификатор на кверента (предвид изгряващия Лъв) се отделя от Венера (упр. на 10 дом и 3 дом) и отива към Меркурий. Възможно е вече да сте имали разговор с шефа и по-нататък да предстои доуточняване.