Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291728 Прегледи
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #300 -: Април 11, 2010, 03:27:44 pm »
Мия, може да даде събитие и след 2-3 месеца в зависимост от транзитите. Не винаги е на точен аспект  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #301 -: Април 11, 2010, 04:12:17 pm »
Благодаря ти , Аурора!
Ще наблюдавам кога точно се случват събитията,ако има такива, защото Юпитер премина през Луната-нищо не се случи, после Юпитер премина през МЦ-пак, прогресивна Луна в съвпад с Венера...Направо не зная вече тази моя карта работи или не.

« Отговор #302 -: Април 11, 2010, 04:16:19 pm »
На моя приятелка при съвпад на прогресивната Луна в съвпад с МС й смениха шефа  :-[ За нея нямаше допълнителни екстри.
Ти премести ли се в другия офис, където искаше да отидеш?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #303 -: Април 11, 2010, 04:29:50 pm »
Да, преместих се . От началото на годината. Аспектите са след това. :-\

*

Divna

« Отговор #304 -: Април 11, 2010, 04:44:46 pm »
Мия, разбира се, че картата ти работи  :blink:. В натала Юпитер е в творчески аспект с Нептун (управител на МЦ по оста 5/11). Транзитният Юпитер просто е задействал конфликтни ситуации в професионалната сфера с хора близки за теб (приятели, любими).

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #305 -: Април 11, 2010, 04:57:46 pm »
И моят Юпитер таман минава през наталната луна, ма кво от това, аз вече дотолкова свикнах на удари, че като оня, де се заклещил там в дървото и който минал и го опънал, накрая добър човек минал и почнал да го пита как се е заклещил, а оня му отвърнал: "Абе, е.и и не питай."
Та и аз така  :-[
Като минава Юпи през Луната та голем праз.
Обаче по същото време правя и нов лунар, може да е на хубаво, новият лунар в съвпад с Юпи. :rolleyes:
« Последна редакция: Април 11, 2010, 05:30:38 pm от kaily »

« Отговор #306 -: Април 11, 2010, 05:49:53 pm »
И моят Юпитер таман минава през наталната луна,

Ще сменяш професията, коренно различна сфера от досегашната, вервай ми, или ще раждаш кот си избереш ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #307 -: Април 11, 2010, 06:55:07 pm »
Моят Юпитер вече мина и замина през Луната, но не родих. ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #308 -: Април 11, 2010, 07:07:58 pm »
[/b]
Ще сменяш професията, коренно различна сфера от досегашната, вервай ми, или ще раждаш кот си избереш ;D

Охххх, говори ми!  :rolleyes: И мен това ме чака. Но за раждането вече е късно. Може внуци да дойдат. Откога ги чакам.  ;D  ;)

« Отговор #309 -: Април 11, 2010, 07:33:42 pm »
Моят Юпитер вече мина и замина през Луната, но не родих. ;D
а проф.поприще същото ли,обкръжението и то  :rolleyes:

« Отговор #310 -: Април 11, 2010, 07:35:36 pm »
[/b]

Охххх, говори ми!  :rolleyes: И мен това ме чака. Но за раждането вече е късно. Може внуци да дойдат. Откога ги чакам.  ;D  ;)

Дай боже и двете ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #311 -: Април 11, 2010, 07:41:59 pm »
Бе преди 12 и преди 24 години са се случваби некои работи из живота ми, ама не на точния съвпад ми така с широоока орбиса от по половин година. И не са свързани баш с казаното, ама все пак са били за добро. Ма Юпитер ли да го виня...знам ли...не че не ми се иска де.

« Отговор #312 -: Април 11, 2010, 07:49:58 pm »
още щом юпитер влезе в знака на луната се усещат ,а по-късно и случват положителни промени, при мен действа през 12 години, завой в сферата на реализация

« Отговор #313 -: Април 11, 2010, 07:55:32 pm »
още щом юпитер влезе в знака на луната се усещат ,а по-късно и случват положителни промени, при мен действа през 12 години, завой в сферата на реализация

Ми при мен не е точно така, защото знака на Луната е в квадрат със знака на Сл/Уран и става мазало..... :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #314 -: Април 11, 2010, 08:03:54 pm »
Мия, разбира се, че картата ти работи  :blink:. В натала Юпитер е в творчески аспект с Нептун (управител на МЦ по оста 5/11). Транзитният Юпитер просто е задействал конфликтни ситуации в професионалната сфера с хора близки за теб (приятели, любими).

Може би Дивна е права, ако това е проявата му. При мен Луната е и в квадрат със Слънцето. Освен това в момента имам възврат на Марс , който същевременно прави и квадратура с Уран. Абе мазало отвсякъде.

Мия, може да даде събитие и след 2-3 месеца в зависимост от транзитите. Не винаги е на точен аспект  ;)
Освен да чакам до края. До излизането му от Риби, но при това положение хубаво може ли да се очаква? :-\

*

kaily

• 5145
« Отговор #315 -: Април 11, 2010, 10:43:01 pm »
Бе тоя па ми писал, за Гърция ,дали смяната на работа не значи да ода черноработник камериерка из гръцките острови?
Ей, докъде го докарахме, от почтен честен частен бизнесмен до миячка на гръцки задници.
 :'(

*

Nebesna

« Отговор #316 -: Април 11, 2010, 11:01:06 pm »

Абе, има значение кой дом ти управлява Луната и в кой дом се случва съвпада, все пак.
Аз имах допълнителни доходи и напълнях. Сега трябва да се боря с излишните килограми.

*

Nebesna

« Отговор #317 -: Април 11, 2010, 11:03:30 pm »
Освен да чакам до края. До излизането му от Риби, но при това положение хубаво може ли да се очаква? :-\

Мия, понякога "хубаво" означава да няма лошо.

« Отговор #318 -: Април 12, 2010, 05:13:42 pm »
Сега видях, че прогресивната ми Луна е на излизане от Везни и на влизане в Скорпион. Някой имал ли е наблюденията върху прогресивна Луна в Скорпи. За колко години приблизително прогресивната Луната минава от един знак в друг?

*

kaily

• 5145
« Отговор #319 -: Април 12, 2010, 06:42:40 pm »
~~2