Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291425 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #600 -: Ноември 17, 2010, 04:11:31 am »
Погледнах, няма никакви осмодомни акценти в солара.
Обаче има интересни прогресии. Случва се при точен тригон на прогр. Луна с нат. Плутон.  ;D Същевременно има опозиция между прогр. Венера и прогр. Плутон, прогр. Луна я активира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #601 -: Ноември 17, 2010, 04:16:21 am »
Погледнах, няма никакви осмодомни акценти в солара.
Обаче има интересни прогресии. Случва се при точен тригон на прогр. Луна с нат. Плутон.  ;D Същевременно има опозиция между прогр. Венера и прогр. Плутон, прогр. Луна я активира.

Лили, при теб прогресиите са си свършили работата.  ;D

*

Divna

« Отговор #602 -: Ноември 17, 2010, 04:19:24 am »
Дивна , това е супер , че помниш ;D ;D...., щото аз спомени от годината нямам...Помня само онова нещо на юношата бледен....и лицето му....имаше уникални очи.... :-[ :-[ ;D :P

Всичко си спомням. И годината и месеца ... всякакви подробности около събитието.  :P

Неее , не се обременявам с такива работи аз.... ;D ;D
Но помня добрите любовници....
Лилиии , най-добрите любовници както не веднъж съм казала имат марс в риби..... ;D ;D
Една планета в бири е реабилитирана.... ;D

Марая, какво ти аспектират рибените марсове толкова в картата?

За себе си знам само, че с лъвските не си пасвам, защото ми застават с/у марса.

*

Stella

• 7765
« Отговор #603 -: Ноември 17, 2010, 04:23:08 am »
Това последното ме подсети, че Лао Дзъ е казал, че "мекото побеждава твърдото, слабото надделява над силното, гъвкавото е по-стабилно от неподвижното". ;D
 Или по не лаодзъски казано, човек трябва да бъде гъвкав и да нагласи живота си според влиянието на Луната, за да може всичко да върви с лекота и успех.

О, да много мъдро!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #604 -: Ноември 17, 2010, 04:23:24 am »

Идея нямам с изключение на секстилите към луна , марс , венера и тригоните към АСЦ и Нептун....
Но съвсем сериозно , това е  марса , за който скачам в тигана....Влудяват ме Дивна.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #605 -: Ноември 17, 2010, 04:24:28 am »

Сатурна!  ;D :97:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #606 -: Ноември 17, 2010, 04:25:48 am »
Сега гледам и аз прогресивната Луна как е действала. През първия период, който мога да отбележа като много хубав и за малко да се обрека във вечна вярност и то на двама ;D, понеже такава беше ситуацията, виждам транзитен Сатурн в 7-ми /класика в жанра/ и / много странно/ пр. Луна в 3-ти, в опозиция на натална Луна... :o

PS: Ами да..., пр. Луна е преминавала е през ИЦ... ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #607 -: Ноември 17, 2010, 04:27:17 am »

Mръсница такава ;D ;D :P , знаеш ли как си го представих..... :rolf: :rolf: :rolf:
Ooooo и Хирона , нося им болка иииии....още нещо- лечение ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #608 -: Ноември 17, 2010, 04:33:09 am »

Така ли?!  :-\
Че от кога Сатурна стана изкушение за Марса?  :unsure: Имах един обожател, който беше с близнашки Марс и много му се искаше да сме по-близки. Сега си го обеснявам защо - имам близнашки Сатурн, който го е съблазнил.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #609 -: Ноември 17, 2010, 04:37:59 am »
Че от кога Сатурна стана изкушение за Марса?  :unsure:

Не е нова тази любов, определено.  ;D Шегата настрана, но наистина често се среща в синастриите.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #610 -: Ноември 17, 2010, 04:38:47 am »
Има нещо такова, мдам.
Навремето имах колега с Марс в Лъв в точен съвпад с моя Сатурн, много ми се дървеше.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #611 -: Ноември 17, 2010, 04:46:21 am »
В повечето случаи не е от най-приятните аспекти, но интересно в междуполовите отношения се явява малко по-различно. А кофти опит с мой Сатурн върху чужд Марс и аз бях споделяла тук по друг повод го обсъждахме, та за Марса не е особено весело, особено, ако е в Лъв, както ти си посочила.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #612 -: Ноември 17, 2010, 04:54:14 am »

Така ли?!  :-\
Че от кога Сатурна стана изкушение за Марса?  :unsure: Имах един обожател, който беше с близнашки Марс и много му се искаше да сме по-близки. Сега си го обеснявам защо - имам близнашки Сатурн, който го е съблазнил.  ;D

О.....! Явно наистина е така! Винаги съм се чудела, защо ми се налепят толкова с Марс в Рак... :o

На всичкото отгоре в едно предаване бях чула от един астролог, че в това положение притежателите им почти винаги стигат до раздели, разводи...От тогава го недолюбвам съвсем, а те ми се лепели на Сатурна...Пфууууу..... ;D

*

Divna

« Отговор #613 -: Ноември 17, 2010, 05:02:40 am »
Да аспекта Сатурн/Марс в синастрията не се свързва със сексуалноста, с изключение разбира се на това ако и двете планети не са управители на 8мите домове.
Твърдите аспекти съвпад, квадратура и опозиция са трудни - имаме противодействие на енергиите и от там конфликт. Все пак това са два малефика, единият от който с много мощен заряд /Марс/. Марс се дразни от Сатурн, който се опитва да го направи по-смирен.
В синастрията, когато имаме Сатурн квадратура Марс, показва кой пръв ще охладнее. Разбира се това винаги е Сатурн.  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #614 -: Ноември 17, 2010, 05:12:22 am »
Дивна, в предаването бяха казали, за хората, които имат Марс в Рак в наталните си карти, че често пъти това положение показва развод. Не в синастрия. Може и съвпадение да е, но около мен има поне трима човека, които са с това положение и наистина рано или късно са стигнали до развод.Някои след 20-годишен брак.

След това си огледах синастриите и стигнах до извода , че ми се лепят с Марс в Рак.Чудех се защо?! Ето каква била причината. Заради Сатурна ми в Рак...:-X

*

Divna

« Отговор #615 -: Ноември 17, 2010, 05:31:13 am »
Марс в Рак е в шут /падение/, явно за това. Но не е достатъчен Марс, за да те разведе.  ;D

Спирам, че много оспамих хубавата тема.

*

Divna

« Отговор #616 -: Ноември 17, 2010, 07:44:59 am »

Реших да се въздържа от качването на една моя синастрия в хубавата тема.  ;D
Уникална беше с това, че имах огледални опозиции на Марс и Венера, пояснявам - Марс ми е на 3гр., Венера на 9гр., точно отреща на 3 гр. е Венера, а на 9гр е Марс. Е няма да ти казвам за какво привличане става въпрос. :-[
Срещал съм и други подобни като примерно само Марс в точна отново на 9гр. опозиция на моя Венера, ефекта е почти същия, но като онова по-горе огледалното, е нема друго такова, казвам ви, особено като се има в предвид, че това са най-егоцентричните и високомерни знаци.  ;D

Kris, ти не ме четеш както трябва.  :angry:
Говоря само за опозицията Марс/Марс в синастрията като показател за несъвместимост в сексуален план и конкретно като техническо изпълнение. Не смесвай привличането със секса. За привличането не е нужно да правиш "чупки в кръста", ама за секса си трябва и ако имаш един Марс срещу твоя силно се съмнявам, че ще му харесаш техническото майстворство в леглото.  ;D

*

Divna

« Отговор #617 -: Ноември 17, 2010, 07:54:50 am »

Kris, ти не ме четеш както трябва.  :angry:
Говоря само за опозицията Марс/Марс в синастрията като показател за несъвместимост в сексуален план и конкретно като техническо изпълнение. Не смесвай привличането със секса. За привличането не е нужно да правиш "чупки в кръста", ама за секса си трябва и ако имаш един Марс срещу твоя силно се съмнявам, че ще му харесаш техническото майстворство в леглото.  ;D
Я по-полека, ко се палиш. ;D
Mного добре те прочетох, просто споделих, какво си се разхойкала, аз пък ти казвам, че не само Марса е от значение за сексуалната съвместимост, преди него поставям Луна. С онази девойка, която имам опозиция с орбис 3 гр. нямаше проблеми относно съвместимостта, така, че не дей спа само на Марс за секс.

Абе човече, ти пак не си ме разбрал. Все едно си говорим на чужди езици.  ;D
Аз ти говоря за секса, само като техническо изпълнение. Чупки и т.н. Охкането и пъшкането са си по Луна. От нея каква техника търсиш? Това си е работа на Марса.

*

Divna

« Отговор #618 -: Ноември 17, 2010, 08:05:54 am »

Говоря само за опозицията Марс/Марс в синастрията като показател за несъвместимост в сексуален план и конкретно като техническо изпълнение. Не смесвай привличането със секса. За привличането не е нужно да правиш "чупки в кръста", ама за секса си трябва и ако имаш един Марс срещу твоя силно се съмнявам, че ще му харесаш техническото майстворство в леглото.  ;D

оо,Дивна,не ми говори за секс,че се боря жестоко,а имам един съсед ( преместих ce в друга кооперация,на 2 улици разтояние от старата,но с много по-хубави мъже)..и на съ6тия етаж.. :97:
ама не за него говоря  ;D,на едно старо приятелче Марса съвпадаше с Лилитката ми,а Луната му c мои Плутон/Венера.Е това беше много hard секс..този как си играеше с нервичките ми и като избухна,ме бухваше на земята..ммм.. :-[ доста кратки отношения, беше от  друг град  :lol:.Сигурно така си преработвам Плутона при Венера,...не ми умират мъжете,но живеят покрай сестите ми и ги виждам само лятото или аз се местя и не ги виждам изобщо  ;D ;D

Е тук е имало голям огън.  ;D
В последната ми връзка, моята Лилит беше върху Марс на партньора ми. Какво да ти кажа - секса беше като магия. Много страст.

*

Divna

« Отговор #619 -: Ноември 17, 2010, 08:19:59 am »
наистина,Лилитката си е нещо мощно.. :mellow: барне ли ми я някои,събуjда ми дяволите  ;)

на синастрията,която пуснах наскоро моята Лилит е на чуждия асцендент   :49:

Аз не писах ли по тоя въпрос в темата за синастрии?
Човекът трябва да е като омагьосан от теб /в добрия смисъл на думата/. ;D Тук имаме много силно магнетично привличане.