Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291890 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #820 -: Септември 20, 2011, 06:28:35 pm »
Прогресивната Луна току-що ми влезе в Скорпион,да смятам ли че следващите 2 години и половина ще е доста "веселко"... ;)?

Миличка, стягай се, че и 12 дом наближава :-X

Не ми припомняй, че..тръпки ме полазват.... добре, все пак, че 12-тия ми дом е само 20 градуса. Мъчението в 8-ми ми стига.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #821 -: Септември 20, 2011, 06:29:41 pm »
ох, и аз съм с интерсептирани знаци там - 3/9, ще е готино - Близнаци, Рак, Лъв...

Блазе ви....най-готиното положение на прогресивна луна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #822 -: Септември 20, 2011, 06:39:56 pm »
Моята прогресивна Луна влезна в 3-дом, но още нищо
от прехвалените неща няма   :(
Като излезна от 2-ри дом и спря да " пуска " стотинки
за оцеляване в кризата...
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #823 -: Септември 20, 2011, 06:56:24 pm »
Повече от това не мога да се стегна... ;D...И моя 12 дом е 20 градуса ,но пък периода през който пр.Луна ,ще ми е в 12 дом няма да прави твърди аспекти към планетите ми и все пак този дом ми е "познат" нали съм Рибки.... :P

Късметлийка си. ;)

*

abroad

• 2187
« Отговор #824 -: Септември 20, 2011, 07:01:17 pm »
да ви кажа невероятно си е с прогресивна Луна в 12, още повече ако натално ти е в 8 ;D

- всички тутакси ви забравят - добрата страна е, че няма нужда да се криете, дори да се блъснат във вас пак не биха ви забелязали
 - изолацията е препоръчителна - ако натално ви е при сърце, значи всичко е наред, ще се чувствате щастливи
 - тъй като това е рибешкия дом може някой да се пробва да ви измами - но всичко е добре, щом свършва добре, в крайна сметка
 - споменах ли, че може да ви е малко самотно - но какво по-хубаво от това да останеш насаме със себе си
 - ако по време се съчетава с един добър Сатурн, където му е мястото - какво повече може да желае човек, освен добронамереност и мили хора, с невероятна благоразположеност към вас
е, не всичко е розово, но за всеки случай - късмет и наслука :lol:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #825 -: Септември 20, 2011, 07:09:44 pm »
Аброуд, направо като в 8ми, само забрави натрапчивите мисли за постоянно дебрещ катаклизам над всичко, за което ти пука  ;D както и усещането, че ти го путаш наляво, то върви назад и надясно  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

abroad

• 2187
« Отговор #826 -: Септември 20, 2011, 07:12:09 pm »
Аброуд, направо като в 8ми, само забрави натрапчивите мисли за постоянно дебрещ катаклизам над всичко, за което ти пука  ;D както и усещането, че ти го путаш наляво, то върви назад и надясно  ;D

а, извинявай, това го забравих ;D

« Отговор #827 -: Септември 26, 2011, 08:36:10 am »
На 28-09-2011 - прогр. Луна ми ингресира в Лъв в 11 дом, а догодина по това време ще влезе в 12 дом  :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #828 -: Септември 27, 2011, 10:46:39 pm »
А стига бе, то половиния форум е бил с прогресивна Луна в 8-ми дом. И моята скоро навлезе в 9 дом, но понеже е още в скорпион и никаква разлика не усещам...  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #829 -: Октомври 15, 2011, 09:11:05 pm »
Спомняте ли си коя авторка беше писала, че прогресивните планети в критичен градус са много важни?
Забелзвям, че прогресивната ми Луна навлиза в критичния 30-ти градус на Девата и предстои да навлезе във Везни.
По различен тип преживявания ме очакват по 9-ти дом...някак си по-везнишки.

*

Stella

• 7765
« Отговор #830 -: Октомври 15, 2011, 09:15:46 pm »
Спомняте ли си коя авторка беше писала, че прогресивните планети в критичен градус са много важни?
Забелзвям, че прогресивната ми Луна навлиза в критичния 30-ти градус на Девата и предстои да навлезе във Везни.

Каръл Ръшман... ;)

Тенк ю.  :88:

*

Stella

• 7765
« Отговор #831 -: Октомври 15, 2011, 09:35:15 pm »

Каръл Ръшман... ;)

Тенк ю.  :88:

You welcome :08:...И ти пожелавам да се наслаждаваш на пр.Луна във Везни.... :wub:Даже и на мен ми хареса ,нищо ,че ми беше в опозиция на стелиума в 5 дом с наталната там.... ;)

Верно ли? Разкажи ми какво преживя?! На теб ти е била в 11-ти дом.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #832 -: Октомври 15, 2011, 10:03:19 pm »

Каръл Ръшман... ;)

хихихих, критични градуси, а, пешън?  :19:
мОми, заминавам в Италия на мъъъничка разходка. Стана много случайно. Като говорихме за пр. Луна в 9 дом. Мейфлауър, идват ти разходките, не се притеснявай  ;)

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #833 -: Октомври 15, 2011, 10:07:08 pm »

Каръл Ръшман... ;)

мОми, заминавам в Италия на мъъъничка разходка. Стана много случайно. Като говорихме за пр. Луна в 9 дом. Мейфлауър, идват ти разходките, не се притеснявай  ;)

Бравос, а аз отлитам за Холандия на 25-ти!

« Отговор #834 -: Октомври 15, 2011, 10:42:27 pm »
Здравейте,
Кажете какво да очаквам, до няколко дни прогресивната луна ще ми влезе в първи дом, сега е пльосната на асцендента ( водолей ). Смятам, че вече е време малко да избухна, че доста окована бях, когато беше в 12 -ти.. ама мисля, че се радвам, че излиза оттам  :88:
Моля споделете опит  :blink:
Ако няма изход, излез през входа...

*

Stella

• 7765
« Отговор #835 -: Октомври 15, 2011, 11:04:45 pm »
Здравейте,
Кажете какво да очаквам, до няколко дни прогресивната луна ще ми влезе в първи дом, сега е пльосната на асцендента ( водолей ). Смятам, че вече е време малко да избухна, че доста окована бях, когато беше в 12 -ти.. ама мисля, че се радвам, че излиза оттам  :88:
Моля споделете опит  :blink:

Е, сега ще си заета повече със себе си и със своето личностно усъвършенстване.
Обърни внимание и на противоположния - 7-ми дом. Не пренебрегвай взаимоотношенията.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #836 -: Октомври 16, 2011, 01:06:04 pm »
Аз не съм изживяла още прогресивна Луна в 1 дом, но когато прогр. Луна беше в 8 дом, почина баба ми, на която съм кръстена.
Крайните градуси - 29-30 в натала дават на хората, които ги притежават усещане, за новото, за следващия знак, правят ги по-крайни и готови да се стремят към "онова" друго и ново. Аз имам Луна и асц на 28-29-30 градус. Не са "фатални" градуси. Доста от приятелите ми са със Слънце в 28-29-30 градус и наистина са талантливи и носещи качества и на двете зодии. Близнак роден на 21.05 е доста инатлив, непроменлив, бавен Близнак  :P :P и обича да си работи с глина, докато слуша музика. Напомня на Телец нали ?  ;D Ама знае 8 езика и работи в международния отдел на чуждестранна фирма - обслужване на клиенти (обича да си говори с клиентите, ако може и на някой непознат език, още по-добре)  :P :rolf: :rolf:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #837 -: Октомври 16, 2011, 11:41:44 pm »
Близнак роден на 21.05 е доста инатлив, непроменлив, бавен Близнак  :P :P и обича да си работи с глина, докато слуша музика. Напомня на Телец нали ?  ;D Ама знае 8 езика и работи в международния отдел на чуждестранна фирма - обслужване на клиенти (обича да си говори с клиентите, ако може и на някой непознат език, още по-добре)  :P :rolf: :rolf:

Е, ако Венерата му е в Телец, що да не обича да си работи с глина. И аз имам Марс на 29 Везни, а  прогресивният ми е на 1 гр. в Скорпион, но не съм убедена, че мога да "лавирам" между Марс в заточение и Марс на трон. Чисто физически не ми достига енергия - не съм толкова силна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #838 -: Октомври 17, 2011, 11:23:00 am »
Един Близнак с лични планети в Телец, дори ако не е роден на границата, може да проявява черти и предпочитания, присъщи на този земен знак, зависи кои са планетите и колко са - Меркурий, Венера, Марс, Луна...

Познавам един Овен с Луна в Лъв, но има съвпад на Меркурий, Венера, Марс и Сатурн в Телец. Огънят въобще не се усеща при него, всичко е земя - бавен, муден, методичен, изпълнителен, прагматичен и много точен човек. Дори външно повече на Телец прилича, за съжаление не му знам часа на раждане. Занимава се със строителен бизнес, интериорни решения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #839 -: Октомври 17, 2011, 12:02:36 pm »

Каръл Ръшман... ;)

Бравос, а аз отлитам за Холандия на 25-ти!

Точно като влезе на нулев градус в 9ти дом и неочаквано изникна пътуване в чужбина ;) Всичко стана много набързо, организирах билет и хотел и т.н само за няколко часа! Дано все така да върви и пътувания да ми носи!

Идеално... то и при мен стана за около 30 минути  :49:

А Шопенхауер