Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 292702 Прегледи
Re: Прогресивната Луна
« Отговор #1300 -: Юли 14, 2013, 07:35:40 pm »
Какво мислите,че ще ми донесе тригона на Прогресивната Луна в Рак към Марс в Скорпион(У8) Марс е разположен в трети дом...Казват,че Прогресивната Луна въздействала най-силно на хора,който имат нещо Рачешко в натала....Наскоро имах и Лунен възврат,а сега след 2 градуса чакам и тригона...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1301 -: Юли 14, 2013, 08:12:00 pm »
Това влияние на Прогресивна Луна към нещо рачешко в натала не го знаех, Венера ми е в Рак и Прогресивната Луна в момента в Телец прави секстил към нея :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1302 -: Юли 14, 2013, 08:20:23 pm »
Ами Прогресивната Луна влияе на всички по принцип но най-вече на хора със Слънце или Луна в Рак...Когато съм се запознала с моя приятел прогресивната ми Луна е била в точен съвпад с прогресивната му Венера.А когато започнах да изучавам астрология по-усърдно от всякога Прогресивната Луна е влезнала в Близнаци...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1303 -: Юли 14, 2013, 08:43:06 pm »
Моята прогресивна луна ,вече влиза в точна опозиция с луната и марса ми,като и в съвпад с рожденото слънце на новия ми избранник ;D :lol:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1304 -: Юли 14, 2013, 08:55:49 pm »
Моята прогресивна луна ,вече влиза в точна опозиция с луната и марса ми,като и в съвпад с рожденото слънце на новия ми избранник ;D :lol:

Това е много значимо Милки! :o

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1305 -: Юли 14, 2013, 08:57:59 pm »

Това е много значимо Милки! :o
Наистина ли? Наистина ли е важно?
Много съдбовни моменти има в картата ми като ,че ли.
А той завалийката пък има сходящ съвпад на прогресивна венера с транзитен плутон-2 гр до точен. А и аз си чакам тригона между тях :rolleyes:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1306 -: Юли 14, 2013, 09:02:07 pm »
Ами съвпад на прогресивна луна на единия с натално слънце на другия е почти сиурен знак за започване на връзка. Аз имах такъв с моя мъж, виждала съм и в други карти.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1307 -: Юли 14, 2013, 09:12:24 pm »
Ами съвпад на прогресивна луна на единия с натално слънце на другия е почти сиурен знак за започване на връзка. Аз имах такъв с моя мъж, виждала съм и в други карти.

Същото е и при аспекти. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1308 -: Юли 14, 2013, 09:45:52 pm »
Добре звучи :blink:Радостно някакси. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1309 -: Юли 14, 2013, 09:49:01 pm »
Хм, значи да чакам някой Скорпион  :blink: - моята пр. Луна в момента е в Скорпион и в тригон с нат. Марс.

Но по-добре да е плутонов тип - те поне знаят какво е да излезеш от връзка с достойнство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1310 -: Юли 14, 2013, 10:32:05 pm »
Хм, значи да чакам някой Скорпион  :blink: - моята пр. Луна в момента е в Скорпион и в тригон с нат. Марс.

Но по-добре да е плутонов тип - те поне знаят какво е да излезеш от връзка с достойнство.

Бай дъ уей...,а защо преди да е влщзал...го изпращаш на изхода?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1311 -: Юли 14, 2013, 10:42:06 pm »
Хаха, терминалът винаги е отворен за излитане - да си ходи, когато си поиска, аз никого насила не държа.

Но този път държа да е мъж, който умее да излиза (и да губи) с достойнство. Пък може и да не се наложи, но все пак...  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1312 -: Юли 14, 2013, 10:45:02 pm »
Хаха, терминалът винаги е отворен за излитане - да си ходи, когато си поиска, аз никого насила не държа.

Но този път държа да е мъж, който да умее да излиза (и да губи) с достойнство. Пък може и да не се наложи, но все пак...  :blink:

Нека първо да влезе.... ;D ;) После да видим,може да не намери изхода.
Мисля, че скоро ще се появи.  :blink:

Знам..какво визираш и знам кого..и защо...Въпроса е в това, замисли се....Той заслужаваше ли го ? И с какво?
« Последна редакция: Юли 14, 2013, 10:49:49 pm от Марая »

*

Нова

• 3491
« Отговор #1313 -: Юли 15, 2013, 09:49:02 am »
Хахха,

Напълно подкрепям, че при прогресии на луна към нат слънце стават случките. Задължително ))) Може да трае само докато премине прогресията, ама на момента се получава.

А за Лилито не знам, каквото знае Марая, ама чисто теоритично наистина е добре да е почистен изхода предварително, за да няма запушвания следварително.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1314 -: Юли 15, 2013, 11:12:45 am »
В момента съм се заела да изхвърлям всички шлаки и токсини на входа и изхода, в пряк и преносен смисъл. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1315 -: Юли 15, 2013, 11:26:54 am »
В момента съм се заела да изхвърлям всички шлаки и токсини на входа и изхода, в пряк и преносен смисъл. :))
  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1316 -: Юли 15, 2013, 12:31:21 pm »
Прозвуча така, сякаш пия английска сол.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1317 -: Юли 15, 2013, 12:32:51 pm »
смесена с рициново масло ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1318 -: Юли 16, 2013, 03:50:07 pm »
Забелязах странна синхроничност между мен и приятеля ми - и на двамата пр. Луни в момента са в съвпад с натални Венери - при него във везни, при мен в овен... някой има ли идея как би могло да се тълкува?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1319 -: Август 09, 2013, 10:31:57 am »
Честито ми прогресивна Луна в Телец. Освен да гледам да не напълнея, някакви препоръки за безопасно ползване? Всичките ми 4 нат. планети в Скорпион ще опозира, като започнем от 2 * 32 Плутон.  :blink: