Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 210701 Прегледи
Re: Композит
« Отговор #1180 -: Май 10, 2013, 12:46:47 pm »
У10 е в 4-ти дом в съвпад със Слънце и Венера там и в секстил с Луната. Кофти че някои от аспектите са сепариращи. Ти какво мислиш по въпроса? Добре ли е У10 да е в 4-ти дом?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1181 -: Май 10, 2013, 01:33:48 pm »
ЗА КОМПОЗИТ ИЛИ КОМБИН ГОВОРИМ?

ЗА КОМПОЗИТ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ЗА КОМБИН НЕ Е МНОГО ДОБРЕ, НО ВСИЧКО Е МНОГО ВЗАИМОСВЪРЗАНО
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #1182 -: Май 10, 2013, 01:39:03 pm »
За композит. Аха сетих се! Тълкуваш го като развод!

« Отговор #1183 -: Май 10, 2013, 02:20:14 pm »
А в комбина добре ли е ако У10 е в 6-ти дом?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1184 -: Май 10, 2013, 02:40:45 pm »
А в комбина добре ли е ако У10 е в 6-ти дом?
мисля, че да, защото все пак дълготрайното партньорство е рутина и ежедневие...сиво, шарено, някакво

« Отговор #1185 -: Май 10, 2013, 02:52:39 pm »
Благодаря! Никога не съм обичала така никой и просто не мога и не искам да си представя живота без него! Той ми е всичко! Довечера ще метна една карта да я разчоплим,че хич не разбирам от комбини и композити,пък ми е интересно.

« Отговор #1186 -: Май 10, 2013, 09:48:36 pm »
Качвам композита.

« Отговор #1187 -: Май 10, 2013, 09:49:56 pm »
А това е комбина... :(

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1188 -: Май 15, 2013, 09:51:11 am »
дам, погледнах ги картите...
какво ми хрумва- в тази връзка розовите очила са малко повече- заблуди има доста по отношение на външната проява на връзката някои неща се крият. бурни, нестабилни отношения. Ти може би често си подтисната и страдаш за някакви неща, но в същото време си щастлива, сексуално привлечена, като това, често се ражда от бурните спорове, които имате- има някакво насилие в тези отношения- вербално по- скоро, ама по време на ретрофазите на плутон може и да завзема някакви други форми.
Тази любов, начина по който расте и се развива оставят трайна следа в психиката- особено на мъжа...

Все това слънце в квадрат с нептуна- за какво заблуждава този мъж, принуден ли е нещо да крие? И по комбина жената се тресе от емоции, щастие и нещастие..
Сигурна ли си за часа на човека?

Ами честно казано не ги виждам много тези отношения като стабилни и с бъдеще (с това слънце все в 4ти дом)- но скоро гледах картите на една моя приятелка, щастливо омъжена- и те нямат някакви особени маркери в картите за голямо хепи евър афтър- до колкото помня- но са заедно..2 деца. Тъй, че си живей живота.

По картите се виждат едни не- така лесни отношения (каквито са в повечето случаи, когато има любов и страст), картите са съвет- на какво да обърнеш внимание- от там насетне бъдещето ви зависи от вас.

« Отговор #1189 -: Май 15, 2013, 10:52:29 am »
Благодаря ти! Ако беше преди време щях да се притесня от написаното,но честно казано не ми пука! Ако крие нещо от мен-това вероятно ще е нещо от миналото,с което не се гордее! Аз също не съм светица! Когато се запознахме излизах едновременно и с него и с бившия си приятел близо половин година. Той разбра и ми прости. Така че нямам право да му се сърдя ако с нещо ме е заблудил! Обичам го и съм щастлива с него вече 2 години. Виждам го как пред очите ми израства,как се променя,как се развива и колко отговорен става! Ще бъда с него колкото време ни е отредено и няма да пришпорвам Съдбата-тя си знае работата!

« Отговор #1190 -: Май 15, 2013, 11:09:52 am »
С този МЦ в Скорпион и У10 в 8-ми дом я е бил някой сводник,я нарко пласъор  :blink: Казвал ми е че една година подред си е сменял номера на телефона през месец-някой го е тероризирал,но не уточни защо  ;D

« Отговор #1191 -: Май 15, 2013, 11:16:19 am »
А относно насилието-имали сме някой друг скандал,но нищо повече! Никога не ме е ударил или обидил. Странното е че и в синастрията има показатели за насилие. Дали някой ден няма да се отприщи у него? За него е табу да удари жена!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1192 -: Май 15, 2013, 01:22:56 pm »
ee...никога не можем да знаем какво ще се случи и на кой етап какво ще се отприщи у човека..не го мисли..

За мен астрологията си е за ориентация и помощ на човека, но дали ще бъдете или не заедно е нещо...което не е закодирано в звездите- така мисля.За моя супер сериозна връзка, всички като видеха картите- ауу ама как така сте били заедно, как така сте изкарали заедно- ами така!
А много други лесни и прекрасни синастрии с други кандидати- нищо- как така ме питат пак? Ами така!

Астрология, астрология- но Онзи отгоре гледа и решава и каквото дойде- тва е.

« Отговор #1193 -: Май 15, 2013, 01:39:21 pm »
Напълно съм съгласна с теб! Пък и по-интересни са тези връзки при,които има някакво напрежение,някаква интрига! Противоположностите се привличат като двата полюса на магнита-това е положението!

« Отговор #1194 -: Май 15, 2013, 02:20:30 pm »
И аз си мислех,че е на добро Слънцето в 4-ти дом,ама всеки има различен поглед върху нещата и пречупва нещата под различен ъгъл.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1195 -: Май 15, 2013, 02:23:01 pm »
Ами честно казано не ги виждам много тези отношения като стабилни и с бъдеще (с това слънце все в 4ти дом)

Какво му е на Слънцето в композитен 4 дом?Даже мисля,че слънце в кардинален дом в композит или комбин е много добре. Нали все пак говорим за така нареченото ядро на връзката. Да, 4 дом се обвързва с края на връзката, но също така е едно много неприкосновено място, като собствена реалност, която създават двамата, за да са сами в нея. Много интимно и чувствително място, няма спор, но не виждам какво му е нестабилното? Просто сигурно аз пропускам нещо... :-\

4,6,12 домове както и да ги въртим не са бенефични домове специално при комбини и композити. Всеки медал има 2 страни разбира се-

4ти е дом на края, но дълбоко психичната връзка- онова, което докосва клетките ни в основата им и ни свързва (или после развързва)
6 дом е дома на проблемите и главоболията, но и общото ежедневие с човека
12 дом е дома непроявеното, тайното, но и на любовите, които оставят траен отпечатък в нас и са взет кармичен урок- може би по трудния начин. Любовните драми.

Всичко зависи как се изживяват и приемат нещата. Но в случая специално имаме слънце в 4ти дом в риби- хубаво има една екзалтирана венера- но имаме и заточен меркурий- айде в композита- венерата държи стелиума..даже не съм убедеба, че тя в 4ти би се чувствала така зле. Но какво става с комбина- остава само огненото слънце - в дева ..меркурий верно на трон, но ретрограден!..Юноната за разлика от композита не прави сходящия апсект с венерата (у7 в композита)..тей такива неща..

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1196 -: Май 15, 2013, 02:34:55 pm »
В случая хубавото на комбина е стелиума където е луната, тя е в огнен знак- може би дамата ще проявява разбиране към мъжа и природата му, комуникацията се вижда, че ще върви...тя прави полусекстил със сатурн у7- колко ще издържи тази връзка зависи много от нея по картата.

И другото- няма почти сходящи аспекти към осите-но пък има към СЛВ- много сходящи- така, че - един Бог знай

« Отговор #1197 -: Май 15, 2013, 02:41:32 pm »
 Аз знам,че колкото и дълга да е тази връзка е някак безперспективна. Искам да създам свое собствено семейство,а това тук никога няма да се случи,но аз не се и надявам! Вярвам,че ще се появи и моя мъж...някой ден. Просто стоя и чакам и без това не ми остава друго  :blink:

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1198 -: Май 19, 2013, 09:50:30 am »
Здравейте,
имам едни въпрос: Преминаването на транзитен Сатурн през АС  и влизането на транзитен Юпитер в 8 дом на композитна карта на една връзка означава ли, че това ще е краят й?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1199 -: Юни 02, 2013, 11:29:56 am »
Здравейте,
имам едни въпрос: Преминаването на транзитен Сатурн през АС  и влизането на транзитен Юпитер в 8 дом на композитна карта на една връзка означава ли, че това ще е краят й?

Зависи какви други аспекти има. Аз бих го тълкувала като минаване на отнощенията на по-сериозно ниво, но все пак си е Сатурн- няма да е леко. Юпитер в осми може да даде раздуване на темите на дома. Възможна бременност?!