Реших да разбуля някои факти, пустото му овенско нетърпение!
Асц Скорпион:
ако управителя е Плутон личността се насочва към този разговор заради финансови/материални причини (тъй като каза че основно 2 и 3 дом залагам на Управител Плутон във 2 дом)
Да, причините са материални, но не това е водещият мотив. Почувствах се ощетена в сравнение с мнозинството и излъгана.
ако е Марс в 9 причината би следвало да е нещо съдебно или с чужденец или разкриване на истина по груб начин,което е малко вероятно
Чужденци не са, но работя в преводаческа агенция. Между другото, първоначалното ми намерение бе да реагирам доста по-грубо - "право, куме, в очите" (което, признавам, не е най-добрата тактика в отношенията с работодател със Слънце в Риби, особено в съчатение с променлива Луна). След като си изпуснах парата вкъщи, надявам се да съм по-спокойна, обективна и най-вече овладяна утре.
Венера няма други аспекти което може да се изтълкува като това,че въпросният човек ще се влияе само и единствено от собствената си преценка
Точно! Каквото си науми, това прави. И да си блъскаш главата в стената, изградила ли е някаво мнение за теб, трудно ще го промени. Имам чувството, че донякъде се влияе от лични симпатии и преценката й се базира на това.
В случая 7 и 10 дом се преплитат заради Слънцето.Луна и Сатурн в 10 показват,че въпроса определено засяга най-вече кариерата или участници в нея и тяхните взаимоотношения,може да са допълнителни отговорности или умения,които да са част от настоящето положение в кариерата.
Разбира се, в повечето случаи се намесват и взаимоотношенията в колектива. Но не това ще е темата на предстоящия /надявам се/ разговор. Макар че индиректно колегите също са намесени.
За допълнителните отговорности: такива засега не се очаква да поемам, проблемът е по-скоро в недооценяването на досегашните поети (характеристиките на длъжността не отговарят на реалните задължения).
2 женски планети в съвпад с ъглите могат да покажат намеса от или към на жени или засягане на техните права/положение или се акцентира на въпроса за комфорта,удобството,сигурността и взаимоотношенията.
Отношенията с жени също участват индиректно, тъй като сме предимно женски колектив. Основният момент са правата и задълженията на всяка поотделно според длъжността, на която назначена.
И, накрая, едно кратко заключение.
Не разчитам рогът на изобилието да се излее върху мен. Не става въпрос за преговори относно евентуално увеличаване на заплатата, макар че и това би трябвало да се очаква.
Основният въпрос, който ме вълнува и поради който се чувствам засегната, на пръв поглед е чисто формален. Става въпрос за преназначаването ми на реалната длъжност, която изпълнявам. Това вече е друг клас труд по КТ, с друг осигурителен праг. Повечето колеги, дори новодошлите, бяха преназначени още през зимата. Разбрах го днес и се почувствах излъгана. Все пак вече от една година съм във фирмата. Първочаналната лъжа бе, че преназначават само онези, които са по-отдавна във фирмата, като поощряване. Днес съвсем случайно разбирам, че преназначени са всички... без мен :blink: