Всъщност нека първо уточним какъв е въпросът /да ме прощава ретро Мерк/.
Дали въпросът е:
1. "Ще го срещна ли?"
или вече си Го срещнала и питаш
2. "Дали това е Истинският"? /сиреч дали това е голямата любов/.
Когато въпросът не е формулиран достатъчно лаконично и конкретно, рискуваме да се отклоним в посока имагинерност :rolleyes:
С други думи, първата ни стъпка е да определим сигнификаторите.
Въз основа на картата, която ни предлагаш за анализ, по съм склонна да избера вариант 2, т.е. предполага се, че вероятно вече си го срещнала
Факторите, които загатват за това, според мен са следните:
- ретро Юпитер на Асц
- изгорена Венера в края на 4 дом /близо до върха на 5-ти/
- Марс в 7 дом /представя човека, за който се пита/.
Не знам какви са ти отношенията с този човек, затова се затруднявам да преценя кои домове го сигнифицират.
Освен това Сатурн попада в 7 дом, макар и в края, която позиция не е много препоръчителна за тълкуване на хорарната карта. А и тази Луна във 2 дом като че ли няма връзка с въпроса, така зададен...
А с този съвпад на Северен лунен възел с Нептун в 1 дом в хорара, изгорена Венера и ретрорадни Меркурий и Юпитер неслучайно питаш за soul mate. Да не би случайно си имала усещане за дежа вю в момента на срещата или непосредствено след нея? В такъв смисъл, че сякаш не срещаш въпросния човек за пръв път, а ако досега ти е бил напълно непознат, имаш натрапчиво усещане, че го познаваш "отнякъде"... като че ли това усещане се "връща" незнайно как и откъде в живота ти... :rolleyes:
Как биха могли да се развият отношенията по-нататък ми е трудно да да кажа на база този хорар. Според мен отговорът е нееднозначен. Среща може и да има или, да речем, поредица от срещи, но някакси ми се струва, че в началото отношенията могат да не се развият според очакванията... сякаш и двамата сте подвластни на редица независещи от вас обстоятелства...