Здравей Гост

Още хорар

• 399 Отговора
  • 64688 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Още хорар
« Отговор #200 -: Февруари 22, 2009, 05:20:55 pm »
питам се дали не е правилно след като се отговори на такъв въпрос ,да се направи справка и с  наталната картата на питащия?! :D

Да, има такъв похват.
Моментът на задаване на конкретен въпрос се съпоставя с наталната карта на питащия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #201 -: Февруари 22, 2009, 10:21:21 pm »
питам се дали не е правилно след като се отговори на такъв въпрос ,да се направи справка и с  наталната картата на питащия?! :D

Хорарната астрология е спомагателен метод. Добре е да се направи и справка с наталната карта на питащия, обаче при положение, че е известен часа на раждане. В противен случай става безпредметно. И тук идва на помощ хорарната астрология, която показва какви са възможностите в момента, без да се интересува от личните качества на родения. Щом се е стигнало до задаването на въпрос, значи нещо вътре или вън от родения, го е провокирало. Хорарната астрология не се интересува от мотивите и причините, тя само показва възможностите и вероятния изход, според текущата астрологична ситуация.

« Отговор #202 -: Март 12, 2009, 10:31:22 am »
Здравейте имам едни въпрос свързан с хорарната астрология . Начинаеща съм и мам нужда от вашето мнение. Въпроса е ще бъдем ли приятели отново с човека Х.
Направих карта прочетох какво пише но има неща които не са ми ясни .Впроса е зададен на 12.03.2009 в 09:27 часа.В гр. Казанлък. Значи асц. е в телец и няма планети в първи дом.Луната е в 5 дом което говори за емоционалност. В седми дом  също няма планети. но пък има съединение "толиман"Но пък  в 11 дом се намира Слънцето /стремеж към приятелство/ Меркурий/интерес към общуване/и Уран. има и съединение на Сл. с Уран /решителност/, опозиция на Сл. със Сатурн/насърчаване за общуване/ още секстил на Меркурий с Плутон.възможна ли е да се дададе отговор на въпроса когато няма планети в първи дом а в случая и в седми.Иначе според мен отговора е по скоро положителен  от  гледна точка на 11 дом.Ще се радвам да чуя и вашето мнение.

*

porto_kalka

« Отговор #203 -: Март 12, 2009, 10:46:23 am »
Здравейте имам едни въпрос свързан с хорарната астрология .
Асцендентът попада в последните три градуса на знака. Следователно,  въпросът ти е късно поставен или отговорът му вече ти е известен.

« Отговор #204 -: Март 12, 2009, 11:22:37 am »
Благодаря ти , по скоро не е сега времето да го задам в смисъл не е ясен изхода според мен .

*

porto_kalka

« Отговор #205 -: Март 12, 2009, 11:40:05 am »
Просто означава, че  въпросът ти е закъснял, тъй като е възможно вече да има някакво развитие по ситуацията или докато си задавала въпроса тя да се е променила. Т.е. ти просто трябва да изчакаш това развитие, защото решение вече има, като е възможно то да е взето от някой друг. С две думи – ситуацията е необратима.

« Отговор #206 -: Март 12, 2009, 02:26:19 pm »
Добре явно тоя въпрос  е приключен.Ето тогава един случай от  вчера .Направих хорарна карта на въпрос свързан с отношения между мен и определен човек .Въпроса е ще се видим ли отново с него? - зададен в 14:22 мин. В гр . Казанлък .Доколкото разбрах трябва да гледам 7 и 11 дом . В седми дом са Нептун и Юпитер .Асцендент в Лъв.  В  5 дом е Плутон .В 11 дом  не попадат планети .Какво означава това ?
Не знам дали съм на прав път но според мен планетите в седми дом показват благополучие . Тоест човека за когото питам желае среща.
Ще се радвам някой по опитен да ми помогне в разтълкуването на картата.Иползвам програмата ZET 8, но не съм много наясно какво точно да гледам и чета всичко наред  по точно за домовете към които се относа въпроса и от това си правя изводи .

*

9779

• 32
« Отговор #207 -: Март 12, 2009, 02:45:53 pm »
Здравейте,
Вчера между 12 и 13 ч. открих, че ми няма ЛК от документите където си ги държа. Помислих си за вас да ви питам , но ме досрамя да не ви се натрапвам.  :-[
Но сега се пресрамих.
Мислих къде съм я вадила за последно , в Мола преподписвах анекс за промяна на услугата с БТК, ама това бе май януари м. след това не си спомням да ми е трябвала,Пък и те би трябвало да ми звънат - нали ми имат тел.ако там е останала. Определено е извадена защото вс.др.лични документи са си на място. Трябва ми старата ЛК защото е свързано с правене на нови палномощни, който  сега не могат да се направят . Ако не съм нахална помогнете ми.
Благодаря

*

porto_kalka

« Отговор #208 -: Март 12, 2009, 05:01:07 pm »
Добре явно тоя въпрос  е приключен.Ето тогава един случай от  вчера .Направих хорарна карта на въпрос свързан с отношения между мен и определен човек .Въпроса е ще се видим ли отново с него? - зададен в 14:22 мин. В гр . Казанлък .

Ами Луната вчера е била „без курс” т.е. до излизането си от знака не е сключила нито един мажорен аспект. Така че картата отново не може да се тълкува. Отговорът е, че нищо няма да се случи и че ти не можеш да повлияеш на ситуацията.

« Отговор #209 -: Март 12, 2009, 05:35:36 pm »
благодоря ти отново , все нещо не случвам на въпроси нали?

« Отговор #210 -: Март 13, 2009, 09:43:43 am »
porto_kalka,извинявай за тъпия въпрос  , но има ли в програмата ZET 8, откъде да се види дали луната е без курс , много ти благодаря ,че ми отговаряш.

*

Skarlet

« Отговор #211 -: Март 18, 2009, 12:39:33 am »
:(

Откриването на тялото в хорара става 2 градуса преди съвпада на Луната с ИЦ (както и очаквах,че съвпада на Луната с ИЦ ще даде край на ситуацията).Доколкото разбрах е бил с негова приятелка,която не е засегната от лавината(Луната в 3 дом).За съжаление статистиката за повишена смъртност около Сатурнов възврат е отново налице.

Само с научна цел искам да споделя,че след толкова време научих,че Виктор е умрял от счупване на гръбнака-знакът Дева се свързва с ребрата от гръдната част на гръбначния стълб,а Сатурн-гръбначния мозък.Кое точно е било счупено,вече няма значение.Но се потресох от снимките при изравянето на тялото.Както и да е,да не му вдигам кокалите на момчето.А той,освен че имаше сатурнов възврат,имаше и квадратура на съвпада Слънце/Плутон към транзитен Плутон,както и точен съвпад на Слънчевото затъмнение с натален Марс.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #212 -: Март 18, 2009, 05:17:40 pm »
Туко що научих нещо ново и важно за мен-досега все съм си мислил,че ребрата освен, че са по Сатурн като кости,са свързани със знак Рак заради разположението им зад гърдите.С АСЦ Дева съм с точен квадрат на Луната - с това си обяснявах,че единствения път в който съм пукал кости и съм лежал в болница,бяха 2 ребра след падане от дърво.АСЦ отделно е в декадата на Сатурн.Сатурн отделно има аспект с упр на АСЦ.Мерси за информацията  :)

*

Skarlet

« Отговор #213 -: Март 18, 2009, 05:23:36 pm »
Туко що научих нещо ново и важно за мен-досега все съм си мислил,че ребрата освен, че са по Сатурн като кости,са свързани със знак Рак заради разположението им зад гърдите.С АСЦ Дева съм с точен квадрат на Луната - с това си обяснявах,че единствения път в който съм пукал кости и съм лежал в болница,бяха 2 ребра след падане от дърво.АСЦ отделно е в декадата на Сатурн.Сатурн отделно има аспект с упр на АСЦ.Мерси за информацията  :)

Ааааа,моля,моля. ;D И аз научавам доста от теб и от Лили,за което съм ви благодарна.Нали сме затова,да обменяме знания.  ;D

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #214 -: Април 03, 2009, 04:50:20 pm »
Моля за помощ. Както знаете, аз не съм се занимавала много с хорар, а моя приятелка, на която и е гледано и и е казано, че ще срещне важенмъж сега април, ме попита на 03.04.09 в 16:08, София за това.
Качвам карта моля дайте тълкувания.

тя е скорпион, асц скорпио, луна овен - 16.11.1983, София 7:10

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #215 -: Април 03, 2009, 05:02:28 pm »
За хорарната астрология едно от най-важните неща е ясно
формулиран въпрос, на който може да се отговори с " да" или " не "
Въпроса не е формулиран точно . какво значи " важен мъж " ...?
( политик,  бизнесмен, банкер , приятел, партньор....??? )
АСЦ е в 1-вия градус, а Сатурн в 1-дом.
Не бих гледала тази карта  ;)
Естествени минерали и амулети

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #216 -: Април 03, 2009, 05:09:02 pm »
Въпросът е ще срещне ли партньор скоро?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #217 -: Април 03, 2009, 05:21:28 pm »
АСЦ е в 1-вия градус, а Сатурн в 1-дом.
Не бих гледала тази карта  ;)

И аз не бих.
Още повече, според мен тази карта не е радикална.
АЦ Дева няма много общо със зададения въпрос.
Ако предположим, че Марс в 7 дом символизира желания мъж, следва да се отчете опозицията му с ретро Сатурн в 1 дом. Сатурн е косигнификатор на кверента.
Луната е без курс, което означава, че това, за което се пита, или няма да се случи, или самата питаща няма да направи нищо по въпроса, т.е. само с пасивно чакане не става.
Венера, която е сигнификатор на връзките по принцип и всички въпроси, касаещи сърдечните дела, не е в добра позиция и плюс това е ретроградна!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #218 -: Април 03, 2009, 05:43:01 pm »
Мерси, значи нова карта, а
защото ние си чатихме през скайп и тя не помоли точно за хорар, а просто ме пита...дали мисля, че скоро ще срещне някой....понеже и казали и аз самоволно реших да правя хорар ( и верно Дева повече върви за мен сега,а не за нея)

« Отговор #219 -: Април 03, 2009, 05:43:23 pm »
На всичкото отгоре Луната е в трета декада, което означава, че въпросът е късно или безсмислено зададен.Вече има отговор по един или друг начин