Кайли, в случай, ако въпросът ти е "Дали ще си намеря скоро работа?", мисля, че отговорът в хорара е по-скоро да, макар че това може и да не бъде работа, която изцяло да те удовлетворява. Луната, символизираща кверента, е в Козирог и отива към съвпад с Юпитер (в падение). Това може да показва, че в момента не си в особено изгодна позиция и може би работата, която впоследствие ще приемеш, няма да донесе очакваната от теб пълнота. Но и без работа и гладна няма да останеш.
Повечето апликиращи аспекти на Луната са благоприятни - съвпад с Юпитер, тригон със Сатурн и секстил с Марс; при това Луната вече е започнала да нараства и се е показала в небето.
Ако разгледаме производните домове, за нова работа дирим 6ти дом от 6ти. Луната отново е основен сигнификатор, тъй като управлява 6 дом в хорара. Производният шести попада в Стрелец, там е Венера. Управителят му е Юпитер и това е планетата, с която Луната ще направи първия си сходящ аспект. Луната и Юпитер се намират в 7 дом и правят тригон със Сатурн в трети (господар на 7ми производен и техен диспозитор). Ако ти предстои някакъв конкурс, явяване на събеседване, договаряне, според мен ще бъдеш одобрена.
Луната прави сходящ секстил с Марс, а той управлява производния 10 дом в картата (може да сигнифицира и бъдещия работодател), а по Сатурн може да е интервюиращият, т.е. човекът, при който ще си на събеседване. Мисля, че и в двата случая отговорът ще е "да", което предполага, че при евентуално твое явяване на конкурс за работа тези, които осъществяват подбора, могат да сметнат, че отговаряш на критериите за длъжността.
Единственият дисхармоничен сходящ аспект на Луната е квадратурата й с Меркурий, но в случая не съм сигурна доколко може да бъде пречка. Не управлява ключови домове в картата, свързани директно с естеството на въпроса; в производната карта управлява кадентни домове...