Предлагам ви един пробен хорар за разглеждане.
Въпросът е много сериозен и предполагам, че не всеки ще се престраши да се включи.
Въпросът е следният:
Да се съгласява ли моя близка да й бъде направена пункция? Не е хирургична интервенция, но е необходимо да се направи с цел установяване на точна диагноза. Става въпрос за майка ми.
Или, ако трябва да перифразираме въпроса (изглежда ми по-адекватен предвид обстоятелствата) - "Този път ще успеят ли да й поставят диагноза?". Сиреч да открият истинската причина за създалата се при нея здравословна ситуация.
Въпросът е зададен днес във Варна в 15 ч 45 мин.
АС в картата попопада в Рак, Луната е в 6 дом в разходящ съвпад с Плутон.
Според мен картата е радикална.
Сигнификатор на майка ми е Меркурий, ретрограден.
Лекаря, от който се очаква да постави диагноза, го търсим в 7 дом, сигнификатор Сатурн, също ретрограден. Единият е с професорско звание, това според мен е показано от съвпада на Слънцето с Юпитер (упр. на 6 дом и МС) в дом седми.
Меркурий, поради ретроградното си движение, се движи в посока към Марс - интервенцията в тялото й вече е неизбежна.
На Луната й предстоят два съвпада и тригон със Сатурн преди да напусне знака.
Всъщност тук говорим за цял екип от лекари, това се вижда и от струпването в 7 дом.
Притеснява ме доколко ще е точна диагнозата, защото миналия път нищо не можаха да направят. И още повече ме притеснява при този ретро Меркурий да няма лекарска грешка. Или пък този път, поради ретроградността му, да открият нещо, което не са успели да идентифицират преди (причината)?