Здравей Гост

Още хорар

• 399 Отговора
  • 64646 Прегледи
*

Nebesna

Re: Още хорар
« Отговор #120 -: Януари 23, 2009, 09:15:08 pm »
важно е да се проследи и кога времево се е отключил проблема дори и без точна диагноза,да видим какви транзити и прогресии е имало-така може да се намери причината.

Сега, при влошаване на състоянието, СЛВ и Юпитер минават през АС, Плутон е върху нат. Марс. По дирекции също има интересни аспекти. Играят ми няколко минутки в часа й на раждане, дир. Лунни възли са много близо до оста АС-ДС.
Проблемът излезе наяве, т.е. разбрахме, че наистина нещо не е наред, при транзит на СЛВ и Хирон в съвпад с наталния й Меркурий в 1 дом. Малко преди това имаше квадрат между прогр. Марс /в съвпад с нат. АС/ и прогр. Луна /в Скорпион/. Агресия, обърната и насочена навътре, срещу всяка клетка и тъкан от тялото. Притеснявам се проблемът да не е станал вече необратим, на такива хора не може да им се помогне.

Не говори така Лили! Не бива да губим надежда. Мисля, че си от Варна (ако не се лъжа). Скоро ми казаха за един център по източна медицина на Пепа Драгнева -пускам линк към сайта, има някакъв проблем и не се отваря, излизат само телефоните, но и това е достатъчно. Често канят китайци в този център. Приятелката ми познава жена, която е била с напреднала форма на рак, и която е била излекувана, благодарение на този център. В момента е жива и здрава. Те предварително казват, дали могат да поемат случая. Нея не са я върнали и са успели да предотвратят най-лошото. Жената сама си разказва и все още смята, че е станало някакво чудо.

http://dragneva.hit.bg/kontakt_bg.html

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #121 -: Януари 23, 2009, 09:21:16 pm »
То е ясно,че е трудно да бъдем чути,дори и за себе си често...пък да не говорим колко трудно се справя със всякакви последствия,макар че мисля всичко е възможно с вяра и уцелено лечение(без значение какво е,може и да е комплексно).Важното е тя до го иска и да се стреми(Марс) към това целенасочено т.е. да не търси само диагноза или помощ,а да е убедена в желанието си че не е съгласна с това заболяване и че трябва да го преодолее:тогава и организма и ще намери начин да приеме лечението добре или да се справи сам.

Прогресиите са водещи за такива случаи определено (транзитите осветяват):прогресивната Луна още ли е в Скорпион?
Мисля,че проблема щом касае бъбреците е започнал по време на прогресивната Луна във Везни (познавам хора при които това се е случвало,макар че с други болести на същите органи),по-точно може да се определи ако е правила силни мажорни аспекти от там.В случая прогр Луна в Скорпион задълбава процеса,квадрата към прогр Марс активира неговата прогресия на АСЦ (има ли други аспекти на прогр Марс?/вкл към прогр планети/-те могат да са решаващи).
Ако други прогресии и транзити не дават крайности,дълги болнични престои и т.н. прогр Марс на АСЦ може да покаже само операцията/физическото лечение,а след това прогр Луна в Стрелец да подобри значително положението .Често се случва всякакви кризи по Скорпион да се стопяват когато Луната навлезе в Стрелец-дано така стане и сега.
Тук определено неясните диагнози,говорят за това че ключа е в майка ти...

*

Skarlet

« Отговор #122 -: Януари 23, 2009, 09:25:17 pm »
Линка се отваря,Небесна.Жената е колежка при това и има много добри допълнителни квалификации.Нищо не пречи да се опита,стига да иска майка ти,Лили.Вие може да не вярвате на всичко само по хорар,но този е много описателен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Януари 23, 2009, 09:30:34 pm »
Прогресиите са водещи за такива случаи определено (транзитите осветяват):прогресивната Луна още ли е в Скорпион?
Мисля,че проблема щом касае бъбреците е започнал по време на прогресивната Луна във Везни (познавам хора при които това се е случвало,макар че с други болести на същите органи),по-точно може да се определи ако е правила силни мажорни аспекти от там.

Да, сега е в 16* Скорпион, след 2-3 месеца влиза в орбисата на квадрат с нат. Меркурий.
За преминаването на прогр. Луна през Везни наистина ще се окажеш прав, визирам последната декада на знака. Има Венера в 26* Овен /2 дом/, участва в тау-квадрат с Уран и Нептун. При преминаване на прогр. Луна през Нептун в първия градус на Скорпион имаше преживян силен срив. Може още от тогава да е потръгнало всичко по наклонена плоскост... Има и други факти и предположения, които не са за публично обсъждане. Само ще кажа, че за да стигне до това състояние, е вървяла цял живот към "целта". Причините са много и комплексни. И, разбира се, вижда се и в наталния хороскоп.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Януари 23, 2009, 09:36:06 pm »
Благодаря и на Небесна.
В крайна сметка, ако не намерим друга алтернатива, ще пробвам да й предложа и това.
Щом вече и на "гледачка" бяхме...
/с нищо не успя да помогне, разбира се/
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #125 -: Януари 25, 2009, 11:21:14 am »
Тази жена Пепа Драгнева съм ходила в нейния център с моя приятелка на масаж /аз само като придружител/. Помня, че останах с много добри впечатления, а от думите на близката ми те се потвърдиха. Разказа, че докато я е масажирала й обяснила за проблемните области не само в физическото й състояние, а и психическото. Използва различни китайски методи.
Чувала съм и от други места хубави отзиви за нея.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Януари 25, 2009, 08:17:05 pm »
Притеснява ме, че утрешното затъмнение й прави точен съвпад с АС. И ако наистина лекарите решат въпросната интервенция да се направи утре, няма как да им се противопоставим. И без това загубихме много ценно време. АС се свързва и с физическото тяло... И все пак разчитам, че влиянието на Юпитер върху АС няма да е толкова злотворно, макар че някъде четох, че бил изгорен и обезсилен.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #127 -: Януари 28, 2009, 03:39:39 pm »
Приятели,имам нужда от помощ.Току що големия ми син ми съобщи,че на Банско има затрупани хора от лавина.Един от приятелите му липсва.Сега разбрах,че търсят общо трима.Много съм разстроена и пристрастна.Имам за себе си отговор на хорара,но не искам да влияя с мнението си.И затова искам и вашето мнение.Въпросът е "Жив ли е Виктор и къде е?"Въпросът го задавам аз.Ето и картата:

*

Skarlet

« Отговор #128 -: Януари 28, 2009, 04:41:22 pm »
Виждам,че никой не е дал мнение,но искам да ви кажа,че не трябва да се страхувате,аз отговорът го знам.Така че,пишете спокойно. :(

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #129 -: Януари 28, 2009, 05:11:26 pm »
Звучиш ми обезсърчена, Скарлет, особено с този емотикон. Нали надеждата умираше последна?

В хорара Виктор е представен от 7-ми дом и неговия управител - Сатурн. В 7-ми дом в съвпад са ретро Меркурий и Марс. Две от трите планети, които имат отношение към въпроса, са ретроградни. Освен това са в кардинален и подвижен знак. Според мен ще намерят Виктор скоро, но в случая по-важно е той в какво състояние е. Смятам, че можем да разгледаме аспектите на Луната за допълнителна информация. Луната е на 3* Риби. Апликиращи аспекти са:
-съвпад с Уран
-опозиция със Сатурн
-секстил с Меркурий и Марс
-съвпад с Венера

Последните аспекти са положителна, така че според мен можем да се надяваме на щастлива развръзка.
Обезпокоителни са съвпадът и опозицията с Уран и Сатурн. Те биха могли да се проявят като препятствия пред спасителните екипи, внезапна смяна в плановете и други.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #130 -: Януари 28, 2009, 05:38:57 pm »
Скарлет, знам, че това момче го издирват в момента. Още не е открит.
Моя позната е там сега и се чух с нея, тя поне е добре, ако поискаш нещо да я питам, кажи. Разбрах само, че е имало три лавини.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #131 -: Януари 28, 2009, 05:51:01 pm »
В този хорар интересното е,че личността е представена от знак Козирог и Сатурн в 10 дом,като и двете позиции говорят за това,че човека се намира някъде високо(в случая сигурно се има предвид планината).Ретроградния Сатурн като упр на Асц говори за това,че субекта е задържан някъде да стои на едно място или че някой или нещо го е върнал назад по пътя му(вероятно това е лавината).

В 1 дом са ретро Меркурий и Марс-упр на 6ти и заключен 4 дом на края-1 дом показва състоянието на човека и непосредствените неща около него.Съвпада Марс/Меркурий сигурно говори за това,че не е сам, а с други млади мъже.Това че упр на 6 съвпада с този на заключен 4 дом не е добро положение и може да показва физически край в следствие на инцидент;обаче като упр на заключен 4 дом Марс може и да показва просто безизходица.Съвпада Мерк/Марс може да показва и нараняване на крайниците и главата.Аспектите към съвпада са само положителни(тригон Сатурн,секстил Венера/Уран) и това може да е шанс,показател че положението ще се реши положително(макар да няма гаранции че положителните аспекти винаги действат така,може просто да показват колко бързо е станало всичко особено покрай тригона).Луната в 3 дом предполага ,че също не е сам.

От аспектите на Луната,които Кали описа,не знам защо мисля трябва да се гледа 1вия аспект,а не последния когато става въпрос за разрешаване на ситуацията,при условие ,че всички са предстоящи.
Луната съвпада с ИЦ-показател за окончателен край на положението,както и с Уран-последния в 4 дом винаги показва изненади в резултата,края/изхода от положението.Единствената надежда според мен,че този човек е жив е разходящия секстил на Луната с Плутон от 12 дом,което може да указва закрила при животоопасни ситуации;Луната е УПР на 7 дом и може да показва помощ от човек по време на кризата.

Упр на катаклизмите (8 дом)-Слънцето е в съвпад с Юпитер и Северен възел.Това е най-положителният фактор,но дали ще надделее останалото в картата?  :(

Не давам отговор на хорара,само мисля какво означават позициите.

*

Skarlet

« Отговор #132 -: Януари 28, 2009, 06:15:44 pm »
Тъй като аз задавам въпроса,за мен момчето назовано по име е в 7 дом с управител Сатурн,който е на ИЦ-домът на края.Въпросът ми също е дали е жив и с тази опозиция на Сатурн и Уран/управител на 8 дом/ много съм обезсърчена,да не кажа сигурна.  :( Сатурн управлява не само 7 дом,а и съуправлява 8-ми.При търсене на загубени вещи и хора се гледа също и 2 дом.Слънцето като управител на 2 дом е в 8-дом на смъртта.Той е затрупан сутринта към 10 часа.Вече се стъмва.Ако до 1 час не го намерят жив,макар и в тежко състояние,не мисля че утре ще го намерят жив.  :( Ако поставим и слънчевото затъмнение,то също се пада в 8. Не знам защо,но много ме боли.Мисля,че бях споделила,но преди около 3 седмици сънувах много страшен сън-паднаха ми 2 зъба в устата и като ги извадих,ужасно се уплаших.Някак инстинктивно се опитах в съня си да върна единия зъб на мястото му,но се задържа 2-3 секунди и падна.От тогава все треперя за близките си.Но онази нощ сънувах и тава със сурово месо.Такъв сън сънувам за 3-ти път и след всеки сън умираше човек.Затова сега съм така уплашена.Гледам сина ми и чак виждам сигурност в очите му,че ще го намерят жив.Дано,дай Боже!Даже съм запалила голяма свещ и се молих за живота му.Но ужасно съм обезсърчена и тъжна.Извинявайте,че ви натоварвам и вас.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Януари 28, 2009, 06:25:43 pm »
Мисля,че бях споделила,но преди около 3 седмици сънувах много страшен сън-паднаха ми 2 зъба в устата и като ги извадих,ужасно се уплаших.

О, Скарлет. При мен наскоро идваха мъртви в съня и единият (мисля, че беше прабаба ми) ме караше да го прегръщам, за да изпита отношението ми към смъртта, а ти ми говориш за някакви си два зъба паднали. А бившата ми половинка бе в ролята на шофьор на катафалка и гробар. Починалият ми дядо сглобяваше в двора дървен ковчег и го тапицираше с черен плат... Шоуто е пълно, ви казвам, това е да те гази транзит на Плутон в опозиция към нат. Луна в 8 дом... ;D
Извинявам се за оф топика. Сега не съм в състояние да се включвам адекватно в практическите казуси.  :(
И все пак силно се надявам момчето да го намерят... жив!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #134 -: Януари 28, 2009, 06:30:46 pm »
Току що сина ми е чул по новините по Нова ТВ,че екипите са преустановили търсенето.  :(  И аз така мислех,че ще стане,защото Сатурн в 4 дом и то в Дева показва,че човека е на много скрито място,неоткриваем.  :( Ретроградността на Меркурий и тригонът му със Сатурн/а и са във взаимна рецепция/ според мен означава,че ще го намерят,но ще бъде късно.
 Лили,аз не се оплаквам,мило,от съня.Но винаги,когато ми пада зъб на сън или сънувам тава със сурово месо,умира човек.Няма празно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Януари 28, 2009, 07:22:04 pm »
А бившата ми половинка бе в ролята на шофьор на катафалка и гробар.
Сега разбрах, че след съня ми са му взели шофьорската книжка.  ;D
И също така за много други неприятни неща, последвали след раздялата ни...
Плутон през цялото е бил по петите и на двама ни...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Януари 29, 2009, 10:18:42 am »
То си е вярно де.
И аз периодично сънувам такива сънища и често носят проблеми. Не е задължително да е болест, може да са някакви грижи от рутинен характер, в ежедневния живот...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411

*

Синухе

• 4978
« Отговор #138 -: Януари 29, 2009, 12:22:29 pm »
Зъбите се свързват със Сатурн-нормално е тяхното видение да сигнализира за събития със Сатурнов характер-от грижи до смърт.Зъбите имат отношение и към кармата(Сатурн).

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #139 -: Януари 29, 2009, 01:24:30 pm »