В този хорар интересното е,че личността е представена от знак Козирог и Сатурн в 10 дом,като и двете позиции говорят за това,че човека се намира някъде високо(в случая сигурно се има предвид планината).Ретроградния Сатурн като упр на Асц говори за това,че субекта е задържан някъде да стои на едно място или че някой или нещо го е върнал назад по пътя му(вероятно това е лавината).
В 1 дом са ретро Меркурий и Марс-упр на 6ти и заключен 4 дом на края-1 дом показва състоянието на човека и непосредствените неща около него.Съвпада Марс/Меркурий сигурно говори за това,че не е сам, а с други млади мъже.Това че упр на 6 съвпада с този на заключен 4 дом не е добро положение и може да показва физически край в следствие на инцидент;обаче като упр на заключен 4 дом Марс може и да показва просто безизходица.Съвпада Мерк/Марс може да показва и нараняване на крайниците и главата.Аспектите към съвпада са само положителни(тригон Сатурн,секстил Венера/Уран) и това може да е шанс,показател че положението ще се реши положително(макар да няма гаранции че положителните аспекти винаги действат така,може просто да показват колко бързо е станало всичко особено покрай тригона).Луната в 3 дом предполага ,че също не е сам.
От аспектите на Луната,които Кали описа,не знам защо мисля трябва да се гледа 1вия аспект,а не последния когато става въпрос за разрешаване на ситуацията,при условие ,че всички са предстоящи.
Луната съвпада с ИЦ-показател за окончателен край на положението,както и с Уран-последния в 4 дом винаги показва изненади в резултата,края/изхода от положението.Единствената надежда според мен,че този човек е жив е разходящия секстил на Луната с Плутон от 12 дом,което може да указва закрила при животоопасни ситуации;Луната е УПР на 7 дом и може да показва помощ от човек по време на кризата.
Упр на катаклизмите (8 дом)-Слънцето е в съвпад с Юпитер и Северен възел.Това е най-положителният фактор,но дали ще надделее останалото в картата?

Не давам отговор на хорара,само мисля какво означават позициите.