Здравей Гост

Още хорар

• 399 Отговора
  • 64757 Прегледи
*

Jd_K

• *
  • 435
Re: Още хорар
« Отговор #220 -: Април 03, 2009, 05:46:44 pm »
На всичкото отгоре Луната е в трета декада, което означава, че въпросът е късно или безсмислено зададен.Вече има отговор по един или друг начин

Ми да има отговор така е :) ето пак доказателство, че не трябва да насилваме вселената :)

Re:Още хорар
« Отговор #221 -: Април 17, 2009, 12:07:25 pm »
Здравейте,

имах доста сериозно скарване с момче, което харесвам и понякога сме заедно, понякога не сме и всеки отрича да има чувства към другият..
и двамата се наранихме много дълбоко, съответно си казахме много тежки думи и се разделихме в телефонен разговор със Сбогом.
аз със сигурност няма да му се обадя, тъй като винаги досега аз съм правила първата крачка
Дали той ще ми се обади? Въпросът е зададен на 12/04/09 в 11:50 в софия
Малко се обърквам при тези наши отношения и незнам 5ти или 7 дом да гледам

Аз се представям от Луна
Ако разгледам 5ти дом - управители плутон и марс
Луната е в тригон с Марс..не в краен дом, което говори че е необходимо известно време за да се пбади
Луната е в неговият 1ви дом скорпион и е в падение, което значи че мисли за мен нещо лошо или какво??
а Марс е в моя 9ти? това какво трябва да значи?
3ти дом при него се управлява от уран и сатурн сатурн е в моя 3ти, уран-9ти

Ако разглеждам за него 7ми дом - управител Сатурн и уран
Луна и уран са в тригон..луна се намира отново в падение скорпион в неговият 11дом-приятели..????
Сатурн е ретрограден в моят 3ти дом/комуникации/ , уран в 9ти дом
3ти дом-комуникацията при него се управляна отново от сатурн и уран/водолей/ и сатурн е в моят 3ти???

както виждате оплела съм се като пиле в калчища ....на прав път ли съм и какво значи всичко това?
и в крайна сметка мога ли да разчитам, че ще се обади? според мен отговорът е да заради тригоните, но може би трябва да мине известно време..и това време определя ли се отнякъде??

Някакви идеи???  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #222 -: Април 17, 2009, 12:43:07 pm »
Дали той ще ми се обади? Въпросът е зададен на 12/04/09 в 11:50 в софия

От аспектите в хорара, които изброяваш, единственият сходящ аспект на Луната е с Венера, тригон. Имайки предвид ретроградността на Венера, може да се предположи и връщане към отношенията такива, каквито са били до този момент. Това е един от възможните варианти...
Човекът, за който се пита, е представен от знака Козирог на Десцендента и ретрограден Сатурн. Според мен от негова страна може да има и тенденция към връщане, и към отдръпване, т.е. липса на инициатива да направи първата крачка той.
Подходила си твърде емоционално, предполагам...  :)

И все пак никога не казвай "никога",
Цитат
аз със сигурност няма да му се обадя
стига наистина да си решила, че държиш на този човек и желаеш отношенията с него да бъдат подновени.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #223 -: Април 17, 2009, 01:25:45 pm »
благодаря ти Lillie,

какво означава когато сигнификатора е ретрограден?
и всички тези разпръснати планети в домовете ме объркват..
какво ще рече примерно, когато управителя на 3ти дом /неговият / се намира в моя 2ри примерно..точно тези връзки не ги разбирам  ???

*

porto_kalka

« Отговор #224 -: Април 17, 2009, 01:34:10 pm »
Въпроса според мен е неясен. Кой трябва да е дома, съответно планетата сигнификатор на въпроса – 3дом /комуникации/, 11дом /приятелски отношения/ или 5дом /романтични отношения/? Луната е в 5-ти дом – може би все пак става въпрос за някакви надежди в любовен план?
Луната е подминала секстила със Сатурн, управителя  на 7-ми дом /другия човек/. До излизането си от знака няма да  сключи мажорен аспект със Слънце /управител на 3-ти дом/, подминат е и тригона  с Марс  /управител на 5-ти/ дом.
Предстои Луната да направи тригон с Венера /не отчитам квадрата с Нептун/. Тъй като Венера управлява 11 дом вероятно отношенията биха били приятелски, ако и до момента са били такива т.е. биха се запазили.

Но отговорът на въпроса „Ще ми се обади ли?” по-скоро е не.

*

porto_kalka

« Отговор #225 -: Април 17, 2009, 01:37:23 pm »
А и Меркурий е неаспектиран.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #226 -: Април 17, 2009, 01:53:33 pm »
А и Меркурий е неаспектиран.

Тоест всеки ще чака другият да се обади пръв...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

porto_kalka

« Отговор #227 -: Април 17, 2009, 01:56:16 pm »
Тоест всеки ще чака другият да се обади пръв...  :)
Да, вероятно няма желание за комуникация и от двете страни за момента.

« Отговор #228 -: Април 17, 2009, 02:13:33 pm »
олее супер сте  :)
толкова сложно изглеждаше, а било толкова просто!

Благодаря и на двамата  :-*

а за момента значи ще си чакам да падне небето  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #229 -: Април 17, 2009, 02:31:20 pm »
Астрологията не е толкова трудна, включително и хорарната.
Стига да се разбират принципите, стоящи в основата й, а те са прости.
С колкото повече притурки се опитваш да я гарнираш, толкова повече полученият "вкус" се отдалечава от истинския...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #230 -: Април 17, 2009, 02:57:56 pm »
аз все почвам от краката и за това доникъде не стигам  ::)

*

Skarlet

« Отговор #231 -: Април 17, 2009, 06:42:01 pm »

Сладурка! Сигурно имаш някоя планетка/ако не Слънце или Асцендент/ в Овен.  ;D Толкова са първични и естествени,съкровища!   ::)   ;D  ;)

« Отговор #232 -: Април 18, 2009, 11:35:22 am »

Сладурка! Сигурно имаш някоя планетка/ако не Слънце или Асцендент/ в Овен.  ;D Толкова са първични и естествени,съкровища!   ::)   ;D  ;)

абе уж нямам :(
освен ако няма нещо общо с това , че управителя на 6ти дом/овен/ ми е в първи съвпад с плутон и асцендент??  :-[

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #233 -: Април 20, 2009, 05:20:34 pm »
Някой може и да ми се изсмее,ама аз да си питам какво разбрах за тълкуването на хорар..
Питащият се представя и от упр. на асцендента и от Луната ли?Ами ако въпросът е зададен от мъж,пак ли Луната го представлява?
Ако става въпрос за партньорски отношения,партньорът е представен от упр. на десцендента и съответно броим пети и седми дом оттам,за да видим положението при него.Ако партньорът е мъж,Слънцето или Марс не се ли гледат за него също,ако е жена-съответно Венера и Луна??
Пробвах се по един въпрос,направо съм изумена от съответствията с реалността.. :oСамо дето асцендента е на 3,26 градуса,което не е препоръчително за тълкуване май..
В картата,която нищя,упр. на 1-ви и седми са в квадрат ,намират се на К3 и в пети,но пък едно Слънце в съвпад с десцендента ми навява някакви мъгляви надежди за положителна развръзка?!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #234 -: Април 20, 2009, 05:40:25 pm »
Полът няма значение.
Кверентът се представя от планетата-управител на АС, от Луната и от планета в първи дом, ако има такава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #235 -: Април 20, 2009, 05:44:34 pm »
Мерси,Лили! :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #236 -: Април 20, 2009, 08:54:03 pm »
Ако искаш, пусни този хорар тук, защото без реална карта и на мен, и на колегите ще ни е трудно да ти дадем какъвто и да било отговор в конкретика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #237 -: Април 22, 2009, 05:53:49 pm »
Ей го хорара..
Чудих се дали да го пусна,ама нали сме едно "фемили"... :

Много е лично въпросчето,та ме интересува към "да" или "не" клони отговорът му..
« Последна редакция: Юни 25, 2009, 03:00:54 pm от Mims »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #238 -: Април 22, 2009, 05:59:29 pm »
Въпросът от теб ли е зададен или от "другия"?
И можеш ли да го конкретизираш, за да бъде максимално точен евентуялният отговор?  :)

ПП. Не мога да видя картата, след кликване върху линка ми излиза "Forbidden"...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #239 -: Април 22, 2009, 06:06:10 pm »
Оправих го,язък,че съм Ураново чадо,ама ме няма с техниките..
От мен е зададен,айде да си призная без бой,че моят ме ядоса,после аз му го върнах тъпкано и се скарахме..Та става въпрос за сдобряване..