Здравей Гост

Още хорар

• 399 Отговора
  • 64717 Прегледи
Re:Още хорар
« Отговор #240 -: Април 22, 2009, 06:06:31 pm »
Малко късно задаваш въпроса, вече имаш някаква представа каква е ситуацията, в нея е и отговорът. Явно става въпрос за отношения по 5 дом- любовни? Но 4 дом е натоварен. Може би искаш да създаваш свой дом, семейство? Няма да коментирам аспектите, но по-скоро отговорът е негативен.Особено ако е по Венера.

« Отговор #241 -: Април 22, 2009, 06:09:57 pm »
Сега като видях за какво става въпрос, не мога да не отбележа Яркото присъствие на Уран (първият най-точен аспект на Луната)- неочаквани разриви в отношенията.Намесен е и Марс. Луна в квадрат на Мерк- 4-7 дом. Изпаднали сте в емоционални заблуди и те ви рушат отношенията. Плутон зле аспектира Венера, тя е в критичен градус, Слънцето също.
« Последна редакция: Април 22, 2009, 06:18:15 pm от Rosslyn »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #242 -: Април 22, 2009, 06:12:37 pm »
Продължавам да не виждам картата и не мога да се включа.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

« Отговор #243 -: Април 22, 2009, 06:18:15 pm »
Да задам и аз един въпрос.
Приятелските ми отношения с г-н ''Х'' ще прерастнат ли в интимни?
22.04.2009 г , 17:55 ПМ, гр. Варна
Гледам и аз картата, ама тая блъсканица от планети в риби ми е мътна. Упр. на кверента / демек на мен/  венера и упр. на десц марс в съвпад и с луната , в критичен градус. чок зор ми е.  8)
 :-*
« Последна редакция: Април 22, 2009, 06:22:32 pm от aiia »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #244 -: Април 22, 2009, 06:25:37 pm »
Излиза си картата при мен... ???
Рослин,право в десятката си.. ;D
И аз се учудих от съвпаденията като видях картата..И за пореден път се убеждавам в силата на астрологията..
Не е първата кавга,но е може би последната.. ;D
Поживьом,увидем..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #245 -: Април 22, 2009, 06:30:57 pm »
22.04.2009 г , 17:55 ПМ, гр. Варна
Гледам и аз картата, ама тая блъсканица от планети в риби ми е мътна.

Само че в момента на задаване на въпроса блъсканицата в Риби вече я няма, Луната и Марс са преминали в Овен.  :)

При всички положения картата е радикална, т.е. отразява естеството и насоката на въпроса.
- Асцендент Везни;
- Луна в съвпад с управителя на ДС (Марс) непосредствено преди задаване на въпроса.

Ти си представена от Венера - вече директна, но готова да смени знака. В картата Венера се намира в последния градус на Риби, но предстои ингрес в Овен и  по-нататък - съвпад с Марс. Мисля, че среща отново може и да има, но до тогава може вече или да си променила намеренията си или стратегията си... При всички положения, докато се чака пасивно, нещата трудно стават. Друг е въпросът, че понякога по-добрият избор е да се почака малко...  :)

Единственият сходящ аспект на Луната е секстил с Юпитер (към 5 дом), но не съм много сигурна доколко при тези обстоятелства може да се говори за ангажимент. Но въпреки това среща (/разговор) не е изключено да предстои...  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #246 -: Април 22, 2009, 06:34:34 pm »
Айа, при мен Луната излиза в първи градус, това означава, че е много рано да се даде отговор, не му е още времето.Но пък е зле аспектирана от Плутон, което определя някаква потисната, направо задушена емоционалност. Съвпад на Луна, Марс ,Венера - силни емоции от твоя страна.За теб тези отношения са по-важни, отколкото за другата страна.Слънцето( другият) е в тригон с Плутон. Иска се търпение.Засега ситуацията ще е такава.

*

aiia

« Отговор #247 -: Април 22, 2009, 06:39:54 pm »
Благодаря ви , Лили и Роси.
Тези отношения са важни и за него. Просто има много неизказани неща между нас, много много. Голям страх и от двете страни, страх до скованост. Наистина не знам коя стратегия да избера... трудно ми е на мен, а го искам безумно много. Казваш, че се иска търпение, аз съм търпелива, изчаквам все подходящ момент. Да видим.  :-[

*

Skarlet

« Отговор #248 -: Април 22, 2009, 06:59:30 pm »
Благодаря ви , Лили и Роси.
Тези отношения са важни и за него. Просто има много неизказани неща между нас, много много. Голям страх и от двете страни, страх до скованост. Наистина не знам коя стратегия да избера... трудно ми е на мен, а го искам безумно много. Казваш, че се иска търпение, аз съм търпелива, изчаквам все подходящ момент. Да видим.  :-[

Аз не можах да "хвана влака" с хорара,но е добре да дебнеш положителен аспект на планетите към управителя на 5 дом или към планетите в 5 дом/ако имаш такива/ в наталната карта.И кво толкова си трайкате и ги дундуркате тия мъже?  ;D Я си кажете всичко,пък каквото сабя покаже.Мойта горкичката Луна никак не обича такива неясноти и разтакавания.  ;D Аз съм на принципа нещо което не става,значи не е трябвало да стане.И когато човек губи,не знае какво печели.Кофти е,когато желаеш някого много силно,а той не отговори примерно на чувствата ти/ми.Човек не може да притежава все пак всичко,което иска.Я го дай по-смело,че като ги знам какви са днешните мъже.....ще има да чакаш активност и развитие на връзката.  ;D  ;D

*

aiia

« Отговор #249 -: Април 22, 2009, 07:06:30 pm »
Скарлетинааа, ама положителен аспект казваш. Натален упр. на 5 дом ми е сатурн, който в момента съвпада с транзитен сатурн. Аджаба съвпадът положителен аспект ли е? Май не..
Само да отбележа, че неговата луна е в козирог. Наистина бая има да чакам още..
По скоро отговорът на хорара ми е ''НЕ''. :-[

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #250 -: Април 22, 2009, 07:15:55 pm »
"По скоро отговорът на хорара ми е ''НЕ''. "
------------------------------------------
Аааааааааааа.........нееее.....по скоро
Луната в първия градус ( имаше такъв случай)
предстои да измине много път...., а до тогава
може да си зададеш въпроса
" Нужен ли ми е точно този човек ?"
Казваш Транзитен Сатур върху натален - ами направо си кажи,
че имаш Сатурново завръщане - него гледай по-внимателно  ;)  :P
Естествени минерали и амулети

*

Skarlet

« Отговор #251 -: Април 22, 2009, 07:26:28 pm »
Скарлетинааа, ама положителен аспект казваш. Натален упр. на 5 дом ми е сатурн, който в момента съвпада с транзитен сатурн. Аджаба съвпадът положителен аспект ли е? Май не..
Само да отбележа, че неговата луна е в козирог. Наистина бая има да чакам още..
По скоро отговорът на хорара ми е ''НЕ''. :-[

Виж сега,мани го хорара.Щом имаш Сатурново възвръщане,трябва да видиш какви аспекти прави в натала този Сатурн,в кой дом е.Имаш ли планети в 5 дом?Ако има планети там,имат ли аспекти,какви и с кои планети? Тя стана дълга и широка,май?  ;D И след като Козирог ти се помещава в 5 дом,тази година и Лунните възли ще минават през него.Любовта ще претърпи важно развитие със сигурност. Ох,пак оспамихме темата!  ;D  ;D  ;D

« Отговор #252 -: Април 22, 2009, 07:39:39 pm »
НННеееее, защо ни изключвате от говорилнята? А ние как ще разберем? :'(

това е шега, разбира се! ;)

*

Skarlet

« Отговор #253 -: Април 22, 2009, 07:45:57 pm »
НННеееее, защо ни изключвате от говорилнята? А ние как ще разберем? :'(

това е шега, разбира се! ;)

Айде сега,ти пък-Мара подробната.Всичко искаш да знаеш.  ;D Ох,стига бе,само спамим.Изтрийте ниии,че сме кат квачки.  ;D  ;)

« Отговор #254 -: Април 23, 2009, 05:05:29 pm »
Здравейте мили отзивчиви дами
направих карта на ето такъв въпрос 23.04.2009. в 15:17 .Мисли ли за мен човека Х е назован по име.  :-[Мисля , че  картата е радикална. Дали може от картата да се каже и какво мисли човека?  ???
Аз съм представена от Меркурий и Сатурн./четох , че ако Сатурн е в 1 дом говори за притесненията на питащият и песиместичното му настроение към въпроса/. Но това не е толкова важно , какво мисля аз/ Ако разгледам 7 дом ,човека е представен от Нептун.В 7 дом попадат и Уран , Марс , Венера / много планети , много нещо/ луна в осми дом .Има един секстил между Меркурий и Уран, който мисля дава положителен отговор , но пък  има и Меркурий в квадрат с  Нептун , което не е много хубав аспект.Така че по скоро да или не е отговора , аз съм склонна да мисля , че "да". Като чета вашите разсъждения  на момента ми е ясно , а когато аз се опитам да тълкувам  картата  настава объркване. :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #255 -: Април 23, 2009, 05:52:02 pm »
Мисли ли за мен човека Х е назован по име.  :-[Мисля , че  картата е радикална. Дали може от картата да се каже и какво мисли човека?  ???

Съжалявам, ако те разочаровам, но какво ти мисли човекът не може да се каже чрез хорарна астрология.
Представяш ли си, ако можеше на всякакви въпроси да се отговаря с по едно бързо хорарче?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #256 -: Април 23, 2009, 07:02:58 pm »
.......щеше да е хубаво., и все пак  може да се каже дали мисли за теб човек нали?-, това е въпрос който предполага отгвор "да"или "не" ,а  разтегливото /какво мисли /понятие беше доуточняващо, имах впредвид по скоро нещо от това да кажем този човек мисли за примерно приятелство , или секс , или за работа с теб , или пък  не мисли въобще за теб.
 Лека вечер от мен !

*

Lillie

• 30532
« Отговор #257 -: Април 23, 2009, 07:26:08 pm »
Специално в този хорар не.
Може да се отговори на въпроса дали даден човек смята да направи дадено нещо или не смята... Но какво мисли!?

Сходящите аспекти на Луната в хорара (ако има такива) дават насока за предстоящото развитие на ситуацията най-вече от гледна точка на кверента. Но в случая този похват е абсолютно неприложим според мен.

Ако приемем, че Юпитер е сигнификатор на "отсрещния" (онзи, който ти се ще да мисли за теб  :-[), позицията му в 6 дом в хорарната карта не дава ясен отговор на въпроса ти. Освен това сигнификаторът на кверента и сигнификаторът на "отсрещния" са в квадрат, макар и вече разходящ.
Луната ще направи секстил с Юпитер, но тя по-скоро отразява емоционалното състояние и намеренията на питащия, отколкото на другия човек...

Предполагам, че задаваш въпроса си след състояла се вече среща. Но при тези обстоятелства (каквито и да са) по-скоро бих предположила, че Венера ще гони Марс...  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #258 -: Април 23, 2009, 10:23:20 pm »
.......щеше да е хубаво., и все пак  може да се каже дали мисли за теб човек нали?-, това е въпрос който предполага отгвор "да"или "не" ,а  разтегливото /какво мисли /понятие беше доуточняващо, имах впредвид по скоро нещо от това да кажем този човек мисли за примерно приятелство , или секс , или за работа с теб , или пък  не мисли въобще за теб.
 Лека вечер от мен !

Да, и затова хората са намерили едно доста по-добро средство от хорарите - маргаритката :))

« Отговор #259 -: Април 24, 2009, 08:37:29 am »
окей , мерси за отговорите. ;)