Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453491 Прегледи
Re:соларен хороскоп
« Отговор #1000 -: Март 31, 2011, 02:07:40 am »
Какво интересно виждате в предстоящата ми соларна година?

Мия, мисля, че тази година може да имаш промяна в източниците на доходи. Оста на солара ти е в съвпад с Уран У8ми. Това може и да дойде от разширяване на контактите - другата ос акцентира 1ви-7ми дом.
Юпитер ще ти прави едногодишен секстил към нат Луна У1ви и съуправител 12ти. Предполагам, че ще правиш някакви далечни пътешествия. Интересно Нептун ще прави транзитпрем Луната - яко! ;D Как ли ще ти се отрази? Не знам... ;D ще разправяш.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1001 -: Март 31, 2011, 02:14:45 am »
Аурорче, с този транзит на Нептун през Луна се виждам като една голяма бяла птица. То май се започна.  ;D Новите източници на доходи, нали не означава смяна на работата? Соларен Уран в 1-ви, като управител на 8-ми също ми е много интересен как ще се изрази. ;D

« Отговор #1002 -: Март 31, 2011, 02:17:54 am »
Новите източници на доходи, нали не означава смяна на работата? Соларен Уран в 1-ви, като управител на 8-ми също ми е много интересен как ще се изрази. ;D

А може точно така да се отрази  ;) Изневиделица   ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1003 -: Март 31, 2011, 02:35:35 am »
Не ми се нрави много тази ситуация да си сменям работата. :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1004 -: Април 01, 2011, 05:35:57 pm »
Благодаря ви, момичета-Милки, Аурора, Дивна! Миналата година бяхте абсолютно точни в прогнозата си за солара ми. Много често съм се връщала и съм си го препрочитала. Ще разказвам какво се случва и така ще черпим опит и от практиката. :wub:

Благодаря и на Скарлет, която също ми съдейства в разгадаването на картата ми, в личен разговор. Зная, че ще го прочете! :wub:

« Отговор #1005 -: Април 01, 2011, 06:07:00 pm »
Момичета,качвам си новия солар.Ще се радвам,ако има желаещи да го погледнат  :blink:

« Отговор #1006 -: Април 02, 2011, 02:38:58 am »
Някой знае ли удобна алтернатива за astro.com-ските солари, защото тая разлика с часа не мога да я оправя, даже и следвайки написаното от Mirabella. Идиотското е, че дори когато нарочно изместя часа на раждане с 2 часа напред, часа си остава такъв какъвто е с добавената разлика, тоест в моя случай солара трябва да е 1:40, излиза 23:40 на предния ден, а когато напиша нарочно 3:40, си излиза 3:40. Шантава история.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #1007 -: Април 02, 2011, 04:36:39 pm »
Според мен astro.com са си оправили проблема. Така че няма нужда от допълнителни настройки за солари, лунари и т.н. На Reference place (for Solar return, Composite and other charts needing it) при мен си стои use birthplace, което е опцията по подразбиране и всичко си работи, както преди.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1008 -: Април 04, 2011, 10:32:42 pm »
Цитат
А и Венера е близо до сол. АС и ще те прави привлекателна и харизматична.
2 поредни години Венера е или на Соларен Асц или наталната съвпада със соларния Асц. Направо да кандидатствам за някоя роля  ;D

А при мен все в четвърти дом, че и прогресивната там - не остана място за разкрасяване у дома. :rolf:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1009 -: Април 05, 2011, 04:19:27 am »
Въпрос!!!Според вас,как би действал един Солар,ако всеки ден сменяш географските координати и на рожденният си ден си на място на което никога повече няма да се върнеш.По принцип знам,че при по-чувствителните хора,солара започва да действа около два месеца по-рано и аз съм от тези,но поради постоянните ми пътувания,сега съм тотално объркана и не ми е ясно нищо.
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

« Отговор #1010 -: Април 05, 2011, 04:25:03 am »
Мисля, че за соларите от значение е само мястото, на което посрещаш соларния си възврат, т.е. мястото, за което ще построиш соларната карта.

« Отговор #1011 -: Април 06, 2011, 04:40:10 pm »
Да попитам нещо което малко ме притеснява евентуално за отговор за което предварително ви Благодаря.Става въпрос за Меркурий и Сатурн те са ретроградни по транзит а по натал не са.Някъде преди време четох че когато Меркурий е ретрограден да не се подписват даговори и да не се взимат важни решения с уговорки и споразомения.Тази ретроградност ще даде ли отражение при мен и това отнасяли се като предупреждение при полужение че по натална карта няма такъв аспект. А и към Сатурн с него какво се очертава нещата?КАКЪВ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ?  По натална карта са ретроградни само трите планети  УРАН НЕПТУН И ПЛУТОН.Успоредно с това транзитните  СЛЪНЦЕ ЛУНА МЕРКУРИЙ ЮПИТЕР И УРАН са в савпад с СЛЪНЦЕТО МЕРКУРИЙ И ЮПИТЕР в Овен 1 дом по натална карта.Като гледам и Венера ми е дошла савпад с асц.в риби и на всичко отгоре управителя ми на хороскопа НЕПТУН е навлезнал в асц.риби.Много динамична ми се струва ситуацията и какво ли ще става? Знам че солара действа от една година на слънчевото възръщане. 
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

« Отговор #1012 -: Април 10, 2011, 07:55:13 pm »
Имам въпрос, свързан със солара на една приятелка. По-точно тя ме помоли да й направя прогноза за 12.07 . Вече й написах каквото успях да интерпретирам. Много ми е интересно обаче дали опитите ми за интерпретация ще се доближават до вашите. Ако можете да кажете като цяло как й се очертава годината, ще сме ви благодарни и двамата. Картата я поствам с нейно разрешение.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #1013 -: Април 11, 2011, 08:59:56 pm »
Здравейте, 
Може  ли  аз  да  се  наредя  на  опашката ?
Къде  в  тази  карта  личи и  се  вижда  брак ?
Моля  ви  за  помощ !
Благодаря  Ви  безкрайно  :-[

« Отговор #1014 -: Април 11, 2011, 09:04:00 pm »
А  в  тази  ? :-\

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1015 -: Май 23, 2011, 04:46:57 am »
Има ли такова явление соларно пълнолуние?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1016 -: Май 23, 2011, 04:55:13 am »
Като има новолуние в солара, ще има и пълнолуние.  :blink:
За пълнолунията като че ли нямам наблюдения дотук, но новолунията са доста показателни, обикновено годината с нещо е белязана или ще е по-запомняща се.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1017 -: Май 23, 2011, 05:09:53 am »
Като има новолуние в солара, ще има и пълнолуние.  :blink:
За пълнолунията като че ли нямам наблюдения дотук, но новолунията са доста показателни, обикновено годината с нещо е белязана или ще е по-запомняща се.
Да,защото забелязах че в тазгодишният ми солар имам пълнолуние.Та затова попитах имате ли наблюдения :-\
При мен е по оста 3-9ти дом.В близост до МС- ИС.

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #1018 -: Май 23, 2011, 05:14:30 am »
Новолунието до каква орбис се отчита като такова? 9 градуса брои ли се за новолуние?
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1019 -: Май 25, 2011, 02:45:43 am »
Здравейте,искам да ви попитам кога започва да действа солара-едни казват,че ако човек е по-чувствителен може да подейства и 3 месеца преди рожденният ви ден,а други казват,че започва да действа 6 месеца след него.А иначе той е за 1 година?   
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК