Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454200 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1360 -: Март 28, 2012, 03:26:47 pm »
Да не мислите да сменяте местожителство?
Не сме мислили за това, но в рамките на 1 година кой знае какви неща ще се случат. Значи и това е възможно като вариант  :-\ интересно ...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Grace

• 2257
« Отговор #1361 -: Март 28, 2012, 03:28:54 pm »
мислиш ли за майчинство?
Аз съм семейна и имаме 15 годишна дъщеря. Други деца не искаме. Взели сме мерки по въпроса:)
Какво друго може да означава съвпада на сол. луна и венера с нат. луна /ако заради това питаш де/ ?

ами може да даде популярност, артистичност, желание да изявяваш чувствата си или да са свързани по някакъв начин с майка ти или майчинството; вътрешна нужда да получаваш и даваш обич; да обръщаш повече внимание на външността си; желание да се докарваш  :blink:
а иначе годината се очертава на промени; партнъора ти има ли планове свързани с чужбина? защото има индикации в тази посока.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1362 -: Март 28, 2012, 03:32:41 pm »
Да не мислите да сменяте местожителство?
Не сме мислили за това, но в рамките на 1 година кой знае какви неща ще се случат. Значи и това е възможно като вариант  :-\ интересно ...

Не знам дали ще е смяна, просто картата ти с транзитите ми говори за престой в къщи. Има тенденция за изучаване на чужд език, та затова си помислих, че е вероятна смяна.
В момента работиш ли?

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1363 -: Март 28, 2012, 03:32:54 pm »
Благодаря, Grace, това звучи чудесно  :rolleyes:
За чужбина по-скоро аз ще пътувам най-вероятно служебно. Случва се понякога да имам командировки. Имам и роднини, които може би ще посетя пак тази година.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1364 -: Март 28, 2012, 03:34:29 pm »
Grace , разведен е и той. Търси се нова половинка.  :blink:

MoonLight , благодаря, и аз в тази насока разсъждавам, но нямам кой знае какви данни за проявления на Вертекс върху Асц и обратно.  :-\

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1365 -: Март 28, 2012, 03:35:33 pm »
Не знам дали ще е смяна, просто картата ти с транзитите ми говори за престой в къщи. Има тенденция за изучаване на чужд език, та затова си помислих, че е вероятна смяна.
В момента работиш ли?
да, работя. надявам се да не ме съкратят и да си седя вкъщи.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1366 -: Март 28, 2012, 03:37:16 pm »
venerra, мисля обаче, че годината няма да се отличава с голяма свобода на действията. по-скоро е година на подготовка или пък ще береш плодовете на миналите си действия. работа, ежедневните занимания и т.н.
интересно е да не се окажеш раздвоена между два пътя, двама души, два начина на живот...

*

Divna

• 2478
« Отговор #1367 -: Март 28, 2012, 03:40:05 pm »
В момента работиш ли?
да, работя. надявам се да не ме съкратят и да си седя вкъщи.

Не го мисли от сега. Да си мислила да създаваш нещо свое /компания/?

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1368 -: Март 28, 2012, 03:48:29 pm »
Да си мислила да създаваш нещо свое /компания/?
преди време имахме идеи с една приятелка, но се отказахме.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1369 -: Март 28, 2012, 03:48:50 pm »
Имате ли някакви наблюдения как би могъл да се прояви Сатурн в съвпад с МЦ във Везни в соларна карта? Наложен върху натала се пада върху АЦ, т.е. имам соларно МЦ съвпад натално АЦ и Сатурн отгоре :(

Как е аспектиран натален АЦ? Като цяло Сатурн на МЦ може и често дава повишение в службата, което ще те накара да поемеш по-голяма отговорност. Сатурн на нат. АЦ изисква да сме отговорни.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1370 -: Март 28, 2012, 04:01:23 pm »
Да си мислила да създаваш нещо свое /компания/?
преди време имахме идеи с една приятелка, но се отказахме.

Явно пак ще бъде повдигнат въпроса относно създаване на компания. Плутон в 4ти сол. дом и в 6ти натален, често води до създаване на собствен бизнес. При теб е акцентирана оста за свободна професия, най-вероятно творческа или хранителновкусова. Акцентиран 7 и 11 дом - партньор, приятели, които биха се включили или помогнали.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1371 -: Март 28, 2012, 04:06:09 pm »
Имате ли някакви наблюдения как би могъл да се прояви Сатурн в съвпад с МЦ във Везни в соларна карта? Наложен върху натала се пада върху АЦ, т.е. имам соларно МЦ съвпад натално АЦ и Сатурн отгоре :(

Как е аспектиран натален АЦ? Като цяло Сатурн на МЦ може и често дава повишение в службата, което ще те накара да поемеш по-голяма отговорност. Сатурн на нат. АЦ изисква да сме отговорни.

Благодаря за коментара Дивна!

Прикачам солар+натал да погледнеш. Соларен Сатурн е в опозиция соларен Меркурий, а това което ме притеснява най-вече е соларен Марс в 8-ми дом!

Мислила ли си за евентуална бременност?

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1372 -: Март 28, 2012, 04:07:21 pm »
При теб е акцентирана оста за свободна професия, най-вероятно творческа или хранителновкусова.
ех, трябваше да стана дърворезбарка  ;D творчеството ми е в кръвта
Благодаря, дивна :) 

*

Divna

• 2478
« Отговор #1373 -: Март 28, 2012, 04:12:59 pm »

Прикачам солар+натал да погледнеш. Соларен Сатурн е в опозиция соларен Меркурий, а това което ме притеснява най-вече е соларен Марс в 8-ми дом!

Не, никога! В момента на преден план ми е само кариерата. Дори и за сериозно обвързване не съм помисляла скоро ;)

Явно му е дошло времето да помислиш.  :blink:

Ще има изключителна промяна на вътрешно и външно ниво. Обстоятелствата ще ти наложат тази промяна. Годината ще е запомняща.  :blink:

ПП: Имаш ли интересни колеги на работното място? Работата, която работиш удоволетворява ли те?

« Отговор #1374 -: Март 28, 2012, 04:23:51 pm »

Не, никога! В момента на преден план ми е само кариерата. Дори и за сериозно обвързване не съм помисляла скоро ;)

Явно му е дошло времето да помислиш.  :blink:

Ще има изключителна промяна на вътрешно и външно ниво. Обстоятелствата ще ти наложат тази промяна. Годината ще е запомняща.  :blink:

ПП: Имаш ли интересни колеги на работното място? Работата, която работиш удоволетворява ли те?

Благодаря Дивна! :blink:

Дано имам запомняща се година в позитивен смисъл! Така или иначе ще споделя тук какво са ми предначертали планетите!

Работя в чужбина с хора от цял свят, всеки един е интересен по свой начин и през годините научих много за толерантността и как да оценям различното! Да, доволна съм от позицията която имам в момента, но истината е че от 2-3 години се опитвам да издействам релокация в друга страна и все не се получава...там са централните офиси на организацията и съответно конкуренцията е голяма. Току-виж соларен Сатурн в 10-ти ми е помогнал малко :blink:
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Divna

• 2478
« Отговор #1375 -: Март 28, 2012, 04:38:28 pm »
Сега след като написа малко подробности е много по-ясно. Работата, която ще се работи, ще изисква много сериозно отношение от твоя страна. Отговорности няма да ти липсват. Може да срещнеш любов покрай работата, а защо не и нещата да се развият и да отидат по-надалеч не само в професионален, но и в личен план. Както викат старите баби "Ще се опиташ да носиш много дини под една мишница/. На твое място бих се успокоила /енергията, която в момента пръскаш от притеснения, се налага да я канализираш/ и бих продължила да си гоня целите. Сол. Сатурн при теб ще даде един вид работа, която изисква много по-голяма енергия от твоя страна и много по-голяма отговорност. Любов няма да ти липсва, даже и да не я искаш, тя се е запътила към теб.  ;) Ако не желаеш бременност, просто се пази от забременяване, да не ти се наложи да правиш неприятни интервенции.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1376 -: Март 28, 2012, 04:53:06 pm »
както вече писах в друга тема от солари много не разбирам, да ви кача ли карта да погледнете?

след като има такъв голям интерес, ще я кача

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1377 -: Март 28, 2012, 08:08:57 pm »
женен ли е твоя приятел?
мисля, че през годината може да срещне човек, който да има важна роля в живота му. не го казвам за Вертекса.

Моля те, когато ти остане време, да ми кажеш как видя това за човека. Аз толкова я гледах тази карта и все за работа му говорех на приятеля, а той много се разочарова.  :-\

*

Divna

• 2478
« Отговор #1378 -: Март 28, 2012, 08:11:30 pm »
Passion, ima6 li brat?

« Отговор #1379 -: Март 28, 2012, 08:34:25 pm »
Бих искала да попитам знаещите как бихте тълкували следните аспекти в солара на Passion:
-сол.Меркурий съвпад сол.Уран
-сол.Венера съвпад сол.Юпитер
-сол.Сев.възел съвпад нат.Марс

Passion,аз си мисля,че предстоящата година ще е свързана с много контакти(сол.АЦ близнаци);той попада в 7нат.-ще се отрази във връзка с партньорствата.Усол.АЦ в 11сол.-важни ще са приятелствата,целите...Слънцето е също в 11сол.-помощ от приятели,реализиране на планове.
Мисля си също така и за брак. :P
2 и 3сол.домове са свързани-пари чрез контакти,брат/сестра;8 и 9сол.домове също-тук вече не ми хрумва нищо. :-[