Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453064 Прегледи
*

Jeni

соларен хороскоп
« Отговор #20 -: Юни 02, 2008, 08:04:54 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 09:33:00 pm от Jeni »

*

Kali

• **
  • 1411
соларен хороскоп
« Отговор #21 -: Юни 03, 2008, 12:36:33 pm »
Загубите могат да са най-различни, както вече няколко пъти стана дума много е важно отношението. Аз в соларна година с асц. Скорпион загубих свободното си време, понеже забременях още в началото и после родих.

За да се появи нещо ново в живота ти, първо трябва да си отиде старото и ненужно.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Kali

• **
  • 1411
соларен хороскоп
« Отговор #22 -: Юни 03, 2008, 02:45:05 pm »
Намерих си още един солар с асц. Скорпион, 4 години след първия. За мен това беше време, в което загубите доста бяха нараснали количествено и започна един продължителен, не лесен период на възстановяване.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
соларен хороскоп
« Отговор #23 -: Юни 03, 2008, 04:33:23 pm »
Доколкото се сещам, миналата година имах соларен Асц в Скорпион, т.е. повтаряше наталната домификация. Не се случи нищо съществено, в личен план бе по-скоро рутинна година. Но имаше професионални промени, като най-важната от тях бе един обрат, който ме накара окончателно да се откажа от досегашната си професионална ориентация. Смених бранша и... най-сетне си намерих призванието!  :o

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

соларен хороскоп
« Отговор #24 -: Юни 03, 2008, 09:48:21 pm »
изтичащата година за мен е с плутон на ас,нищо  фатално не ми се е случило надявам се и да не се случи защ има още малко време ама то май някъде съм чела че силата на соларния хороскоп и събитията по него са в началото на годината.само едно любовно разочарование ама то е по скоро нептунско може би.
идната ми година е с луна в първи дом и телец на ас.някой ако има някакви наблюдения нека сподели

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
соларен хороскоп
« Отговор #25 -: Юни 03, 2008, 09:55:11 pm »
Що пък да е само в началото на годината?  :unsure:  

соларен хороскоп
« Отговор #26 -: Юни 04, 2008, 11:19:28 pm »
незнам дали е така май някъде съм го чела.нямам и опит от скоро се ровя в хороскопа си, нямам никаква практика и с други хороскопи.може да съм се объркала нещо...

*

kaily

• 5145
соларен хороскоп
« Отговор #27 -: Юни 05, 2008, 10:04:44 pm »
Солара впрочем в астрото показва следващия солар, примерно аз съм родена в края на годината и сега трябва да се водя по солара от миналата година, нали от рожден ден до рожден ден.
А в астрото към днешна дата ми чука солара от края на тая година, демек от следващия ми рожден ден.

соларен хороскоп
« Отговор #28 -: Юни 05, 2008, 10:36:07 pm »
kaily, това ,което написа е вярно. Тъкмо се бях отплеснал да те хокам и реших да проверя дали стоят нещата по този начи ,а и добре ,че си пазя твоите данни в астро кома .

Та ,значи тези които са родени през второто полугодие да си връщат годината с една назад :D  
« Последна редакция: Юни 05, 2008, 10:43:14 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

kaily

• 5145
соларен хороскоп
« Отговор #29 -: Юни 05, 2008, 10:49:31 pm »
И не само през второто де.

Добре че не си го отнесох невинна.  :D  

соларен хороскоп
« Отговор #30 -: Юни 06, 2008, 09:05:29 am »
ако не е много нахално мога ли да ви помоля да ми кажете аз съм родена на 24.08.1979 в 22.15 мин -благоевград този солар който на мен в момента ми излиза с ас телец за кой период от време се отнася, че нещо съвсем се обърках.

*

Lillie

• 30532
соларен хороскоп
« Отговор #31 -: Юни 06, 2008, 10:05:46 am »
Погледнах  :)
Соларът с Асц Телец още не е влязъл в сила.
Картата на слънчевата революция действа от рожден ден до рожден ден.
Картата, за която питаш, се отнася за периода 24.08.2008-24.08.2009 г.

Ще караш сатурново завръщане, доколкото виждам  :rolleyes:

В рамките на предстоящата соларна година не са изключени служебни промени и/или промени в ритъма на ежедневието. Ще си склонна да влагаш повече енергия в постигането на професионални цели, особено с оглед тяхната дългосрочна перспектива. Постарай се да не вземаш необмислени или прибързани решения. В рамките на тази година по ще си склонна и да създаваш нови контакти в службата, които - стига да пожелаеш - биха могли да прерастнат и във флирт...
Наред с това годината може да има и емоционална "окраска". Възможни са приятни изненади в личен план, нови срещи, но там като че ли ще си по-склонна да действаш спонтанно, повлияна от настроенията, в търсене на "свеж полъх" или на повече романтика, идеализъм в отношенията  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
соларен хороскоп
« Отговор #32 -: Юни 06, 2008, 10:09:59 am »
Да вметна, че соларът понякога почва да действа и няколко месеца преди рождения ден, та и с това да се съобразяваме.

Ама видехте ли моя солар за догодина?  :rolleyes:
Венерка съвпад Венерка на върха на 7-ми.  :D
И слънчо съвпад слънчо в пети барабар с още един катун планетки.  :rolleyes:
Асцендент лъв.

Изобщо всички планетки са ми нагрухани в 5-8 дом.  :P  

*

Lillie

• 30532
соларен хороскоп
« Отговор #33 -: Юни 06, 2008, 10:55:44 am »
Цитат
Изобщо всички планетки са ми нагрухани в 5-8 дом.  :P
Ооо, Кайли, много секс и любов се очертава  :P  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
соларен хороскоп
« Отговор #34 -: Юни 06, 2008, 02:33:36 pm »
Да не остана по-назад,и аз видях моя солар... :D
Соларен асц. в съвпад с натално МЦ в Риби-сигурно ще се издигам в кариерата или ще сменям работата...Има индикации за това,между другото..Само без работа да не остана,че.... ;)
И аз имам съвпад на Венерите в седми и вече се почна... :P Че даже и Юпитерчо ми е там,а аз си го имам за любимец открай време...
И да питам по-вещите-гледа се в кои натални домове попадат планетите от солара или по-важно е местоположението им в солара??

*

Lillie

• 30532
соларен хороскоп
« Отговор #35 -: Юни 06, 2008, 03:09:41 pm »
Цитат
гледа се в кои натални домове попадат планетите от солара или по-важно е местоположението им в солара??
Всичко се гледа  :)
Първо поглеждаш картата на слънчевата революция отделно от наталната, за да добиеш по-общ поглед. Но започнеш ли да я интерпретираш, гледаш я заедно с наталната.
Обърни внимание в кой знак са соларните АС и МС, в кои натални домове попадат, виж и техните планети-управители. В кой соларен дом се намират светилата. Има ли соларни планети близо до наталната им позиция, т.е. завръщане на Луна, Меркурий, Венера, Марс в соларната карта. Кои домове са акцентирани.
Важно е да се отчете и кои планети в кои домове попадат - соларни и натални, следва да се обърне внимание на аспектите между соларни и натални планети, влиянието им върху ъглите (ако има).
Много са факторите, които се анализират...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

соларен хороскоп
« Отговор #36 -: Юни 06, 2008, 03:56:06 pm »
Лили,ще ми погледнеш ли и моя солар,че нещо хич не ми харесва - 12.03.1968 г 14,15 София.Благодаря ти предварително

*

Lillie

• 30532
соларен хороскоп
« Отговор #37 -: Юни 06, 2008, 04:01:15 pm »
Цитат
Лили,ще ми погледнеш ли и моя солар,че нещо хич не ми харесва...
А моя кой ще го погледне? Хич не е цвете за мирисане, ама ще го преживея накакси  :unsure:
Нали знаеш, че това е публичен форум и подробна интерпретация на хороскопа, която да те удовлетвори максимално, не може да се предложи. Но в повечето случаи се отзоваваме, ако става въпрос за някои основни насоки, които могат да се обобщят с няколко изречения  :)

ПП. Поздравления за силния Марс - на трон и в точен съвпад с МС и нодалната ос!
« Последна редакция: Юни 06, 2008, 04:16:44 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
соларен хороскоп
« Отговор #38 -: Юни 06, 2008, 04:17:23 pm »
Цитат
Лили,ще ми погледнеш ли и моя солар,че нещо хич не ми харесва - 12.03.1968 г 14,15 София.Благодаря ти предварително
И що да не ти харесва, какво му е?
Много силна година. И всичко е в твоите ръце, каквото си направиш.
А много можеш да си направиш.
Разчитай на ума и разума си. И на партньорствата и приятелите.

Аз на твое място бих си поставила високи цели, да не изпусна момента.
 :P  :P  

соларен хороскоп
« Отговор #39 -: Юни 06, 2008, 04:17:36 pm »
Благодаря