Не съм решил, че имате нещо лично, просто се дразня от подобни коментари за възрастта, а понеже не са първите, специално в този форум, реших все пак да си изразя негодуванието от подобно мислене. Има хора, които и на 40, 50 години не умеят да се грижат за себе си, какво остава за семейство (лични наблюдения имам за това). Възрастта изобщо не е показател за това дали един човек е способен или не, да се обвърже трайно. Прекалено повърхностни ми се струват изказванията, които в своя подкрепа имат само и единствено фактора възраст, като изхождайки от въпросния фактор, чисто хипотетично се натъртва на това, че едва ли не съм живял в изолация от света и нищо не съм видял от тази пумийна яма, наречена живот.
Аз също имам впечатления от мои близки приятели, които са освен мои набори, са и семейни. И като казвам впечтления, нямам предвид просто невинните заглеждания по улиците, а изневери, скандали, разводи... Факт е, че голяма част от хората на нашета възраст си правят експерименти с чувствата на хората, съсипват както своите, така и чуждите животи, включително и тези, които сами създават. Не знам какъв е модела на мислене и действие на този тип хора, но аз нямам нищо общо с него, не желая и да имам.