Пускам солара на най-добрата ми приятелка, рожденият й ден е утре, но соларът е вече в сила. Бях питала за нея в хорарни въпроси, но малко история: от две години се опитва да забременее и не става, медицински проблем няма. В работата си очаква всеки ден да я уволнят, вече уволниха половината й колеги, а от проектите й нищо не излзиа, което да я закрепи. Черешката на тортата е приятелят й, с когото не става бебето и са постоянни скандали, дори в момента са отново разделени. Притеснявам се вече да не се разболее.

Моля ви погледната поне за бебе има ли индикации според вас? Аз толкова искам да видя, каквото тя иска, че... Гледам го Мерка У Асц и У 5 е на ДСЦ, но това повече ми прилича на начало на нова любов (не че ще е лошо, не мисля че този мъж в момента е за нея изобщо!). Надежда ми дават Луната във възврат в 5 и Юпитер на К5... , както и Венера и Парс Фортунае върху Плутон в 5ти върху 8ми.
Благодаря ви предварително!
П.П. Спред майка й е родена точно в 13:00, което би поставило Асц й на 29 Козирог. Аз обаче, бидейки Скорпион с Асц Козирог съм абсолютно убедена, че тя не е с Асц Козирог, а Водолеят й пасва като ръкавица. Изместила съм с пет минути часа до 13:05. На майка й ориентирът е краят на обедната почивка на лекарите по онова време, което за мен не е особено състоятелно, предвид че жена с родилни болки едва ли си е гледала часовника.