Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452293 Прегледи
*

Smarta

• **
  • 575
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2360 -: Януари 14, 2014, 01:03:09 am »
Бихте ли ми дали вашия поглед за оплетеното положение по този солар, което сега ще се опитам да опиша?

Човекът работи с приятели, овързани са явно като свински черва. Кажете ми правилно ли тълкувам следните неща:
1. съвпад радикален МС със соларна К8 - кариерата му зависи от подкрепата на партньорите му.
2. съвпад радикален К9 със соларен ДЦ - развитието му зависи от партньорството с тези хора.
3. соларен 6 в радикален 7 - работата му изцяло зависи от партньорствата, т.е. той е зависим.
4. Уран У МЦ рад. е в 10 соларен в Овен - коренна промяна на кариерата?
5. Съвпадът на Уран и Сатурн в соларен 10 и натален 11 сочи, че работи с приятели по общи проекти, но това сега се променя.
6. Сол.Плутон в 6 соларен определя промяна в работата и необходимост да се хвърля много енергия в работата, а в 8 радикален - трансформация на поддръжката от партньори, но как да разбера в каква посока?

Та всъщност ме интересува как ще приключи цялата сага? Съвпадът Сатурн/Уран - на първо минаване на Уран започнаха проекта, на второ ретро - едни пари, които трябваше да получи човекът с картата, не се получиха, другият месец е трето и последно, и след него проф. му живот ще е друга бира, но как може да се разбере това? Вие виждате ли нещо, което аз не виждам?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2361 -: Януари 14, 2014, 07:29:23 am »
Не знам за какъв бизнес става въпрос, но по първата и втората ти точка, мисля, че се касае по-скоро за финансиране от други хора - кредити, вложения, други пари от наследства, примерно, подкрепа или съвместен бизнес с чужденци.

Плутон в 6 дом на мен ми донесе ужасно много работа миналата година, но 6-ти натален беше в съвпад с 6-ти соларен. Тук отива в осми, може да са и някакви здравословни проблеми, операции.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2362 -: Януари 14, 2014, 08:50:21 am »
Точен съвпад Венера/Марс в 7 дом соларен и 7 натален какво говори?

Започване на връзка според мен.

Плутон в 6 дом на мен ми донесе ужасно много работа миналата година, но 6-ти натален беше в съвпад с 6-ти соларен. Тук отива в осми, може да са и някакви здравословни проблеми, операции.

И не си имала здравословни проблеми някакви? Защото аз в солара за 2014 имам плутон в 6ти соларен и 6ти натален и много се бях притеснила.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2363 -: Януари 14, 2014, 09:00:11 am »

И не си имала здравословни проблеми някакви? Защото аз в солара за 2014 имам плутон в 6ти соларен и 6ти натален и много се бях притеснила.

Сериозни здравословни проблеми - не. Скъсах менискус, обичайните настинки, но нищо сериозно и едно възпаление на яйчника. Нищо, което да е особено притеснително и да няма бързо решение. Виж си аспектите, който прави сол. Плутон с наталните планети. При мен нямаше кофти аспекти. Всичко мина много леко, дори на работа не съм спирала да ходя.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2364 -: Януари 14, 2014, 09:02:21 am »
Това според теб малко неща ли са? :unsure:

При мен също не аспектира натални планети, но е в опозиция със соларен юпитер в 12ти соларен и натален.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2365 -: Януари 14, 2014, 09:08:26 am »
Това според теб малко неща ли са? :unsure:

При мен също не аспектира натални планети, но е в опозиция със соларен юпитер в 12ти соларен и натален.

Ми, малко са :) Може би моето съзнание вече е много объркано и това го смятам за бели кахъри на фона на всичко, което съм видяла през живота си. Пък и трудно нещо може да ме изкара от строя, трябва да е много, много сериозно.

За Юпитер в 12 дом съм чела и изпитала, че много пази индивида. Един вид ангел-хранител. Доста неща ми се случиха по време на този транзит, а и още ми се случват. Например катастрофата от оня ден, беше въпрос на части от секундата другата кола да се вреже в моята врата и да стана на сол :)

Виж опозиция е интересна. Какво ти управляват Юпитер и Плутон? Пети и шести дом?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2366 -: Януари 14, 2014, 09:11:58 am »
Малко извън темата за соларите е, но само ще отбележа, че най-трагично преживях карето тр. Сатурн/нат. Слънце. Тогава имах здравословен проблем, наистина сериозен, който можеше да доведе до сериозна промяна в живота и статуса ми. А някакви болежки, грипчета и т.н. не ги смятам за сериозни. Оправят се и минават и заминават. Не бих казала, че цялата година ми е била под знака на болести и здравословни проблеми. Най-силно го усетих в работата, разказа ми се играта. Особено последните три месец нямах един свободен ден, всеки ден от сутрин до вечер и това много ме изтощи.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2367 -: Януари 14, 2014, 11:05:02 am »
Плутон управлява 4ти, юпитер 5ти. И натално, и в солара тъй като домовете почти се припокриват.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2368 -: Януари 14, 2014, 04:20:43 pm »
Плутон управлява 4ти, юпитер 5ти. И натално, и в солара тъй като домовете почти се припокриват.

По-скоро ще да са някакви любови, заради които няма да се задържаш много вкъщи, може да стане въпрос за смяна на жилището, някакви пререкания с майката/бащата, който определяш от тях по 4 дом. Съмнявам се, ще ти се отрази здравословно. Да не би да е някоя тайна любовна връзка, предвид, че Юпитер е в 12? Лилит къде ти? Мина ли през АСЦ или още се татрузи в 12 дом?

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2369 -: Януари 22, 2014, 12:33:45 pm »
   Търся инфо за ретрограден Сатурн и р.Марс в соларна карта-проявления.
« Последна редакция: Януари 22, 2014, 03:10:53 pm от zora »

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2370 -: Януари 22, 2014, 08:38:21 pm »
и аз - за ретро марс в солара. през следващата соларна година ще ми бъде ретрограден в 7-ми дом, везни, марс упр. на 2-ри соларен.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2371 -: Януари 22, 2014, 11:05:31 pm »
и аз - за ретро марс в солара. през следващата соларна година ще ми бъде ретрограден в 7-ми дом, везни, марс упр. на 2-ри соларен.

Кредити за връщане имаш ли? Ако имаш те съветвам да ги предоговориш или върнеш по-бързо....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2372 -: Януари 23, 2014, 11:05:46 am »
Звезда на Давид в солара какво носи? Голям късмет през годината? Успехи във всичко?

*

astro

• 475
« Отговор #2373 -: Януари 23, 2014, 05:59:28 pm »
бих искала да попитам за положението на Марс - притесняват ме негативните аспекти - имате ли някакви идеи, как биха могли да се преработят по-.....мъдро (да кажем).
Нумерологично тази година би трябвало в професионален план да "дръпна" напред, изявявайки себе и разчитайки на себе си - но откъм астрология не го докарвам точно така :)

А принципно, при солар какви са мах арбиси? Защото квадратурата Марс-Луна е точна, но връзката Марс-Сатурн, опозицията Сатурн-Луна, негативните аспекти на Юпитер .... дали са валидни?

Дай карта...по-прегледно и по-верен отговор ще получиш! :blink:

« Отговор #2374 -: Януари 24, 2014, 05:37:59 pm »
Хайде и аз тук.
С Венера -12 соларен дом и Марс в 7-ми- чувствам се объркана как да го тълкувам. Като цяло проблемите с половинката са на лице, възможно ли е да приключим отношения? Роднинските куцат също, а работата ми е свързана пряко с тях. Искам смяна на работата. Всъщност искам смяна на всичко.  ;D Тишина и спокойстив също. :-\
И този съвпад на Слънцата какво означава?
И соларната луна в 5- ти дом отново ли са проблеми?
Или съм твърде критична към картата ми, или просто нищо не съм разбрала.. :-[
Помощ!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2375 -: Януари 24, 2014, 11:26:50 pm »
Хайде и аз тук.
С Венера -12 соларен дом и Марс в 7-ми- чувствам се объркана как да го тълкувам. Като цяло проблемите с половинката са на лице, възможно ли е да приключим отношения? Роднинските куцат също, а работата ми е свързана пряко с тях. Искам смяна на работата. Всъщност искам смяна на всичко.  ;D Тишина и спокойстив също. :-\
И този съвпад на Слънцата какво означава?
И соларната луна в 5- ти дом отново ли са проблеми?
Или съм твърде критична към картата ми, или просто нищо не съм разбрала.. :-[
Помощ!

Съвпадът на Слънцата е задължителен, това е карта на Слънчева революция, демек възврат на Слънцето (всяка година), как обяснявам и аз!

Имаш възврат и на Сатурн, затова сигурно искаш всичко да смениш. През годината ще се стремиш да си по-самостоятелна, това е добра година да се отделиш наистина от който и каквото искаш (АЦ сол. Водолей). Луната ти в 5 соларен, но в 8 радикален ми говори, че може да настъпи края на любовната ти връзка поне в тоя вид, в който е сега. Ще си доста емоционална на тема любов, ще имаш напрежение в тази сфера, промени също. Промени ще имаш и по роднинските и семейни въпроси, даже те определено ще те вълнуват най-силно (сол.Ац е в 3 радикален). Годината ще ти е трудна, соларният АЦ е в квадрат с радикалния. Марс в 7 соларен показва, че по-трудно ще си сдържаш гневните изблици към половинката и е добре да полагаш усилия в тази насока. По-интересното е, че този Марс е на рад.К11, т.е. ще хвърляш енергията си да си уреждаш бъдещето, и то вероятно като работиш здраво за това (Овен на К6). Ще са ти нестабилни доходите, с този Уран във 2 соларен, а ти допълнително имаш Уран и в радикалния. Колкото до сол.Венера в 12, нека и други се изкажат, но според мен, понеже ти управлява 7 и 12, няма да си много удовлетворена от връзката си, съвпадът със соларния Плутон ми говори за същото, а какво ще кажете за положението и на К3 радикален? Ще избие към роднините? Те ще се намесят във връзката? Или просто ще го поставиш на обсъждане. Тази соларна година е някакво ново начало за теб, заради възврата на Сатурн, заради Северния възел на радикалния АЦ, заради Слънцето на соларния МЦ. Това Слънце там ще те направи много решителна и категорична в действията ти. От скоро се занимавам със солари, нека по-знаещите ме поправят, ако съм сбъркала.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

« Отговор #2376 -: Януари 26, 2014, 05:06:15 pm »
Smarta много добре се справила. Все едно прочете живота ми.Всичко това в момента ми се случва, а родителите на половинката се навират в отношенията ни и те играят голяма роля в срива между нас. Едва се сдържам да не избухна, но за сега си трая, че позициите ми не са особено благоприятни. Нуждая се от обновление на целият ми живот. Дано планетите са мъничко по- добри с мен. Този Сатурн миналата година ме побърка ( и в хубавия и лошия случай), да си прави възврата и да офейква по пътя си. Ще се радвам, ако има още за допълване някой да се включи. Благодаря отново!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2377 -: Януари 26, 2014, 05:37:21 pm »
Smarta много добре се справила. Все едно прочете живота ми.Всичко това в момента ми се случва, а родителите на половинката се навират в отношенията ни и те играят голяма роля в срива между нас. Едва се сдържам да не избухна, но за сега си трая, че позициите ми не са особено благоприятни. Нуждая се от обновление на целият ми живот. Дано планетите са мъничко по- добри с мен. Този Сатурн миналата година ме побърка ( и в хубавия и лошия случай), да си прави възврата и да офейква по пътя си. Ще се радвам, ако има още за допълване някой да се включи. Благодаря отново!
Моля! Отзвукът от възврата може да го чувстваш още 2-3 години или поне докато Сатурн излезе от рождения си дом и знак. Но не гледай на това като на препятствие, това е възможност и като мине време, ще го оцениш. Аз на моя Сатър съм му доста благодарна, че изрина с голямата лопата без да се ослушва.

« Отговор #2378 -: Януари 27, 2014, 11:48:42 pm »
Днес беше ужасен ден, всичко накуп ми се събра и плановете ми се сгромолясоха. Всичко се навързва едно след друго - роднини, мъже.. Много неща си казахме и то никак хубави. Избухнах, а годината едва започва. Трябва да видя до кога Сатурн ще се мота.  :-X

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #2379 -: Януари 31, 2014, 09:10:23 am »
Здравейте,
нужна ми е помощ в тълкуването на този Солар. Всичко ми говори за смяна на работа или заболяване. Много натоварен 6-ти соларен, в 6-ти радикален. Възможно ли е да означава започване на друга дейност, в смисъл още една работа или според Вас е смяна на настоящата? Дали има някаква опасност в здравословно отношение- Марс в соларен 8-ми дом...
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."