Здравей Гост

Транзити на нодалната ос

• 421 Отговора
  • 86591 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Транзити на нодалната ос
« Отговор #140 -: Октомври 06, 2009, 01:37:58 am »
Приключване - да.
За окончателно и категорично изчезване не може да се каже. По-скоро става въпрос за приключване на определен етап в отношенията и преминаване към друг. Или, ако трябва да сме по-точни, завръщане там, откъдето всичко е започнало... Остава само "есенцията", след като физическата връзка вече е приключила.
Но нямаше отделяне от рода, майката, съпругата, семейството, етц.
Всъщност, по-скоро бе символично завръщане на "блудния" син при семейството. Семейство, състоящо се от две жени - майка и сестра, които му задават тон в живота. Семейство, което не би приело съществуването на тази връзка.

лили,не съм съгласна с теб , защото ти говориш за картата на друго лице с което си имала връзка.нали така? а какво е станало ,как се е чувствал той ,дали е срещнал друга жена , какви са отношенията му по повод раздялата ,не можеш да знаеш или да твърдиш!на ментално ниво едва ли знаеш какво ,как и защо се е случило....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #141 -: Октомври 06, 2009, 08:44:44 am »

Тогава имаме две събития,които са много точно указани от дирекцията:

ЮВ както казваш говори и за духовността - човекът  най-вероятно ео израстнал  духовно или се е натъкнал на прозрения в приода ( бил е подходящ за самоанализ)
 и 7 дом, луна . ЮВ като  финализиране на  сделки ( големи и семейни по 7 дом -финасновите проблеми)  в случая поадането в 7 дом ( бизнес) на луна ( мама), и Юв (приключване)
« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 11:13:48 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #142 -: Октомври 06, 2009, 10:38:01 am »
При обръщането на възлите, предхождащо Сатурновия възврат, при мен имаше промяна в професионално отношение. Моите са по 6-12 Рак/Козирог и Сатурн съвпад с ЮЛВ. Сдобих се с нов пряк началник, който беше смешно, некомпетентно, подскачащо човече, което правеше грешка след грешка и направо ни съсипваше всичко постигнато дотогава. Козирог, между впрочем. Заради него напусна най-кадърната ми колега. Той довлече две девойки, Дева, която нямаше нищо общо с работохолизма и перфекционизма и Лъв, която нямаше нищо общо с представителността и професионализма. Просто невероятно недоразумение. Първата беше "Мамаша клюкарка", втората - "амбициозно неграмотно злобарче". По туй време обаче се появи и новия ми биг-бос, който е най-вдъхновената уранианска Риба на света и с него се разбирах на някакво друго ниво, чисто интуитивно. Човек с визия и ясно съзнание какво ни предстои след 20 години и какво трябва да направим сега, за да сме готови тогава. Подхвана невероятни промени. И ги случи. Роден е на датата на баща ми.

От прекия си началник се оттървах на следващата година, която вече разглеждахме в казуси. Не са го уволнили заради мен, но ми предложиха мястото му, след като се беше много яко о.кал.

При транзит на ЮЛВ върху ИС в Дева правих много мъчителен и много продължителен летен ремонт, с един майстор меркурианец, ама близнаци. Направо ми скъса нервите и си остави ръцете. От тия дето им викаш майсторе, само щото не им помниш името.

При предишния ми възврат на възлите съм завършила средното си образование, през годината - кандидатстване, имах малка хирургична интервенция, и разбира се, леека изолацийка, началото на нов жизнен цикъл, промяна на средата, на дома и т.н. през следващата година. Тойзи ми предстои догодина.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Helo

« Отговор #143 -: Октомври 06, 2009, 11:34:54 am »
  Ето ви картата ми

Я нарисувай и един лабиринт по средата!  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #144 -: Октомври 06, 2009, 11:38:38 am »
  Ето ви картата ми

Оле майко  :-\ :-X

Абе, сериозно, така ли си гледате картите вие. Как въобще виждате нещо тука?

« Отговор #145 -: Октомври 06, 2009, 11:40:01 am »
   Обичам да гледам гората, не дърветата  ;D ;D ;D - в повечето случаи де  ;D ;D ;D. Понякога някои дървета са много красиви - та не ги изтървам от поглед...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #146 -: Октомври 06, 2009, 11:42:05 am »
  Обичам да гледам гората, не дърветата  ;D ;D ;D - в повечето случаи де  ;D ;D ;D. Понякога някои дървета са много красиви - та не ги изтървам от поглед...
Аз не мога да хвана нищо така. Освен кой цвет преобладава  :-[. Но всеки както си е свикнал. Не беше критика, а чисто сащисване.

*

Asol

• 4140
« Отговор #147 -: Октомври 06, 2009, 11:42:09 am »
То си се "вижда" с десен клик на "актьорите" в театрото  ;D Не е нужно да си вадиш очите да търсиш аспектите във вътрешната част на картата.  :)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #148 -: Октомври 06, 2009, 11:45:36 am »
То си се "вижда" с десен клик на "актьорите" в театрото  ;D Не е нужно да си вадиш очите да търсиш аспектите във вътрешната част на картата.  :)

Може, бе, не споря! На мен между 80 и 100% от камънака, дето е на картата, нищо не ми говори. Но просто не съм стигнала още до това ниво.

*

Asol

• 4140
« Отговор #149 -: Октомври 06, 2009, 11:50:47 am »

Може, бе, не споря! На мен между 80 и 100% от камънака, дето е на картата, нищо не ми говори. Но просто не съм стигнала още до това ниво.

Е, не е и нужно да се поставят и аспекти към звезди, астероиди. Всякакви опции и възможности има в Зет-а ...пък после да се чудиш къде са ти планетите  ;D Предполагам, затова "паяжината" е по-гъста. Но като и върши работа, значи всичко е ок.  :)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #150 -: Октомври 06, 2009, 11:51:35 am »
Що ти е например секиквинтил между Лилит и Вертекс? При това с орбис от 2 градуса и нещо май? Каква съществена информация има в този аспект в синастрична  карта? :'(

« Отговор #151 -: Октомври 06, 2009, 11:56:18 am »
    Когато не можеш да намериш отговорите в обикновените аспекти, почваш да ровиш под тях. И вече каквото изкочи и както харесваш така си го интерпретираш. Бъзикам се  :). Но понякога в тези аспекти се намира отговора на някои от нашите въпроси...За доуточняване на картинката...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #152 -: Октомври 06, 2009, 12:26:54 pm »
Веднъж една астроложка ми каза,че ако има няколко пътя за постигане на една цел-Козирога ще избере най-трудният  ;D

Абе Дейзи,ми виж си първо мажорните и след това минорните-аз така правя,леле и аз нищо не виждам в тая плетеница  :o ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #153 -: Октомври 06, 2009, 12:55:24 pm »
Абе Марая, наясно съм какво е станало.
Но, както вече споменах, за това какво се е случвало на ментално и емоционално ниво мога само да тъна в догадки... И имам много сериозни съмнения, че именно такова е било проявлението на двата аспекта - споменатия вече съвпад на дир. Луна с нат. ЮЛВ в 7 дом и съвпада на транз. Плутон с Нептун в 7 дом. Определено не е било нещо, което да е толкова очевидно, по-скоро са се пораздвижили някои пластове в психиката на по-дълбоко ниво, отвъд видимото, защото на повърхността не се забелязваше никаква промяна. Така са стелиумите в 12 дом, трудно разгадаеми са... И не спират да ни изненадват с хамелионщината и многоликостта си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #154 -: Ноември 27, 2009, 02:43:08 pm »
От коя книга може да се прочете за транзитите на лунните възли и влиянието им?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #155 -: Ноември 29, 2009, 05:20:35 am »
От коя книга може да се прочете за транзитите на лунните възли и влиянието им?

няма такава........или поне аз не съм срещала с изключение на "Астрология на душата"-Жан Спилър.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #156 -: Ноември 29, 2009, 09:28:18 am »
Така са стелиумите в 12 дом, трудно разгадаеми са... И не спират да ни изненадват с хамелионщината и многоликостта си.

направо в десятката  8)

Лили, че те самите не могат да се разгадаят, та някой друг ли,от личен опит, дългогодишен с 12-домни
акценти, хич не им е лесно да се справят с ежедневието, рутината, битовизмите и затова си мутират, с цел отцеляване, а за околните им е важно да станат резистентни към техните мутации, вместо да се опитват да се адаптират, напразна загуба на сили и енергия да дефинираш нещо, което е безкрайно... ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #157 -: Ноември 29, 2009, 10:41:48 am »
Транзитният ми Сатурн прави съвпад със наталния Северен Лунен възел. Какво бих могла да очаквам?
Много ми е притеснено, чувствам се като "затишие пред буря" ,

*

Helo

« Отговор #158 -: Януари 04, 2010, 03:41:42 pm »
Как бихте тълкували съвпад на транзитен с натален СЛВ?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #159 -: Януари 04, 2010, 03:43:52 pm »
Как бихте тълкували съвпад на транзитен с натален СЛВ?

възврат на възела  ;D

направи си възвратна карта на точния ден, час, минута на възварата и ще видиш тенденциите за напред  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/