Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179397 Прегледи
Re: Показатели за брак
« Отговор #840 -: Август 18, 2013, 10:27:01 pm »
Ръшман казва, че притежателките на Слънце в последните градуси на знака, които нямат сходящи аспекти, държат всичко в ръцете си. Или някакво подобно оправдание в случай на "какво правим с планета в последния градус без сходящ аспект в рамките на знака".

А, аспектът с Луната се брои, доколкото помня.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #841 -: Август 18, 2013, 10:28:16 pm »
я кажете и при мен виждате ли някъде възможност за брак или с този сатурн в пети няма да имам такъв изобщо

*

Нова

• 3491
« Отговор #842 -: Август 18, 2013, 10:33:20 pm »
Яяя, какъв красив 5 дом, а само се ореваваш, Елодия. Ще се омъжиш и още как )))

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #843 -: Август 18, 2013, 10:39:47 pm »
оф уревавам се защото всичко в тази насока се разпада, дано като излезе сатурн от пети, да вземе да спре да се разпада,да вземе туку виж дами даде подараче на изпроводяк нещо стабилно в тази насока , да остави нещо след себе си  :angry: :angry: :angry:

« Отговор #844 -: Август 18, 2013, 10:54:15 pm »
Според мен проблема не е от тр. Сатурн в 5-ти, а от това, че в момента е в съвпад с Луната и Юпитер, а на теб Луната ти е У1.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #845 -: Август 18, 2013, 10:58:10 pm »
Според мен проблема не е от тр. Сатурн в 5-ти, а от това, че в момента е в съвпад с Луната и Юпитер, а на теб Луната ти е У1.
да и сигорно и на това се дължи и изолацията последните години останах напълно сама никаде не ходя с нйкои не се събирам имам чувството ,че нямам никаква социална среда

« Отговор #846 -: Август 18, 2013, 11:05:17 pm »
Когато Сатурн ми застана на АЦ-то и при мен се случи същото, напълно се изолирах. Е, поне Уран през 7-ми помогна до известна степен. Но е огромна грешка човек да се изолира и да няма социален живот. Скоро ми предстои запознанства с доста хора, сигурно е от Юпитер, който ми наближава 11-ти дом. Човек не трябва да си изпуска шанса, особено при транзити на Юпитер.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #847 -: Август 18, 2013, 11:21:51 pm »
Когато Сатурн ми застана на АЦ-то и при мен се случи същото, напълно се изолирах. Е, поне Уран през 7-ми помогна до известна степен. Но е огромна грешка човек да се изолира и да няма социален живот. Скоро ми предстои запознанства с доста хора, сигурно е от Юпитер, който ми наближава 11-ти дом. Човек не трябва да си изпуска шанса, особено при транзити на Юпитер.

е той моя минава през 1ви обаче заради сатурн върху луната самичувствието ми е буквално по земята

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #848 -: Август 19, 2013, 11:02:18 am »
Смарта,Мирабела много ви благодаря.И двете сте прави.Да смарта за съжаление имам склонност към тайни връзки, с което не се гордея,но факт е заложено е.Единствено се надявам да имам щастлив брак.Не съм престаряла,но искам семейство и деца.До преди няколко години не исках да чуя,но човек с годините се променя.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #849 -: Август 19, 2013, 11:08:49 am »
я кажете и при мен виждате ли някъде възможност за брак или с този сатурн в пети няма да имам такъв изобщо

...доста интересна карта  :blink:  Определено си Плутонов тип човек - с Плутон в 5-ти дом, с Луна в Скорпион, и аспекти между Слънце и Венера с Плутон - ще търсиш дълбочина във връзките си.

Сигурна съм, че ще имаш това, което желаеш - управителят на 7-ми дом е в 5-ти - именно "набеденият" Сатурн, а това по принцип е добре.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #850 -: Август 19, 2013, 11:22:04 am »
Ванила благодаря ти, това поне звучи разведряващо на фона на всичко случващо се

« Отговор #851 -: Август 19, 2013, 06:32:22 pm »
Дa попитaм и aз имaм ли индикaции зa щaстлив брaчен съюз или имa вероятност зa втори брaк и с кaкъв човек ми е зaложено по нaтaл.. :)) по моите скромни знaния успях дa рaзтълкувaм тaкa нещaтa к7 в лъв у7 в 1дом мъж с които би трябвaло дa се гордея и когото с рaдост ще покaзвaм .Лунaтa в девa ме прaви достa мрънкaщa и мястото и по дом съм челa ,че дaвa промени,a при мен попaдa в 7 опозиция нa слънцето,което може дa покaзвa променливи брaчни отношения ,отношения които ще бъдaт нa приливи и отливи,но дa се нaдявaм ,че товa по никaкъв нaчин не е основотелнa причинa дa се стигне до рaзвод и втори брaк.У5 и У7 дом сa в съвпaд в 1 ,много мислих кaкво точно знaчи  :-\ и единственият извод ,които успях дa нaпрaвя е ,че посредством пaртнорa и децaтa може би ще преоткривaм себе си  ;) хихи
П.С не могa дa кaчa кaртaтa понеже пишa от телa роденa съм нa 28.02.1991 в гр.Бургaс в 5.30 сутринтa
« Последна редакция: Август 19, 2013, 06:38:34 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #852 -: Август 19, 2013, 06:54:12 pm »
оф уревавам се защото всичко в тази насока се разпада, дано като излезе сатурн от пети, да вземе да спре да се разпада,да вземе туку виж дами даде подараче на изпроводяк нещо стабилно в тази насока , да остави нещо след себе си  :angry: :angry: :angry:
  Аз в 5 дом нямам нито една планета. :rakeattack:

« Отговор #853 -: Август 19, 2013, 07:14:49 pm »
Нищо не се разминава. Точно същото е като в картата, поставена от Смарта.

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #854 -: Август 19, 2013, 07:19:53 pm »
Благодаря Мирабела  :blink:

« Отговор #855 -: Август 19, 2013, 07:25:57 pm »
Янита, определено искаш мъж, с който да можеш да се гордееш, със същите високи амбиции като теб, желание за достигане на висок статус, добра кариера, мъж, който блести в обществото, каквато си и ти самата. Материалната сигурност, способността да печели добре са предимство, за да бъде избран от теб. Физическата привлекателност, мъжественост са също доста важни за теб качества. Връзките ти може би тендират да бъдат конфликтни, тъй като избираш партньорите си, водена основно от физическото привличане, т.е. това надделява в крайна сметка, поне в младите ти години. Партьорите може би са от различна среда в сравнение с твоята, включително и от чужбина.
Осите са фиксирани, но У1 е в мутабелен (двоен) знак в компанията на Меркурий. Това може да означава повече от 1 брак или по-млад партньор.
Ако следваме Ръшман, първият ти сериозен партньор се описва от Марс в Близнаци - енергичен, подвижен, но може би и непостоянен. Тази връзка може да не е протекла леко, да се разпаднала преди да си стигне до обвързване с брак. Следващият е по Уран в Козирог - комбинация между стабилност и импулсивност, която може би търсиш. Нататък пробвай да видим дали Ръшман работи - Нептун и Плутон.

« Отговор #856 -: Август 19, 2013, 08:22:38 pm »
Мирaбелa мерси много зa пореден път! Tърся aмбициозен мъж понеже нa сaмaтa мен ми липсвa товa кaчество,но мaтериaлнaта сигурност не ми е било предимство ,a дa не кaжa,че все попaдaм във връзки не сaмо партньорски  ,но и приятелски където момчетaтa не сa били мaтериaлно обезпечени,,мaтериaлното не е вaжно..вaжното е дa не е егоист и стиснaт..дa не пести нищо спромя мен било то чувствa или пaри,кaкто aз не ги пестя..пaк и от мaлкa все се нaлaгa дa прибирaм някой друг приятел или гaдже дa живее вкъщи понеже нямa къде дa отиде..Наистина избирам партнaрьорите си водена от физическото привличане  :angry: ,но  след последната неуспешна и безперспективна връзка малко се промених,гледам на хората и се оглеждам за моето момче не визуално,а този път качествата,които притежава и отношението и начина му на мислене спрямо връзките.  първият ми сериозен партньор и детскaтa ми любов е описaн буквaлно в нaтaлa ми мaрс в близнaци,момчето беше със слънце в близнaци,a и видех ли момче ,което дa ме привлече нямa нaчин дa не се окaже близнaк,вторaтa ми сериознa  връзкa, момчето с което зaбрaвих детскaтa си любов е овен с aсц.везни ,лунa в стрелец,венерa в риби и урaн в козирог,привидно много сериозен нa първият месец зaживяхме зaедно уж всичко нормaлно и изведнъж от нищото той реши,че не сме един зa друг,че нямa време зa приятелите си,които зa него винaги сa били много вaжни,следвaщият трябвa дa е някои нептунчо ,нали тaкa? Имa едно момченце,което е до мен от рaздялaтa с бившият ми ,нищо нямa между нaс,просто приятели сме,но сме нерaзделни,от кaкто се зaпознaхме.Той е овен с aсц.риби чудя се още дaли дa не му дaм шaнс ,знaе ли човек може пък товa дa се окaже голямaтa ми любов и подходящото момче.Визуално наистина не е моят тип мъж,но притежава своя чар ,много е сериозен ,деен ,буден,каквото каже го изпълнява на секундата,романтичен е ,всяка сутрин и вечер ми пише милички смс-и ,романтичен е,чувствен,нещата които винаги съм искала и търсела в момчетата,а до сега съм попадала на много сладки визуално,милички,детски,но и много мързеливи и неамбициозни момчета,които не искат да се обвързват сериозно или и да се обвържат в един момент просто им дотежава.Осъзнах ,че трябва да сменя приоритетите си и типът момчета ,които съм харесвала и са ме привличали до сега,просто не са моите момчета  ;)
« Последна редакция: Август 19, 2013, 10:01:36 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Uran

• 6041
« Отговор #857 -: Август 19, 2013, 08:32:03 pm »
Ако Венерата ти не беше водолейска щеше да си любовчийка, но пък е 8 домна. Четейки те, по- вероятно ми се струва да е в 7 дом- виждаш се в двойка.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #858 -: Август 19, 2013, 08:36:19 pm »
Венера в деня на брака възможно ли е да на АСЦ и това да се ползва при ректификация?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #859 -: Август 20, 2013, 07:29:17 am »
Ако Венерата ти не беше водолейска щеше да си любовчийка, но пък е 8 домна. Четейки те, по- вероятно ми се струва да е в 7 дом- виждаш се в двойка.
Уран права си, връзки не ми липсват, но само за секс нищо сериозно , а страното е че всяка една раздяла я изживявам все едно е дошъл края на света,и усещането всеки път е ако не този няма да е друг не мога да го обесня .И това усещане е с месеци наред .