Това е картата на дъщеря ми. Много скоро навършва 16 години и се налага да избере бъдещата си професия, за да апликира в бъдещ колеж своята професионална ориентация. Училищата тук го изискват. Девойката е супер объркана и вече започва да се плаши, защото все още не знае към какво да се насочи. Има няколко желания и не знае върху кое точно да се спре. Интересите й са свързани с психология, театър, мода, журналистика (криминална)... Добра е с езиците (владее писмено и говоримо 4 езика), с изкуствата се справя добре също (в училище учи драматично изкуство). Според мен от нея би станало добър психолог, но като и гледам Луната, мъчно ми става.
Слаба съм в картите за професия и ще ви бъда наистина много благодарна, ако изкажете мнението си. Според вас, къде шансовете и са най-големи? И въобще, с тая Луна управител на 10 дом има ли някакви шансове за професионална реализация?
Сатурн в 5 дом , ъглов Меркурий/МС, държи Луна/Марс Близнаци на К9 , силата й е в словото, чрез вид изкуство,Луната упр. 7, популярност сред публика,Слънце в Лъв в 10 дом трябва да блести, да е видимо ,забележимо, актьор, сцена, изкуство, а драмата силен Плутон/СЛВ Скорпи във 2, така ще печели
Асц.Везни и Венера Дева, от тук е нерешителността й, но то идва от стремежа й да бъде перфектна във всичко, което прави,каре Венера/Луна, Марс все е недоволна от резултатите, от визията,от любовтта и вниманието ,което получава от околните, но въплътявайки се в образи, метаморфозата, ще й помогне да добие по-голяма увереност и решителност, така мисля аз

:blink:
Юпитер в 1 каре Слънце и Мерка на МС, огромна енергия, такъв човек не остава незабележим