Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227451 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:професия
« Отговор #780 -: Февруари 25, 2011, 02:21:16 am »
Ако искате да се поупражнявате, качвам карта мъж, познайте каква е професията му   :P
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Stella

• 7765
« Отговор #781 -: Февруари 25, 2011, 02:28:19 am »
Точен ли е часът на раждане?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #782 -: Февруари 25, 2011, 02:31:04 am »
Възможно ли е да е нещо свързано с негов талант,нещо артистично или поетично/писателско.Сам може би си е шеф или има високи позиции в работата си?

П.П Извинявам се,ако греша!  :-[

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #783 -: Февруари 25, 2011, 02:36:42 am »
Да пробвам и аз.  :blink:

Мисля си за фотограф.

*

Uran

• 6041
« Отговор #784 -: Февруари 25, 2011, 04:52:54 am »
Уеб дизайнер или нещо свързано с издателства и компютри.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #785 -: Февруари 25, 2011, 05:03:26 am »
Ако искате да се поупражнявате, качвам карта мъж, познайте каква е професията му   :P

Фризьор..., ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #786 -: Февруари 25, 2011, 05:56:14 am »
Stella, да, точен е, най-много някакви минутки да мърдат +-

Целувчице, топло, топло..   :P

Интересни предположения сте дали..  да речем, че понякога му се налага да снима нещо, но не е фотограф.. С компютрите как се оправя направо не знам, много трудно намира това, което търси в компютъра си  ;D а за фризьор има богато въображение, някак попива от идеите на другите, схваща мотивите им и ги пресъздава по негов начин, много по-добър от първоначалния, но и това не е нещото с което се занимава  :P Май много издадох  :P
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #787 -: Февруари 25, 2011, 03:50:07 pm »
Да не е инженер? Меркурий е У6 и е в съвпад с Уран. Или писател, журналист?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #788 -: Февруари 25, 2011, 04:49:56 pm »

Сега нямам време да гледам подробно картата, но този човек има повече от една работа и повече от 1 кариера - двойни знаци на върха на 6-ти и на 10-ти дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #789 -: Февруари 25, 2011, 08:16:02 pm »
Аз си мисля,че е нещо,което върши в усамотение,У6 в 12тия му дом,но би трябвало да е нещо,което го кара да бъде активен,все пак е в Стрелец,възможно ли е да пътува,за да осъществява работата си?
Плутон е в 10тия му дом,а Марса е във втори,при което и аз си мисля,че може да е нещо творческо,възможно ли е да е редактор в някой вестник,например?

*

Марая

• 28287
« Отговор #790 -: Февруари 25, 2011, 08:22:12 pm »
Аз си мисля,че е нещо,което върши в усамотение,У6 в 12тия му дом,но би трябвало да е нещо,което го кара да бъде активен,все пак е в Стрелец,възможно ли е да пътува,за да осъществява работата си?
Плутон е в 10тия му дом,а Марса е във втори,при което и аз си мисля,че може да е нещо творческо,възможно ли е да е редактор в някой вестник,например?

Този аспект плутон в 10-ти , а марс във втори го имам в наталната си карта... ;D Аспекта на работохолика е това... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #791 -: Февруари 25, 2011, 08:23:55 pm »

Този аспект плутон в 10-ти , а марс във втори го имам в наталната си карта... ;D Аспекта на работохолика е това... :P

Аз си мислех,че У10 в 10ти дом,може да значи,че сам си е шеф  ;D това са си мои размисли де

*

Stella

• 7765
« Отговор #792 -: Февруари 25, 2011, 08:32:52 pm »
Аспектите на работохолика са У1 в 6-ти дом, У1 в 10-ти дом и обратно. Ако има връзка с 2-ри дом - частно предприемачество или този, който работи сам за себе си.

*

Stella

• 7765
« Отговор #793 -: Февруари 25, 2011, 08:36:17 pm »

Може, но при условие, че прави аспект към асцендента, неговия управител или към планета в първи дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #794 -: Февруари 25, 2011, 08:37:14 pm »

Управител на 10-ти в 1-ви и обратното е гаранция за успешен бизнес и кариера.... :blink:
Аз си мислех,че У10 в 10ти дом,може да значи,че сам си е шеф  ;D това са си мои размисли де
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 08:49:56 pm от Марая »

« Отговор #795 -: Февруари 25, 2011, 08:52:56 pm »

Може, но при условие, че прави аспект към асцендента, неговия управител или към планета в първи дом.

Плутон е в секстил със Слънцето и Нептун /и двете планети се намират в 1вия му дом/,иначе няма аспекти с ац-то,нито с Юпитер

*

holanda

« Отговор #796 -: Февруари 25, 2011, 09:45:33 pm »
да не е уеб-дизайн,да прави клипчета,реклами..

МЦ във Везни,въздушна Венерка във 2 дом( определено е талант) ,в аспект с Уран.А Юпитер ,упр.на асцендента е в 1 дом,чудя се...възможно ли е да го гонят депресии,ако не успее да изрази идеята си ?

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #797 -: Февруари 26, 2011, 12:02:14 am »
определено е талант, да.. при него ключов е съвпада на слънце с нептун, от там се спускат секстилите към втори и десети дом.. от този съвпад идват парите му.. не знам дали ще разгадаете занаята.. малко е изчепен.. обърнете внимание и на изгрелите планети при раждането...
Работи всеки ден.. той си е шеф..
Ако разберете с какво борави, докато работи ще свържете нещата  :P

Кажете, ако се предавате  :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #798 -: Февруари 26, 2011, 12:17:43 am »
Да не прави татуировки ? Съвпадът Слънце/Нептун на АС е част от конфигурацията бисекстил.
« Последна редакция: Февруари 26, 2011, 12:21:52 am от Asol »

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #799 -: Февруари 26, 2011, 12:22:04 am »
Да не прави татуировки ?

БИНГО !  :88:
Да, татуист е..

Как стигна до този извод ?