Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227599 Прегледи
*

ib

• *
  • 182
Re: професия
« Отговор #1200 -: Януари 24, 2014, 08:28:46 pm »
мерси и на двете  ;D за включването
с моя везнишки асц не знам дали ще мога да управлявам хора но да кажем че не обичам баш майстор на главата :)
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

astro

• 475
« Отговор #1201 -: Януари 24, 2014, 08:32:33 pm »
Марая може ли да се изкажеш и по моя "казус"...за подходящи дейности/кариера...?

Много искам да сменя попрището-/сега съм в туризма,това съм завършила/...,но не знам с какво да се захвана...Дали да се ориентирам към др.дейност /каква?/, или да си "налягам парцалите" в туризма...???

Помощ? :blink:

може...през модераторския профил не виждам карта...по-късно,само кажи къде да ти видя картата...
Линк дай. ;)

*

astro

• 475
« Отговор #1202 -: Януари 24, 2014, 08:33:58 pm »
Много блaгодaря,Мaрaя  :-[  :wub:

За нищо детенце...Бъди жива и здрава :wub: и щастлива...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1203 -: Януари 24, 2014, 09:03:10 pm »
бодвам ик моята че ми е голяма дилема - предвид тр сатурн и бъдещия юпитер ... много ми е сбъркано .. за сега тази карта отговаря най-много на отминали събития а и на характера ми, но с толкова планети във втори и десети и кръста и везнишкия асц - направо не знам какво решение да взема ...

завършвам инженерна специалност ... евентуално ако не отложа още една година
до сега винаги съм си намирала работа благодарение на случайността, а когато я търся не я намирам или не ми плащат :) а последната ми работа беше по роднинска линия :)

някой вижда ли поприще подходящо за мен ...  :wub:

що за простотия е това не знам :rolleyes:...?! През модераторския ник никакви карти не виждам..,през профила си на Марая виждам... :unsure: :-\ :rolleyes: Направо недоумявам.... :umnik: :confuse3:

Та на въпроса ти Иб...Владееш ли добре чужди езици? Мисля,че работа като преводач..би ти помогнала много. Наред с това и работа свързана с Нептуновите теми би била доста подходяща.
Струва ми се,че и професия свързана с коафьорство..,салони за красота също. Умееш да ВЛАДЕЕШ ДЕТАЙЛИТЕ..,а това аз наричам изкуство! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1204 -: Януари 24, 2014, 11:05:54 pm »
Марая,картата ми е на стр.59.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1205 -: Януари 25, 2014, 04:26:28 pm »
Марая,картата ми е на стр.59.
Работа в услуга на другите е най-подходяща за теб.В това число собствен бутик...,козметично студио, тъй като се стремиш за независимост на работното място.
Макар,че съм склонна да мисля..,че промяната на работата за теб е приоритет..,все пак съвпада на Луна/Сатурн доста често поставя спирачки и ти е трудно да задоволиш потребностите си както в професионален план...така и в личния си живот.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1206 -: Януари 25, 2014, 05:35:12 pm »
 :blink:Правилно...наистина ми е приоритет да си сменя рабтата,само,че нямам парички за собствен бизнес...засега.Живот и здраве...може да дойдат по-добри времена.
Благодаря Марая. :blink:

*

astro

• 475
« Отговор #1207 -: Януари 25, 2014, 05:50:38 pm »
:blink:Правилно...наистина ми е приоритет да си сменя рабтата,само,че нямам парички за собствен бизнес...засега.Живот и здраве...може да дойдат по-добри времена.
Благодаря Марая. :blink:

Не чакай да дойдат..,а ги вземи в ръцете си...имаш възможности-действие му е майката.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #1208 -: Януари 25, 2014, 06:56:44 pm »
Марая ще се радвам на твоето мнение по картата ми :) ако ти се занимава разбира се

*

Марая

• 28287
« Отговор #1209 -: Януари 25, 2014, 07:09:10 pm »
Марая ще се радвам на твоето мнение по картата ми :) ако ти се занимава разбира се

бодвам ик моята че ми е голяма дилема - предвид тр сатурн и бъдещия юпитер ... много ми е сбъркано .. за сега тази карта отговаря най-много на отминали събития а и на характера ми, но с толкова планети във втори и десети и кръста и везнишкия асц - направо не знам какво решение да взема ...

завършвам инженерна специалност ... евентуално ако не отложа още една година
до сега винаги съм си намирала работа благодарение на случайността, а когато я търся не я намирам или не ми плащат :) а последната ми работа беше по роднинска линия :)

някой вижда ли поприще подходящо за мен ...  :wub:

що за простотия е това не знам :rolleyes:...?! През модераторския ник никакви карти не виждам..,през профила си на Марая виждам... :unsure: :-\ :rolleyes: Направо недоумявам.... :umnik: :confuse3:

Та на въпроса ти Иб...Владееш ли добре чужди езици? Мисля,че работа като преводач..би ти помогнала много. Наред с това и работа свързана с Нептуновите теми би била доста подходяща.
Струва ми се,че и професия свързана с коафьорство..,салони за красота също. Умееш да ВЛАДЕЕШ ДЕТАЙЛИТЕ..,а това аз наричам изкуство! :blink: ;)

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #1210 -: Януари 25, 2014, 07:49:56 pm »

мерси за бързата реакция  :blink:

първите пари които изкарах (и с които си купих обувки за бала) бяха от плетене на плитки в един салон  ;D

за нептуновите професии - много благодаря за отговора - до сега не можех да навържа досегашните си източници на доходи (освен офисването и мерк) с натала си, но вече знам какво ги е предопределило.
 :-[
ще ми се да се върна към детските мечти (програмиране), но да видим ...

« Отговор #1211 -: Януари 26, 2014, 01:18:26 am »
Плутон е женска планета...

Транссатурновите делят ли се на мъжки/женски изобщо? И по каква логика "по-висшата октава" на Марс е женска планета?

« Отговор #1212 -: Януари 27, 2014, 05:38:19 pm »
Ако на някой му се занимава, нека да ми сподели какво са впечатленията за професията ми и тн. Не искам да излиза че изпитвам някой, но мисля да сменям попрището в работата ми.
Благодаря предварително

Умееш ли да готвиш? Всяка сфера на обществено обслужване...е подходяща за теб.
Би могъл да пробваш с недвижими имоти..,ресторантьорство,хотелиерство....
Търсиш жена , която да подпомага амбициите ... , и да създаде домашен уют.
Имам въпрос..В картата ти ясно и категорично е показано,че има силно влияние на единия родител...Аз мисля,че това е майка ти. Така ли е...или греша? :rolleyes:

Това от куинконса между Слънце и Луна ли идва? - влиянието на майката, имам впредвид.

Не...Плутон в 4-ти в аспект със Сатурнова Луна. Или Луната е диспозирана от Сатурн. Тя е емоционална..,защото емоцията се свързва с Луната,но е диспозирана от Сатурн , който фрустрира ..не показва чувства, но властва. Плутон е женска планета...той е мъж..противоположния пол е в 4-ти дом или майка му . Плутон е властен и неговата дума е последна.
Ако трябва да опиша майка му с няколко думи ...то тя е прекалено амбициозна консервативна,практична и умела,...Наред с това подозирам, че Нерил трудно е разбиран у дома..сред близките си. Съществува предпоставка за доста свободни и либерални отношения..,които не изключват трудното разбиране на желанията му....интересите му.
А той предпазлив по отношение на финансовите въпроси има доста здрав разум и практични способности .
култивирането на топлота , нежност и съпричасност...даването на свобода , без да очаква нищо в замяна , може да бъде по- правилното от поставянето на ограничения към другите и доказването на правота на всяка цена...

благодаря, сега да се постарая да го осмисля, защото си е сложничко.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1213 -: Януари 27, 2014, 06:57:08 pm »

Транссатурновите делят ли се на мъжки/женски изобщо? И по каква логика "по-висшата октава" на Марс е женска планета?

Идея нямам чия е логиката...http://astrosite.org/forum/index.php?topic=4122.0

Лили е писала нещо интересно тук.
Аз обаче знам,че Плутон е женска

http://www.umaybg.com/AstrologyH.htm

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1214 -: Януари 27, 2014, 07:38:41 pm »

Идея нямам чия е логиката...http://astrosite.org/forum/index.php?topic=4122.0

Лили е писала нещо интересно тук.
Аз обаче знам,че Плутон е женска

http://www.umaybg.com/AstrologyH.htm

Да ви кажа, сред астролозите няма единно мнение за "пола" на планетите, зависи от астрологичната школа.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1215 -: Януари 27, 2014, 08:25:59 pm »
Ясно, всеки със своя интерпретация. Благодаря :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1216 -: Февруари 07, 2014, 04:50:30 pm »
Уф, на 5та стр съм, а имам още 61 да прочета  ;D Бутам темата напред.

Въпросът ми е олимпийски - свързан със спорта.
Аз съм с ретро Марс в Лъв, напрегнат аспект - 2 бр. Защо не съм спортен тип? Обичам само да плувам... Щото не се потя  ;D ;D ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1217 -: Февруари 07, 2014, 05:39:50 pm »
Уф, на 5та стр съм, а имам още 61 да прочета  ;D Бутам темата напред.

Въпросът ми е олимпийски - свързан със спорта.
Аз съм с ретро Марс в Лъв, напрегнат аспект - 2 бр. Защо не съм спортен тип? Обичам само да плувам... Щото не се потя  ;D ;D ;D
Имаш Нетун на К5, затова обичаш да плуваш.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #1218 -: Февруари 07, 2014, 05:44:29 pm »
Кои са според вас аспектите на фризъора? Кое в натала показва,че даден човек ще стане фризъор? :-\
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1219 -: Февруари 07, 2014, 05:48:13 pm »
Луна-Марс-Венера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си