Здравей Гост

индикация за политическа кариера в хороскопа

• 43 Отговора
  • 8237 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
като говорим за индикаций в хороскопа , да поговорим малко и за политика.разбира се , ако ви харесва и нямате нищо против :)
мисля,че за това трябва да се търси 8-ми,10-ти,6-ти дом.подкрепата от другите,кариерата,6-ти примерно земеделска партия особенно,ако тук е знака дева.
планетите според мен са всекиму известните :силен плутон,слънце,уран и не на последно място луна.за това се сещам.ако някой се досети нещо друго,би било ужасно интересно... :)
поздрави!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: индикация за политическа кариера в хороскопа
« Отговор #1 -: Септември 01, 2008, 09:05:06 am »
Бих добавила тук и 11 дом.
- Луна
- Юпитер
- Сатурн
- Плутон

ПП. Уран - за политици-реформатори; революционери; партии и групировки, отличаващи се с краен радикализъм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Септември 01, 2008, 09:23:23 am »
Забравих да добавя, че е важно и разпределението на планетите в хороскопа.
За успешна политическа кариера, известност, популярност е препоръчително да има акцент върху горната полусфера в съчетание с планети в източната част на хороскопа.

Наред с 8ми, 10ти и 11ти дом в картите на мнозина политици участват също 1ви и 12ти дом. При силно присътствие в 1 дом вниманието силно се фокусира върху личността на родения какъвто, например, бе случаят с Бил Клинтън (и Моника  :-[).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Септември 01, 2008, 09:44:05 am »
William Jefferson "Bill" Clinton (born William Jefferson Blythe III on August 19, 1946) was the 42nd President of the United States, serving from 1993 to 2001.

И в друг формат, по Плацидус

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Септември 01, 2008, 03:01:52 pm »
Цитат
Политическите и икономическите интереси в България са силно преплетени. Фирми даряват средства на политически партии и така си запазват правото да влияят във вземането на важни политически решения.
Политиците от своя страна ръководят фирми и прикриват нелегални икономически дейности, като строежи по черноморското крайбрежие например, заяви пред Дойче веле Соня Шюлер, експерт от германското Дружество за Югоизточна Европа.

Престъпният свят, мафията и новите олигарси управляват партиите и използват приватизационните процеси за лични цели, твърди Соня Шюлер. "Мрежата между политика, икономика и управление контролира и манипулира законодателството на страната".

http://society.actualno.com/news_162727.html

На всеки е ясно, че политиката и големите пари са неразривно свързани.
Предлагам на вниманието ви една статийка за руските олигарси:
http://ktk.ru/~astrkras/pub/oligarch.htm

Току виж ще изнамерим формулата на успеха и богатството  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5 -: Септември 01, 2008, 07:44:06 pm »
Ето еднин хороскоп като за учебник - Хелмут Кол! 3.4.1930 в 6,30 Oggersheim

Искам да припомня събитията около края на неговата политическа кариера - когато Сатурн транзитираше 12-я му дом имаше поредица от вотове на недоверие към правителството му, които се провалиха. Но, когато Сатурн влезна в 1-ви дом избухна скандала с финасирането на кампанията на партията му при последните /по негово време/ избори, което го накара да слезне от политическата сцена.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #6 -: Септември 01, 2008, 07:49:05 pm »
Цитат
Политическите и икономическите интереси в България са силно преплетени. Фирми даряват средства на политически партии и така си запазват правото да влияят във вземането на важни политически решения.
Политиците от своя страна ръководят фирми и прикриват нелегални икономически дейности, като строежи по черноморското крайбрежие например, заяви пред Дойче веле Соня Шюлер, експерт от германското Дружество за Югоизточна Европа.

Престъпният свят, мафията и новите олигарси управляват партиите и използват приватизационните процеси за лични цели, твърди Соня Шюлер. "Мрежата между политика, икономика и управление контролира и манипулира законодателството на страната".

http://society.actualno.com/news_162727.html

На всеки е ясно, че политиката и големите пари са неразривно свързани.
Предлагам на вниманието ви една статийка за руските олигарси:
http://ktk.ru/~astrkras/pub/oligarch.htm

Току виж ще изнамерим формулата на успеха и богатството  ;D

;D ;D ;D Предпочитам си парите изкарани с честен труд или пък от лотария ,отколкото на тия които се занимават с политика :P ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7 -: Септември 01, 2008, 08:29:16 pm »
Да не забравяме Нептун и невероятната му способност да създава илюзии  ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8 -: Септември 01, 2008, 10:05:01 pm »
и , ако е в аспект с плутон?!!! ;D кой ли от големите политици е имал такъв аспект?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #9 -: Септември 01, 2008, 10:10:10 pm »
А кой го няма? ;D

Аз имам в картата си секстил между тях, родителите ми също.  :D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #10 -: Септември 01, 2008, 10:11:03 pm »
Да не забравяме Нептун и невероятната му способност да създава илюзии  ;D

и , ако е в аспект с плутон?!!! ;D кой ли от големите политици е имал такъв аспект?

Ми от много години Нептун си е в аспект с Плутон - държи се около секстила. Жалко, че не може да се провери в какъв аспект са били в древен Египет  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

mamma_mia

« Отговор #11 -: Септември 01, 2008, 10:38:28 pm »
А кой го няма? ;D

Аз имам в картата си секстил между тях, родителите ми също.  :D

И аз имам същият аспект :)
Но какво ще рече той? :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #12 -: Септември 01, 2008, 11:19:11 pm »
Едно от нещата,което Джеф Грийн в книгата си "Плутон:Еволюционно пътуване на душата" ми хареса особено в главата за Нептун/Плутон е следното:

" В архетипен смисъл аспектите между Нептун и Плутон се опитват да научат тези индивиди,че те имат силата (Плутон) да създават и разрушават реалността според волята си (Плутон),ако вярват (Нептун) или желаят нещо достатъчно силно (Плутон и Нептун)."

Не,че принципно останалите без аспект не могат,но друго е да го имаш.../дали и заради това реалността през последните десетилетия е толкова изменена,преди по малко личности са влияели на съдбата на света,"напоследък" почти всеки 3ти допринася с нещо значително,в една или друга посока/

Също от същият източник:

"В най-дълбокият си смисъл този аспект насърчава необходимостта от разрушаване на всяка бариера или граница,която възпрепядства връзката между индивида и Създателя.....
Все пак еволюционната цел е да се разрушат всички бариери,препятстващи присъединяването и концентрирането на съзнанието върху космическото море:да се позволи на Източника или Създателя да изразят волята си чрез съсредоточаване върху една определена индивидуалност
."

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Септември 01, 2008, 11:28:39 pm »
Венера в съвпад с Асц. в тригон с Нептун в 5-ти дом дава голямо обаяние. А колкото до секстила на Нептун с Плутон имат го цели поколения. Но за съвпада между Нептун и Плутон съм чела, че дава световна слава, която може да надживее родения, ако има връзка с Асцендента или с ключови лични планети.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #14 -: Септември 01, 2008, 11:35:06 pm »
Т.нар. трансперсонални планети ако са акцентирани по принцип,могат наистина да дадат силата на дадена личност да влияе на широката маса-в най-"блудкавия" им вид дори, в сферата на шоубизнеса,киното и музиката (нептун и уран)-само за какво става въпрос,пък камо ли в някое хард проявление в други области .

*

porto_kalka

« Отговор #15 -: Септември 02, 2008, 07:41:03 am »
Привет отново от мен!
Доколкото си спомням от изследванията на Мишел Гоклен, най-голяма част от картите на политици, които е изучавал имат ъглови Юпитер и Луна, най-добре около асц. и МС.  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Септември 02, 2008, 08:06:09 am »
Венера в съвпад с Асц. в тригон с Нептун в 5-ти дом дава голямо обаяние.

И е важна в хороскопа на политик или юрист. В картите на адвокатите често се среща акцентирана Венера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Септември 02, 2008, 08:09:00 am »
Но, когато Сатурн влезна в 1-ви дом избухна скандала с финасирането на кампанията на партията му при последните /по негово време/ избори, което го накара да слезне от политическата сцена.

Изглежда, че аспектите на Юпитер и Сатурн трябва да се вземат под особено внимание, когато разглеждаме картата на политик. Уран, Плутон и Нептун също не са за подценяване...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #18 -: Септември 02, 2008, 12:16:33 pm »
Шъ зема да съ кандидатиръм за политик ;D
Юпитеро и венера ми съвпадат с АСЦ

Тая тема ме кефи яко,но можем и да се поразвихрим и да я поразширим с другата тема ,която Лили пусна (за крадците) и да разглеждаме картите на българските политици.

*

Skarlet

« Отговор #19 -: Септември 02, 2008, 07:16:30 pm »
Шъ зема да съ кандидатиръм за политик ;D
Юпитеро и венера ми съвпадат с АСЦ

Тая тема ме кефи яко,но можем и да се поразвихрим и да я поразширим с другата тема ,която Лили пусна (за крадците) и да разглеждаме картите на българските политици.

Няма лошо,ша гласувам за теб. ;D И аз имам индикации за политика.Ша са вихрим заедно. Ако имате данните на български политик,ще е интересно да го разгледаме.