Здравей Гост

индикация за политическа кариера в хороскопа

• 43 Отговора
  • 8230 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: индикация за политическа кариера в хороскопа
« Отговор #20 -: Септември 02, 2008, 10:33:39 pm »
quote]
Шъ зема да съ кандидатиръм за политик ;D
Юпитеро и венера ми съвпадат с АСЦ

Тая тема ме кефи яко,но можем и да се поразвихрим и да я поразширим с другата тема ,която Лили пусна (за крадците) и да разглеждаме картите на българските политици.
[/quote]

вижте го тоя "сладур , пък ако искате ще ви пратя още някой ;Dмногооо са и се са еднииииииии.....[
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 11:44:07 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Септември 07, 2008, 01:25:35 pm »
Вдигам темата.
За всички желаещи да дискутират по практически казуси  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #22 -: Септември 07, 2008, 02:37:09 pm »
НАЦИОНАЛНА ПРОТЕСТНА ПОДПИСКА СРЕЩУ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ

http://www.azsumevropeec.eu/home

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Септември 07, 2008, 02:46:53 pm »
И да си подадат оставката сегашните...
Ще дойдат същите на власт! Разликата е само в логото, в наименованието на партията. В основата стоят същите крадци  >:(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #24 -: Септември 07, 2008, 02:55:41 pm »
НАЦИОНАЛНА ПРОТЕСТНА ПОДПИСКА СРЕЩУ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ

http://www.azsumevropeec.eu/home
Аз съм абсолютно против тази инициатива!

Това,което ще се случи на следващите избори - ГЕРБ ще спечели, но не достатъчно, за да управляват сами. Няма да успеят да направят правителсто, няма да се коалират с никого и като едни мимози ще се фръцнат и прехвърлят на следващата сила в изборите, която не й трябвада управлява, слбд като няма мнозинство в парламента и нищо няма да прокара. Ще се стигне до ДПС, които също няма да управляват сами, но този път, ако се коалират с БСП ще имат много ключови министерски места, с което БСП едва ли ще се съгласи. И ето че изборигте ще са провалени! Ще се назначи служебно правителство до новите избор. Отново една загубена година!
Не, мерси. А и мястото на Бойко му е да се оправя с боклука и циганите в София. И без друго не е учил за нещо повече.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #25 -: Септември 07, 2008, 03:02:59 pm »
А какво очакваш да се случи, като правителството остане?
И още един въпрос-Станишев за какво точно е учил?

« Отговор #26 -: Септември 07, 2008, 04:09:50 pm »
А какво очакваш да се случи, като правителството остане?
И още един въпрос-Станишев за какво точно е учил?
1. Ще има нормални избори, дори и да се случи след това, онова, което казах.
2. Завършил е "История". Поне си е напънал задника да следва последователно политическа кариера. Аз не го харесвам като личност, но се възхищавам на последователността му.
И становището ми по подписката не е становище за поличиското управление каквото и да било то.
Следващия път, когато питаш нещо предварително провери за вероятните отговори. Или философите ги учат, че е достатъчно да се "стреля сватбарски"?

*

Skarlet

« Отговор #27 -: Септември 07, 2008, 04:16:46 pm »
В картите на адвокатите често се среща акцентирана Венера.

Аз имам Венера на МЦ/упр. на асц./в 10 дом,заедно със Слънце и Меркурий откъм 9 дом,но не съм юрист.За сметка на това силно ме влече политиката.Няма да споменавам партии,за да не излиза като агитация. А имам и Вега в съвпад със Сатурн/който е на трон по знак,както и Юпитер/. За битки за кауза съм първа жичка.  ;D
« Последна редакция: Септември 07, 2008, 05:49:18 pm от Skarlet »

« Отговор #28 -: Септември 07, 2008, 04:27:51 pm »
  Аз имам Венера на МЦ/упр. на асц./в 10 дом,заедно със Слънце и Меркурий откъм 9 дом,но не съм юрист.За сметка на това силно ме влече политиката.
Е, Скарлет, било ти е писано да си раздаваш чара в някоя друга сфера.  ;D
А винаги ми е било интересно как така хората има данни за дадена професия, а никога не им се е отдавало да я упражняват или поне да тръгнат по нейния път. Та дори после да я сменят с друга.  :-\ Кое се оказва повратно в подобен избор? /това е риторично  8)/

« Отговор #29 -: Септември 07, 2008, 04:49:13 pm »
Омръзна ми тази корупция,омръзна ми да ни управляват хора,които се интересуват единствено как да напълнят юнашки джоба си
Че, то не е нужно да си политик, за да се корумпираш  ;D Човек като има желание за това винаги успява  ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #30 -: Септември 07, 2008, 04:54:38 pm »
А винаги ми е било интересно как така хората има данни за дадена професия, а никога не им се е отдавало да я упражняват или поне да тръгнат по нейния път. Та дори после да я сменят с друга.  :-\ Кое се оказва повратно в подобен избор? /това е риторично  8)/

Знаеш ли, и аз много съм мислила по този въпрос.Ще ти дам пример със себе си.Ма,няма да се смееш,нали?
 Аз имам в хороскопа си от всеки елемент-огън,въздух,земя и вода.И са разпределени доста равномерно,само водата ми е малко повечко.Та,какво ли не съм опитвала-явявах се на конкурси за говорителка,на прослушвания при Ирина Чмихова/на времето/,кандидатствах и за учителка/5 години след като завърших медицинския институт/.Не съм искала изобщо да ставам учителка,направих го папук.ма,това е друга и дълга история.Та,мисълта ми беше,че един дом има доста тълкувания и проявления и затова като гледаме една карта,за да видим в каква сфера евентуално ще се насочи човека,виждаме това,което можем.А има още много възможности.Но е много важно планетите в 1,6 и 10 домове,както и техните управители,в какви знаци са.В зависимост от преобладаващия им брой и стихия,вече се определят и свеждат до 2-3 възможни професии.Някои/като мен/,винаги работят в две сфери едновремеенно.На мен една работа не ми стига.А и 6 дом ми е в Риби,МЦ в Рак, а Луната в 6 дом.Е,ква бе,джанам,да стана освен да работя в областта на здравеопазването.Че и СЛВ е в Дева.Бетон съм отвсякъде.Нема мърданье.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #31 -: Септември 07, 2008, 05:00:26 pm »
Че, то не е нужно да си политик, за да се корумпираш  ;D Човек като има желание за това винаги успява  ;D ;D ;D
Да,така е,съгласна съм.Корупцията тресе цялата държава.Но какъвто пример дават "тези отгоре",това вършат и на по-долни нива.И като няма кой да следи за спазването на законите и дори и да решиш да осъдиш някого за злодеянието му,той пак се отървава с условна присъда и си плати гаранцията??? Какво да очакваме? Рибата мирише откъм главата.

*

kaily

• 5145
« Отговор #32 -: Септември 07, 2008, 05:38:57 pm »
Че защо да проверявам за предварителни отговори?
Това значи да се опитвам да контролирам отговора, а не искам. Интересувам се. И освен това винаги ще има мисли, които никога няма да дойдат в моята глава.
Историята за мен няма много общо с политическа кариера.
Особено при докторат по история на марксизма-ленинизма в Московския държавен университет.

« Отговор #33 -: Септември 07, 2008, 05:44:33 pm »
Че защо да проверявам за предварителни отговори?
За да не задаваш въпроси с предизвестени отговори.

Особено при докторат по история на марксизма-ленинизма в Московския държавен университет.
Аз съм икономист по професия и на практика. Работя с мултинационални компании и мога уверено да твърдя, че световната икономика върви в насоката, която е описал Маркс преди повече от 100 години. Така, че не ми обяснявай от коя дипломна работа има смисъл. Това е било актуално в онзи период - това е писал. Сега студентите като правят магистратури на тема "Европеистика" или да не би да са изпълнени със смисъл?
« Последна редакция: Септември 07, 2008, 05:51:00 pm от Aurora Borealis »

*

kaily

• 5145
« Отговор #34 -: Септември 07, 2008, 05:53:46 pm »
  Аз имам Венера на МЦ/упр. на асц./в 10 дом,заедно със Слънце и Меркурий откъм 9 дом,но не съм юрист.За сметка на това силно ме влече политиката.Няма да споменавам партии,за да не излиза като агитация. А имам и Вега в съвпад със Сатурн/който е на трон по знак,както и Юпитер/. За битки за кауза съм първа жичка.  ;D

Бе да, ама у нас политиката не е това, което е. Аз оня ден си хвърлих поста на координатор в ГЕРБ, примерно. Като е да правят политически академии, си имат свои хора. Като да им се върши работа, такива патки като мен. И после пак си спускат техни хора отгоре и аз пак търча да им върша работа. Значи те си знаят интереса, а аз, като питам за заплащане, трябвало по убеждение. Брей деба...

*

kaily

• 5145
« Отговор #35 -: Септември 07, 2008, 05:58:01 pm »
Станишев верно ли няма ден трудов стаж?
И изобщо, остави го Станишев, питам по същество.
Как се избират политиците у нас?
Отдолу се убедих, че не става.
Отгоре по какъв критерий ги спускат?

Станишев не ми харесва по много причини и не последната от тях е, че се научи да се хили ехидно-подигравателно-с чувство за превъзходство, което е влудяващо, досущ като Овчаров и Румен Петков.

« Отговор #36 -: Септември 07, 2008, 06:05:21 pm »
трябвало по убеждение. Брей деба...
Дам...даже в щатите много добре в политическото CV стои до си бил доброволец, да си участвал в някъде в чужбина в благотворителна организация.

Станишев не ми харесва по много причини и не последната от тях е, че се научи да се хили ехидно-подигравателно-с чувство за превъзходство, което е влудяващо, досущ като Овчаров и Румен Петков
Тук никой не твърди, че харесва Станишев. А Р. Петков....за това нещо думите не ми стигат

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Септември 07, 2008, 06:05:49 pm »
Отгоре по какъв критерий ги спускат?

Критерият е да може "и вашим, и нашим"... Абе продажни душици, к'во да се прави  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #38 -: Септември 07, 2008, 06:06:14 pm »
Та така и така темата съвпада, вместо там, да питам тук за Путин.
Зет-я казва, че бил роден на 7 октомври 1952 г в 9,30 сабахлем в Ленинград.
Кое, освен КГБ  :P, го е направило и издигнало в политик от такъв ранг?

*

kaily

• 5145
« Отговор #39 -: Септември 07, 2008, 06:10:51 pm »
Е ама тук не стои добре, що като кажеш доброволец, първата работа да те питат към коя партия и после да те отсвирят, че си бил при конкурента. Или в най-добрия случай да те скъсат от подигравки.
Освен това обидно ми е некак на тия почтени години да търча по баири и паланки доброволец за кой ли път, а разни младоци с едва наболи мустаци да ги пращат да учат в политически академии, че да ни управляват.
Сега била съм и на 20, съм и на толкоз, на колкото съм. Много добре знам, че сега съм бая по-знаеща, мъдра и далновидна отпреди.
Имам питанка-що тук у нас толко обичат юпитата в политиката и журналистиката?
И подозирам, че щото я нямат оная житейска мъдрост и хитрост и точно затова - лесно манипулируеми са.
Дай им готина колица, мания, че властват и още некоя и друга благинка и после си ги манипулирай колкото си искаш.

Джей Лено на колко е години, у нас нема един такъв за цяр, дето се вика.