Навремето, когато учехме марксизъм-ленинизъм аз спорех с учителите и малко преди да пропадне социалистическата система, предрекох в общи линии, нещата които се случиха в рамките на 20 години. Но това не е интуиция, а добра логика...За което си мисля че има пръст Ретро Меркурия в хороскопа ми в Козирог. А иначе съм съгласна с Лили, че Луната е отговорна за интуицията, особено ако е във водни знаци. Аз съм отчела, че имам интуиция, но не винаги. Всъщност правя разлика между предчувствие и интуиция. Предчувствието го усещам чисто физически. Бодване, стягане в областта на сърцето, свиване на стомаха, но мисълта често ни заблуждава. А интуицията е мисъл, която преминава със светкавична скорост през мозъка, която даже не я отразяваме и пренебрегваме. Ако успеем да хванем тази мисъл в полет и тръгнем да я анализираме, ни се струва абсурдна и я отхвърляме. Защото тя всякаш идва от нищото и не носи логика в себе си. При мен Луната е в съвпад с МС и СЛВ във Водолей. А според мен има и прозрение - това е чистото знание, което те озарява и нищо не може да те убеди, че не е така. Просто си го знаеш. Не знам кои планети или аспекти са отговорни за това, но би трябвало да е усещането и реагирането на финната енергия, идваща от Космоса. Значи настройката на по-финно ниво на душата ни.