Здравей Гост

Мунданен любовен сценарий Есен 2008

• 43 Отговора
  • 7064 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Мунданен любовен сценарий Есен 2008
« Отговор #20 -: Август 24, 2012, 06:43:55 pm »
Ясно. Върху Юпитера ми.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Август 24, 2012, 06:44:40 pm »
Уран, Слънце, Марс, Венера, а на 10.04. е Новолунието на 20 * в Овен  :blink: голям купон се очертава за Овните, че на повечето това ще е тенденция за годината.

Дано, че 2009 хич не беше купон за мене, тогава също имах такова струпване върху наталния стелиум в солара, но без Уран. Тоя път ще имам соларно пълнолуние, а априлското новолуние ми се пада в съвпад с Венера. Кой знае, може пък да взема да се залюбА с някой. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Август 24, 2012, 06:48:48 pm »
Много често набеждават съвпада на Марс и Венера, особено в марсови знаци, за разюздан, обаче на практика други проявления съм виждала, но си ги има двете крайности.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #23 -: Август 24, 2012, 08:16:57 pm »
Това с апандисита е ...  ;D

На мен където ми е Юпитера, там и Хирона горе-долу. Досега от всичките "пепеляшкини" аспекти не съм намазала, ама знае ли се.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #24 -: Август 24, 2012, 10:22:47 pm »

ама Лили, той е много близо - още март 2013 всичко се скупчва в Овен. хайде, вдъхновявай се и пиши, че ще те касае и лично  :blink:

Двамцата ли се скупчват там или има и компания?

Уран, Слънце, Марс, Венера, а на 10.04. е Новолунието на 20 * в Овен  :blink: голям купон се очертава за Овните, че на повечето това ще е тенденция за годината.

Живот и здраве, при мен ще е в съвпад с МС.
Мисля,че  няма да е зле.

*

Grace

• 2257
« Отговор #25 -: Август 24, 2012, 10:27:37 pm »
най-много да смениш кардинално професионалното поприще или социалния статус  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Август 24, 2012, 10:49:51 pm »
хайде, вдъхновявай се и пиши, че ще те касае и лично  :blink:

Дойде ми музата.  ;D

Мунданен любовен сценарий – Пролет 2013

26.02.2013 – пълнолуние в Дева, ингрес на Венера в Риби
Венера влиза в лъчите на Слънцето, утринна звезда.
В един знак с Марс, но не успява да го настигне. А и за какво е нужно!? Екзалтирала Венера, сияйна и уверена, изпълнена с харизма и копнеж, готова за романтични приключения в очакване на приказния принц (съвпад с Нептун).

Венера в съвпад с Нептун и Хирон в Риби – ако за някои се отвори "вратата на Пепеляшка”, внимавайте какви принцове ще влизат през нея (квадрат с Юпитер в Близнаци), да не попадне кристалната пантофка при принц от приказка, за която не сте абонирани, или крилатата магическа пръчица на вашата фея да ви спретне забавна шега – да превърне тиква в карета, а принца в тиквеник. Ще останат само кочияшите, но и те се крият като мишки.  :blink:

07.03.2013 – съвпад на Венера с ретро Меркурий в Риби, тригон със Сатурн в Скорпион и секстил с Плутон в Козирог (Сатурн и Плутон в рецепция). Меркурий прави опит да омае Венера със сантиментални приказки и артистичен фон, Венера вече е наясно какво търси отвъд сълзливи обяснения, Меркурий си глътва езика след упражняване в словесна еквилибристика (квадрат с Юпитер в Близнаци). Разколебан и неуверен в своята убедителност, той се зарежда с венериния чар, но скоро се оттегля, след като Венера си намира по-високопоставена компания и се сдобива с царска корона (Слънцето). Сега Венера е кралицата на бала, на който я довежда вестоносецът. Изпълнил своята роля, Меркурий си сменя сандалките и тръгва по други важни дела (преминаване в директна фаза), през това време от кулоарите излиза Марс, но вече в друго амплоа, носейки гордо и с достойнство метални лъскави доспехи. Зашеметен от сладката омая на Венера, той става неин предан рицар.

С Венера ще танцуват друг танц на 07.04.2013, когато ще е Ladies Night – дами канят, а кавалери са на лов за плячка (Венера в заточение, Марс на трон). Уран ще ги опива с високоенергийни коктейли, а Юпитер ще забавлява публиката с вицове и после услужливо ще подава ръка на дами, минаващи с подковани ботушки (Венера в Овен) към олтара, пред който ги чака рицарят на техните мечти (Марс в Овен).

Завесата пада, край на действието.

« Последна редакция: Август 24, 2012, 10:54:03 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #27 -: Август 25, 2012, 06:24:25 am »
най-много да смениш кардинално професионалното поприще или социалния статус  ;)

Мерси Грейс,
ами ,аз го смених миналата година.Не виждам какво повече да сменям :-\ но знае ли човек?
Имам си хубава работа,прясна,прясна,на 1 година и нещо.....не знам... :-\

Лили,страхотен сценарий си написала :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #28 -: Август 25, 2012, 08:18:11 am »
Ох. Лили,
ще ме умориш, така художествено си го описала  ;D  ;D
На мен това събитие ще бъде на К9 дом - опозе на У7
Що ли ще рече ???  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #29 -: Август 25, 2012, 08:39:57 am »
Лили, много художествено написано, хубаво  :blink:
Пиши по-често де

*

Grace

• 2257
« Отговор #30 -: Август 25, 2012, 08:56:11 am »
Браво, Лили  :clap:  наистина си талантлива, супер си го написала - забавно и красиво ..  :blink:

« Отговор #31 -: Август 25, 2012, 10:42:02 am »
И на мен много ми хареса,да се надяваме,че ще има и следващо действие  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #32 -: Август 25, 2012, 12:17:48 pm »
Напролет предстои съвпад на Венера, Марс и Уран в Овен, пада ми се върху наталния стелиум в 5 дом.
По същото време започва и нов цикъл Венера/Слънце.
Мъже, Любов, Деца. :)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #33 -: Август 25, 2012, 12:23:09 pm »
Ха! Много е готино, пак ще го прочета.  ;D

« Отговор #34 -: Август 25, 2012, 12:49:29 pm »

ама Лили, той е много близо - още март 2013 всичко се скупчва в Овен. хайде, вдъхновявай се и пиши, че ще те касае и лично  :blink:

Двамцата ли се скупчват там или има и компания?

Живот и здраве, при мен ще е в съвпад с МС.
Мисля,че  няма да е зле.

При мен ще е в 9дом,тригон Сатурн и тригон АЦ. :blink:(да не забравя и съвпада с Венера-орбис 3гр.)Как си мечтая за пътуване. :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Август 25, 2012, 01:29:21 pm »
Цитат
12.09.2008 – съвпад на Венера, Марс и Меркурий във Везни, в тригон към Нептун, Хирон и Северен лунен възел във Водолей, квадрат към директен Юпитер в Козирог, на фона на мунданна опозиция между Слънцето и ретрограден Уран.

Слънце/Сатурн в Дева в опозиция с ретро Уран в Риби – криза в отношенията, нужда от повече свобода и независимост, бунт срещу статуквото.

А най-интересното знаете ли кое е?

Тоя сценарий бях го написала "по вдъхновение" само два дни преди раздялата с бившия, тогава още не знаех какво предстои да се случи след броени дни.

На 14 септември вечерта ми го сервира, отношенията ни от известно време не вървяха, усещах някаква промяна у него... И накрая изплю камъчето, че е срещнал някаква "принцеса". Връзката им продължи не повече от 2-3 месеца. Нашата /интимната/ продължи 4 години и все още сме добри приятели, приятелството ни с него продължава вече повече от 10 години.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #36 -: Август 25, 2012, 03:32:10 pm »
Послание и от моята муза - Марс и Венера в страстно танго

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Август 25, 2012, 03:41:55 pm »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #38 -: Август 25, 2012, 03:59:41 pm »

и на мен много ми харесва. и е добре астрологично обосновано, очаквам го със смесени чувства, защото ще ме засегне лично.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #39 -: Август 25, 2012, 04:32:46 pm »

Много страстно.  :blink: Аз съм извън обсега, значи.  ;D