Здравей Гост

Някой би ли ми помогнал да разбера?Моля ви

• 7 Отговора
  • 1691 Прегледи
*

CACC

• *
  • 107
Значи имам страхотен проблем,огромно скарване с приятеля ми,дори с немесата на майка му.Немога да си го обясня по никакъв начин защото нямаше никаква оснаователна причина да се случи точно това,всичко правех в посока на това нещата да са наред .Някой би ли могул да каже дали някоя планета е предизвикала това между нас и дали е временно явление или по дълго.Моите данни са 02 юли 1985 в 7.45 сутринта в Плевен а неговите 23 януари 1981 в 12.50 наобяд в Добрич.Ако някой реши да погледне и да ми разгадае причината за това ще съм му много благодарна!

*

Lillie

• 30532
Re: Някой би ли ми помогнал да разбера?Моля ви
« Отговор #1 -: Октомври 14, 2008, 11:52:31 am »
Доколкото се сещам, Сатурн в момента транзитира през Луната на приятеля ти, разположена в 5 дом в хороскопа. Това не е много лесен за "асимилиране" аспект. Особено, ако липсва емоционална зрялост и отговорност...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #2 -: Октомври 14, 2008, 11:54:00 am »
Доколкото го познавам наистина при него липсва емоционална зрялост!

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #3 -: Октомври 14, 2008, 04:14:50 pm »
Тази неуравновесеност от негова страна се дължи на сатурна му през луна,а в моя хороскоп има ли нещо което да помага да имам проблеми от такова естество?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4 -: Октомври 14, 2008, 04:18:28 pm »
Не, Сатурн е всичко друго, но не и неуравновесеност. Напротив. Лили е искала да ти каже, че партньорът ти ще порасне по време на този транзит и ако му липсва емоционална зрялост вероятно ще го изживее по-тежко. Ако ти изглежда сега по-студен, Сатурн може да е блокирал емоциите му /Луната/, да е сиво и мрачно в душата му. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Октомври 14, 2008, 04:23:02 pm »
Качеството "зрялост" има свойството да се придобива (или да не се придобива). Неуравновесеността, ако търсим такава, трябва да бъде заложена някъде в радикса.

Сатурнов транзит към натална Луна на първо място носи усещане за дискомфорт - от всякаво естество.

ПП. Бихме могли да дискутираме повече практически (и отчасти теоретични) казуси вместо да извършваме онлайн анализи на лични хороскопи. И не ми се струва много редно (в момента не мога да намеря по-подходяща дума, но се надявам да ме разберете) за всяко питане по личен хороскоп да се отваря нова тема, чиято цел е не да допринесе за развитието на форума като такъв и дискусиите в него, а да се пренасочи цялото внимание към конкретна личност и нейния хороскоп.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Октомври 14, 2008, 05:03:52 pm »
Някой би ли могул да каже дали някоя планета е предизвикала това между нас и дали е временно явление или по дълго.

Това ли е посоката?
Това ли е правилният избор?
Това ли е жената?
Готов ли съм за обвързване?
.......................................

Общо взето все такива въпроси си задава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7 -: Октомври 14, 2008, 05:04:30 pm »
Не се дразни Лили, според мен винаги ще бъде така. И го приемам за нормално. Просто хората са объркани и притиснати от някакъв проблем и не знаят точно как да постъпят, камо ли да спазват правилата в даден форум. Аз ги разбирам, знам, че ти също.  :-*  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.