Здравей Гост

Хороскопът на България

• 133 Отговора
  • 21049 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Хороскопът на България
« Отговор #80 -: Април 25, 2010, 07:13:20 pm »
Много трудно се разчупва многопартийния модел на управление с този стелиум в 10-ти дом. Струва ми се, че това би могло да стане само ако тежка планета премине оттам. Транзитен Плутон е тук в момента (а и прогресивната Луна-също). Тотална трансформация в много области: Уран- У12 (на болниците и организираната престъпност); Венера У2 и У7 (трансформация на банките и доходите, на сдруженията и на съдебната система); Сатурн - У11 (трансформиране на парламентарната власт), Нептун - У1 (трансформиране на имиджа на страната ни).
Ще се оправим когато Плутон премине през стелиума, дано доживеем.  :41:

Небесна , мисля ,че картата е много работеща. ясно и точно описва деня и потенциала заложен за демократични промени....
как тълкуваш конюкцията на пр.луна в козирог с пр..нептун?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #81 -: Април 25, 2010, 11:11:35 pm »
Сирия връща на България 17 млн. дълг. На кой транзит би могло да се дължи, а?

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Април 25, 2010, 11:13:25 pm »
Сирия връща на България 17 млн. дълг. На кой транзит би могло да се дължи, а?

ретро мерка в аспект с плутон според мен!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #83 -: Април 25, 2010, 11:17:51 pm »

КАРТАТА на БЪЛГАРИЯ след последната значима промяна

В тази карта търсим връзка между господарите на 2-ри дом (Венера) и господаря на 8-ми дом (Плутон). Очевидно транзитен Плутон прави съвпад с натална Венера - връщане на заем/чуждите пари идват при нас.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #84 -: Април 25, 2010, 11:18:01 pm »
Транзитен Плутон в съвпад с Венера от картата на Небесна. Днес се чудих тъкмо какво може да е. Викам си някакви чужди капитали ли, щото управлява седми и втори, но в случая незнам, дълговете не са ли по осми дом.  :rolleyes:  

Ох, сто пъти се поправих...от картата май на Небесна беше, гледам писала си и за другата. От него е наистина.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Април 25, 2010, 11:21:33 pm »
прави сте ,но ако говорим за транзити....мисля ,че ретро мерка в аспект с плутон си върши работата.
а със сирия май ставаше дума за оръжия...
не знам ,не съм сигурна сирия или ливан дължеше такива пари!

*

Nebesna

« Отговор #86 -: Април 25, 2010, 11:23:04 pm »
Транзитен Плутон в съвпад с Венера от картата на Небесна. Днес се чудих тъкмо какво може да е. Викам си някакви чужди капитали ли, щото управлява седми и втори, но в случая незнам, дълговете не са ли по осми дом.  :rolleyes:  

Ох, сто пъти се поправих...от картата май на Небесна беше, гледам писала си и за другата. От него е наистина.  :blink:

позволи ми да те поправя. Тази карта я постави Марая, аз само съм я цитирала за улеснение, че остана на предната страница и ми е неудобно да прелиствам.

*

Nebesna

« Отговор #87 -: Април 25, 2010, 11:24:51 pm »
прави сте ,но ако говорим за транзити....мисля ,че ретро мерка в аспект с плутон си върши работата.
а със сирия май ставаше дума за оръжия...
не знам ,не съм сигурна сирия или ливан дължеше такива пари!

върнали са голям процент от дълга си, на България повече отколкото на другите държави. Дължали още толкова. Оръжия и консерви.

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Април 25, 2010, 11:25:24 pm »

КАРТАТА на БЪЛГАРИЯ след последната значима промяна

В тази карта търсим връзка между господарите на 2-ри дом (Венера) и господаря на 8-ми дом (Плутон). Очевидно транзитен Плутон прави съвпад с натална Венера - връщане на заем/чуждите пари идват при нас.

ретро мерка е на к2! ;D венера е на 5-я градус в козирог -управител на 2-ри дом от картата.
меркурий управлява десцендента от картата и е ретро ,наред с това е управител и на 3-ти дом- договарянията...
тази карта работи!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #89 -: Април 25, 2010, 11:26:12 pm »
Да, Небесна, но аз май имах предвид другата карта, сякаш нея гледах през деня.  ;D Ох, днес ми беше много уморителен ден и вече трудно мисля наистина.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #90 -: Април 25, 2010, 11:28:06 pm »

О, да и това в допълнение, но само защото се случва по оста 2/8. Иначе не бих го признала.

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Април 25, 2010, 11:34:47 pm »

О, да и това в допълнение, но само защото се случва по оста 2/8. Иначе не бих го признала.

не само заради оста ,принципно меркурий се свързва с договорите ,преговорите ,комуникацийте ,журналистиката и още много други неща ,да не ги изброяваме сега.
но той е управител на дсц- в случая /сирия/ и 3-ти дом/договорите с близки страни/.
интересно е ,че ще има още такива връщания....
търся карта на виетнам. от там имаме да вземаме много и искам да прогнозирам.
ако намериш данни ,ми ги прати!
интересно е да се разгледа картата на планетарния цикъл юпитер/уран и да се направи синастрия с картата ,която съм качила ,но не се оправям с астрокома...и днес много мислих ,та ме домързява! :blink: :-[ ;)

*

Nebesna

« Отговор #92 -: Април 25, 2010, 11:41:56 pm »
не само заради оста ,принципно меркурий се свързва с договорите ,преговорите ,комуникацийте ,журналистиката и още много други неща ,да не ги изброяваме сега.
но той е управител на дсц- в случая /сирия/ и 3-ти дом/договорите с близки страни/.

напротив, точно оста трябва да е задвижена...иначе договори всякакви. Можеше например да сключат договор за студентски обмен или за нещо друго-домовете определят сферата на действие на договорите - Меркурий е във 2-ри дом - което означава, че договорът ще бъде свързан с приходи за хазната. Но ти имаш право и да не се съгласиш с мен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Април 25, 2010, 11:51:22 pm »

напротив, точно оста трябва да е задвижена...иначе договори всякакви. Можеше например да сключат договор за студентски обмен или за нещо друго-домовете определят сферата на действие на договорите - Меркурий е във 2-ри дом - което означава, че договорът ще бъде свързан с приходи за хазната. Но ти имаш право и да не се съгласиш с мен.

казала съм не само заради оста...
и мисля ,че не става дума за чужди пари -ние не вземаме заем , а за връщане на наши пари!
нещо ,което някога не ни е платено..
а стоката е по плутон...и точно тук е интересно да се проследи ,как е станало и защо сега. сделката е тайна...

*

Nebesna

« Отговор #94 -: Април 25, 2010, 11:52:02 pm »

Различни карти намерих.
http://www.dominantstar.com/tra_nationspage.htm

В астротема:
http://www.astrotheme.com/portraits/e46qAgcbLpCU.htm

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Април 25, 2010, 11:53:48 pm »

Различни карти намерих.
http://www.dominantstar.com/tra_nationspage.htm

В астротема:
http://www.astrotheme.com/portraits/e46qAgcbLpCU.htm

коя да избереме? :-\ :rolleyes:
много благодаря! :wub: :wub: :wub:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #96 -: Април 26, 2010, 08:53:17 am »
Карта на България.

И тази карта е работеща. ;D Транзитният Плутон е в съвпад с нат. Луна -управител на 7 дом - партньорствата. Управител на 8 дом-чуждите пари, в тази карта е Слънцето. Транзитното Слънце в Телец е в съвпад с нат. Слънце и Уран /управител на 2 дом-нашите пари/, а транзитния Сатурн /съуправител на 2 дом/ е в 9 дом-чужбина, в точен тригон с диспозитора на Сатурн и управител на 9 дом - Меркурий.

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Април 26, 2010, 11:06:59 am »
защо приемате ,че парите са чужди? :-\
според мен , това са дължими ни суми за стоки , които не са платени навреме... :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #98 -: Април 26, 2010, 11:10:13 am »
според мен , това са дължими ни суми за стоки , които не са платени навреме... :rolleyes:

Аз лично не ги приемам за чужди. Но все пак идват от техните банки. Просто се въщат от там, откъдето са излезли. Така е прието просто да се казва.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Април 26, 2010, 11:12:41 am »

Аз лично не ги приемам за чужди. Но все пак идват от техните банки. Просто се въщат от там, откъдето са излезли. Така е прието просто да се казва.  :blink:

Скарлет , защо не погледнеш и двете карти ,които съм качила /натална и прогресивна/и да си кажеш мнението по тях....