Здравей Гост

Има ли кой да се грижи за чистотата на форума

• 28 Отговора
  • 14906 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Има ли кой да се грижи за чистотата на форума
« Отговор #20 -: Януари 18, 2009, 08:04:57 pm »
Eто че ретро Меркурий отново се забавлява с нас.   :) Странно е как в такъв момент споровете бързо се разпалват. Миналата година пак имаше подобен "разговор" по време на ретроградието, докато в друг момент острите реплики просто се подминават.

АН, исках да те питам какъв извод може да се направи от това, какво ни е провокирало да реагираме? Може би това са качества и черти, които самите ние притежаваме, но упорито отричаме?

Така е :)
И от опит /най-вече житейски ;D- половинвековен близо ;D/ знам, че е полезно да си го анализираме за себе си - в случая, всеки, който е бил провокиран от темата или ситуацията, следва да си погледне личния хороскоп, да види на кое в хороскопа му съответства и после, в зависимост от звездната конфигурация, да си отчете трябвало ли е да реагира или не, ако е трябвало, правилно ли е реагирал.Понякога е по-добре да реагира човек, с риск да сбърка, отколкото да не реагира:)
Всъщност подобни теми и ситуации са много добър практикум по астрология- по-полезни от чисто теоретични теми - заради подобни теми има и форуми:)

Даже си мисля, че у нас има всякакви черти и качества- и такива, които не харесваме, може би не ги и отричаме, но те са си част от нас и не можем да се освободим от тях - може и да не е нужно - представи си, че се освободим от нещо лошо, но на негово място дойде още по-лошо ;D

Как мислиш?

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #21 -: Януари 18, 2009, 09:40:32 pm »
АН, смятам че е много полезно човек сам да си анализира хороскопа и ситуациите, които го провокират, току виж сам си стигнал до някой важен извод :). Освен това смятам, че не на всеки лесно се отдава сам да се погледне отстрани /или отвътре, въпрос на гледна точка/. Може би във втория случай е по-добре да се реагира, понеже така ще предизвика ответна реакция, а това е вече външна помощ.

Цитат
Понякога е по-добре да реагира човек, с риск да сбърка, отколкото да не реагира :)

Тъкмо се бях научила да не реагирам и ето ти нова главоблъсканица  ;D. Наистина е по-добре да се реагира навреме, отколкото късно или дори никога.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

AH

• 2201
« Отговор #22 -: Януари 18, 2009, 11:05:34 pm »
АН, смятам че е много полезно човек сам да си анализира хороскопа и ситуациите, които го провокират, току виж сам си стигнал до някой важен извод :).

Аз като гледам твоя хороскоп, виждам напрегнато активирания управител на 3-ти дом:)- а при мен Уран по рождение е в анерет и въпросите за свободата, примерно на словото, са си перманентно актуални:)
Когато създадохме сайта и форума и през не е ми минавало, че в собствения си сайт ще се налага да влизам регистрирана, а после се наложи. Сега се налага, въпреки принципното ми несъгласие със заключени или забранени теми, да се подчиня на желанието на мнозинството, защото така или иначе, форумът вече го правят гостите на сайта:) Сигурно същото се случва и с политиците ни ;D- това вече е темичка като за Селестичката, т.е. Кайли :)

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Януари 19, 2009, 08:26:22 pm »
Имам един въпрос: Има ли във форума опция за блокиране на потребител, който не ми е приятен и не искам да чета неговите коментарии? Имам предвид да го блокирам така, че другите да го виждат, но аз да не виждам неговите коментарии. Нямам предвид конкретен човек.

« Отговор #24 -: Януари 19, 2009, 08:37:57 pm »
В настройки - лични има списък за игнориране.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Януари 19, 2009, 08:38:51 pm »
Хм, май не са предвидили такава.
Небесна, за какво ти е изобщо такава опция? А и не мисля, че тук пишат такива.
Просто си представи една въображаема защитна стена, визуализирай я известно време и въпросният потребител (ако някога такъв се появи) ще спре да съществува ведно с всички написани от него мнения. Правя така от известно време и има ефект. Мненията на определена група потребители отдавна не ме трогват вече. Влиза през едното ухо, през другото излиза. Кучетата си лаят, керванът си върви.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #26 -: Януари 19, 2009, 09:28:49 pm »

Тази опция май е за игнориране на лични съобщения от определен потребител.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #27 -: Януари 19, 2009, 09:40:45 pm »

Тази опция май е за игнориране на лични съобщения от определен потребител.

Права си.  >:( Няма отърване, значи.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

Re:Има ли кой да се грижи за чистотата на форума
« Отговор #28 -: Май 21, 2009, 12:24:13 am »
Моля да се изтрие потребител със следното име : CoolVRfighter