Здравей Гост

Eлектвна карта

• 169 Отговора
  • 19975 Прегледи
Re:Eлектвна карта
« Отговор #140 -: Юни 08, 2011, 04:23:30 pm »
Би трябвало за предизвестието да гледаш 3ти. Луната прави апликиращ тригон към него. Добре изглежда.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #141 -: Юни 08, 2011, 05:29:24 pm »
а в случая съвпада на Луната е със Сатурн лош ли е?
не е ли Сатурн сигнификатор на въпроса....?
Сатурн е добре поствен във Везни само дето е ретро....
и евентуално какъв АСЦ да си избера кардинален... :unsure: :unsure: :unsure:

« Отговор #142 -: Юни 08, 2011, 05:35:41 pm »
Важното е, че Луната не прави предстоящи опозиции и квадрати.

Да, АСто трябва да е кардинално, за да протече всичко по най-бързият начин.

Началника ти е по 10ти

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #143 -: Юни 08, 2011, 05:58:16 pm »

Началника ти е по 10ти

ами Марс У10 си е в 10-ти само, че не е аспектиран...ще направи опозиция с парс фортуна.....
може ли да се тълкува, че шефа ми няма какво да направи и че неговата позиция е по-лоша?
« Последна редакция: Юни 08, 2011, 06:03:54 pm от vanilla »

« Отговор #144 -: Юни 08, 2011, 06:08:51 pm »
МАрс е слаб по знак, но е силен по дом. А да ти кажа - шефът никога не е в в по-слаба позиция.  ;D
Не се притеснявай ще ти одобрят предизвестието. Ти не снасяш златни яйца. :blink:

Нали ще си спазиш самото предизвестие? Имам предвид, че няма да искаш да си тръгнеш по-рано от посоченото в договора ти?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #145 -: Юни 08, 2011, 06:14:01 pm »
Не е подходяща позицията на юпитер в 10-ти за това начинание....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #146 -: Юни 08, 2011, 06:17:28 pm »
МАрс е слаб по знак, но е силен по дом. А да ти кажа - шефът никога не е в в по-слаба позиция.  ;D
Не се притеснявай ще ти одобрят предизвестието. Ти не снасяш златни яйца. :blink:

Нали ще си спазиш самото предизвестие? Имам предвид, че няма да искаш да си тръгнеш по-рано от посоченото в договора ти?
не не искам да си тръгвам по-рано просто искам възможно най-малко да се занимавам с глупости.... :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #147 -: Юни 08, 2011, 06:18:28 pm »
защо?  :unsure: :blink:

« Отговор #148 -: Юни 08, 2011, 06:19:27 pm »
Можеш да го подадеш към 13,30 ч. Ти тогава си в на МС - ти и шефът ти сте управлявани от едни знак, но ти си в 9ти, а той е в негов 12ти. Луната ще му направи тригон, АСто е мутабелно . Аз го гледам с координати на СФ, но ти го проиграй с координате за ВАрна....Сатурн е ъглов, но няма кардинален знак през работно време.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #149 -: Юни 08, 2011, 06:22:58 pm »
защо?  :unsure: :blink:

Защото е в 10-ти дом на шефа ти....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #150 -: Юни 08, 2011, 06:30:06 pm »
то да ви кажа най-накрая няма да отида в точния час, който съм написала, защото шефът ми е много зает обикновено и постоянно е в движение.....като го хвана тогава ....но ще се постарая да е около 13:30 както казва Aurora
БЛАГОДАРЯ   :blink:  :88:

*

Stella

• 7765
« Отговор #151 -: Декември 27, 2011, 06:24:15 pm »
моля, ви да погледнет картата и да ми кажете(ако ви се занимава) подходящ момент ли съм избрала да си дам предизвестието...? :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Не! Луна опозиция Уран по оста 3-ти/9-ти и клони към съвпад с малефик. Какво стана с тази карта?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
Re: Eлектвна карта
« Отговор #152 -: Декември 27, 2011, 06:24:32 pm »
Интересно ми е какво ще кажете за тия карти,за регистрация на два сайта.  :rolleyes:

Да беше изчакал поне до 18 часа.

Но зависи с каква цел са направени сайтовете, де.
Ако са блогове за драскане и не са насочени към голяма аудитория или предлагане на някакъв "продукт", няма чак толкова съществено значение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #153 -: Декември 27, 2011, 06:28:37 pm »
Интересно ми е какво ще кажете за тия карти,за регистрация на два сайта.  :rolleyes:

Тук Сатурн е в 4ти,Юпитер в 10ти,но има и интерсептирани Овен/Везни в 10/4ти дом.

Малефиците трябва да се държат далеч от ъгловите домове. Освен това Ракът не е много подходящ за изгряващ знак. за ново начинание, от което се очаква стабилност се предпочитат фиксирани оси.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #154 -: Декември 27, 2011, 06:43:50 pm »
Една приятелка сключи граждански брак днес (онази с вечните драми с партньора).
Първоначално й предложих две дати - 15.12 и 27.12, но не успя да се вреди за 15ти.

За днешната дата се записаха предварително, но според мен картата не е много сполучлива, нямаха възможност да изберат по-благоприятен час. Не знам в колко точно е минало и са си казали "да" в ритуалната зала, първоначално за 10.15 беше записано началото на мероприятието.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #155 -: Декември 27, 2011, 06:59:08 pm »
Една приятелка сключи граждански брак днес (онази с вечните драми с партньора).
Първоначално й предложих две дати - 15.12 и 27.12, но не успя да се вреди за 15ти.

За днешната дата се записаха предварително, но според мен картата не е много сполучлива, нямаха възможност да изберат по-благоприятен час. Не знам в колко точно е минало и са си казали "да" в ритуалната зала, първоначално за 10.15 беше записано началото на мероприятието.

Мъжът е избухлив и непредвидим, а жената, горката - заточена в 12-ти дом. Ъгловия Марс - скандалджия. така си е паснало на профила му, че повече няма накъде.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #156 -: Декември 27, 2011, 07:05:24 pm »
Мъжът е избухлив и непредвидим, а жената, горката - заточена в 12-ти дом.

Техните отношения са в постоянно криза, всеки ден панаири и скандали.
Това е онази Близначка, чиято карта сме коментирали и друг път.

Бракът е сключен формално, без сватбена церемония, за да могат по-нататък да кандидатстват за емиграция в Канада, там се дава предимство на млади семейства с деца. А благоверният днес й вдига скандал за 50 лв., който е платил за брачната процедура в Ритуалната зала, щял да ги удържи от нейните майчински, които отиват за сметки и храна. Но на тая й харесва да живее с мухльо, който да я унижава, аз отдавна спрях да й давам непоискан акъл, а и не ми влиза в работата.

Ъгловия Марс - скандалджия. така си е паснало на профила му, че повече няма накъде.

Предупредих я за Марс в 7 дом в картата на брака, но нямаше възможност да поиска друг час, а и не я бива много да мисли, в интерес на истината.

Техните отношения са такива - в синастрията неговият Марс е в точен съвпад с Асцендента й, а нейният му попада в 7 дом.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #157 -: Декември 27, 2011, 07:07:34 pm »
Мъжът е избухлив и непредвидим, а жената, горката - заточена в 12-ти дом.

Техните отношения са в постоянно криза, всеки ден панаири и скандали.
Това е онази Близначка, чиято карта сме коментирали и друг път.

Бракът е сключен формално, без сватбена церемония, за да могат по-нататък да кандидатстват за емиграция в Канада, там се дава предимство на млади семейства с деца. А благоверният днес й вдига скандал за 50 лв., който е платил за брачната процедура в Ритуалната зала, щял да ги удържи от нейните майчински, които отиват за сметки и храна. Но на тая й харесва да живее с мухльо, който да я унижава, аз отдавна спрях да й давам непоискан акъл, а и не ми влиза в работата.

Лили, направо нямам думи  :-[ :-[ :-[
Твоята приятелка много се подценява, как издържа това момиче такова унижение????
Не можем да даваме акъл, колкото и да ни е жалко, това си е нейната карма.

« Отговор #158 -: Декември 27, 2011, 07:08:06 pm »
значи луната в 12 си показва целта на брака емиграция по финансови причини и венера е там
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #159 -: Декември 27, 2011, 07:09:22 pm »
значи луната в 12 си показва целта на брака емиграция по финансови причини и венера е там

И тя като емигрира, ще цъфне и ще върже. дали ще може да се оправя там? Аз не ги виждам като семейство в чужда държава.