При мен управителят на 6-ти дом (Слънце в 12-ти дом) е в квадрат с управителя на Асцендента (Нептун в 8-ми), но никога не съм боледувала сериозно, нито повече, нито по-малко от средно статистическия човек.
Марс ми е в квадрат с другия управител на Асцендента (Юпитер). Не съм имала нито една операция през живота си. Като дете имах доста "тротоарни травми", от които още си пазя за спомен някои белези по крайниците. Единствената ми "операция" е епизиотомията по време на раждането на детето ми (Юпитер в 5-ти дом).
....А и веднъж (в началното школо) ми се заби игла в крака, та се наложи да ми я извадят на операционната маса. Спомням си още, че веднъж като дете бръкнах в кофата с бързовара, за да проверя дали водата се е стоплила, удари ме ток и получих тежко изгаряне. Мазаха ме с дефламоли и ме бинтоваха, а след това постоянно трябваше да ми обливат ръката с тетра, щото като залепне бинта, се смъква заедно с кожата. Сега, като си гледам транзитите в ретроспективен план, забелязвам, че транзитният Уран е бил в съвпад с моя Марс в детските ми години. Непрекъснато получавах контузии.