Здравей Гост

СИНАСТРИЯ

• 272 Отговора
  • 58130 Прегледи
*

veshti4ka

Re:СИНАСТРИЯ
« Отговор #240 -: Август 20, 2009, 02:35:54 pm »
аз пък съвсем хабер си нямам от синастрии, но пък има няколко аспекта дето точно на това ме наведоха като ги видях  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #241 -: Август 20, 2009, 02:37:48 pm »
;D ;D ;D ;D, дай негова карта.

Не му знам точния час на раждане,бре!Пфууу... ;D ;D ;D
Вещичке,кво агнешко е,бре?!По-голям е от мен,ама ако знаеш в некои работи колко опит е предобил,нема ти казвам. ;) ;D

Да,при синастрията неговите са външните.
« Последна редакция: Декември 09, 2009, 10:30:18 pm от Мia21 »

*

veshti4ka

« Отговор #242 -: Август 20, 2009, 02:44:10 pm »
добре бре объркала съм вънка-вътре ко да прайш  ;D ;D ;D ;D

я кажи ся за другото не са прави на гугутката на Марая  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #243 -: Август 20, 2009, 02:52:12 pm »

За кое друго,бре? ;D Ние така се хванахме за гушите,че темата за секса рязко се приключи и остана не докрай изследвана.Я го огледай по в детайли... ;);D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #244 -: Август 20, 2009, 03:09:35 pm »

За кое друго,бре? ;D Ние така се хванахме за гушите,че темата за секса рязко се приключи и остана не докрай изследвана.Я го огледай по в детайли... ;);D ;D ;D

много те моля ,качи му картата в нова тема!!!! >:( и не ме ядосвай! :P нали първо трябва да го разгледаме.ама въобще не ме интересува часът му на раждане ,при условие ,че можеш да сложиш асц в съвпад със слънце и да получиш точна информация до 80%.
можем да го разгледаме тоя хубостник и по равнодомната система. :P
интересно ми е ,да видя картата,твойта и чак тогава синастрия , а ако се включи и бъдещия годеник да направи композита ще видиш ,че ефекта е поразителен! :)
моля те миа! :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #245 -: Август 23, 2009, 01:27:14 pm »
Знае ли някой как се проявява неаспектираната Венера в Близнаци на жена в синастрията?

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #246 -: Август 23, 2009, 02:24:05 pm »
Знае ли някой как се проявява неаспектираната Венера в Близнаци на жена в синастрията?
Зная как се проявява неаспектирана венера в Козирог.  :P
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #247 -: Август 23, 2009, 02:35:52 pm »
Ми ок , слушам те... ;D

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #248 -: Август 23, 2009, 03:00:54 pm »
Първо потисната женственост. Невъзможност да изявиш котешкото в себе си. Колкото и опити да правих не се почувствах жена в тази връзка, а тя бе дълга.  >:(
Второ - бях мъж, аз осигурявах финансите, до степен на безобразие.
Трето - сексът хич не беше на ниво, но мисля, че аз имам вина тук, защото не намирах правилния начин да го случа.
Четвърто - нямах никаво желание да общуваме съвместно с други хора. Отбягвах старателно и с хитрост всеки опит да се появяваме в социума заедно. Тук обаче има и причини, свързани с неговата личност, което е извън аспектите.  ;D
За тези неща се сещам на първи прочит... :-\
« Последна редакция: Август 23, 2009, 03:10:14 pm от Radyan »

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #249 -: Август 23, 2009, 03:31:27 pm »
Хммм, а интересно едно неаспектирано Слънце в синастрията как влияя? И въобще как влияят неаспектираните планети?
Не съм никакъв спец в синастриите, но четох някъде, че неаспектирана планета действа по двата начина.
Изявява силата си в пълна степен самостоятелно и без отдушник, откъдето идват прекалености.
Или според темата, която е в същността на планетата, те фрустрира, не можеш да изявиш потенциала й.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #250 -: Август 24, 2009, 05:52:25 pm »
добре е да има връзка на  слънцата на партньорите с други планети, защото слънцето е личността- азовата характеристика, а луната представлява емоционалната такава- не се счита за особно положително именно поради факта,че притежателят на слънцето трудно ще се чувства разбран или подкрепен от партньора ; това което е написала pokahontas  е за неаспектирана планета в радикса - засмукващата й нужда от внимание обаче ще се усеща много силно и от партньор, който  трудно ще задоволява еговите нужди на неаспектираното слънце
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #251 -: Август 24, 2009, 06:53:35 pm »
добре е да има връзка на  слънцата на партньорите с други планети, защото слънцето е личността- азовата характеристика, а луната представлява емоционалната такава- не се счита за особно положително именно поради факта,че притежателят на слънцето трудно ще се чувства разбран или подкрепен от партньора ; това което е написала pokahontas  е за неаспектирана планета в радикса - засмукващата й нужда от внимание обаче ще се усеща много силно и от партньор, който  трудно ще задоволява еговите нужди на неаспектираното слънце
Не , не, имах предвид планети, които в радикса са аспектирани, но в синастрията не правят аспект с нито една планета от хороскопа на партньора.
В отговорите си точно това имам предвид. Неаспектирана в синастрията.
Например с един момък, в синастрията ни, моята луна остава без мажорен аспект. Чувствах се неодобрена, необичана. А в моменти на близост ме избива да лея словесно чувства, което инак не е обичайно за мен. Ето така действа.  :)
« Последна редакция: Август 24, 2009, 07:02:01 pm от Radyan »

« Отговор #252 -: Август 24, 2009, 07:14:45 pm »
Отговор на този въпрос не дава само синастрията, която сама по себе си не е гаранция за нищо. Важен е и моментът, в който тези двама души се срещат. Не на последно място следва да се обърне внимание и на наталните карти поотделно...

Днес имах една много ....различна  ;D среща. Има един пич, дето работи с нашата фирма. От 10 години  ;D. Хваща декиш, но преди все ми се струваше нисичък. Не знам какво ми стана, но един ден викам на колежката ми - "бе, тоя ми прилича на Патрик Демпси!" ;D Тя ми вика - ми аз от кога ти разправям. Ей, кълна се, все едно никога не ми го е казвала. Общо взето нямаме повод да се запознаем, но днес...стоя си аз пред огледалото в дамската тоалетна, объщам се - той излиза от едната от тях  ;D  ;D  ;D. Аз се ухилих до уши, на него му стана неудобно, извини се. Тааааа..това може ли да се вземе за момент на първа среща, защото мисля да го използвам в бъдеще  :P Днес Луната в 12,20 е неаспектирана - какво може ад означава това в такъв момент. Нищо, че е във Везни. Язък!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #253 -: Август 24, 2009, 07:26:25 pm »
имено това имах предвид- неаспектираната планета в синастрията има засмукваща функция към индивида, който  не я притежава, подобно на функцията й в натала, но този, който я "носи' ще чувства по- силно отчужданието и иемнно затова споменавам не само за слънцето , но и за луната ( тя за жените често е по-важната) не усещането за приемане като жена, емоционално неразбиране и т.н.
Radyan това, което споделяш за луната е част от опита й да започне да функционира емоционално  и да бъде разбрана; като цяло луната прибягва до думи,а не до емоции, когато не се чувтва добре "отразена" не бих казала,че думите са й приоритет т.е.. когато ги употребява й сее наложило да е рационална,а това често означава наранена (предполагам партньорът  не се е вклщчвал и е изглегдал много дистанциран по време на емоционалните изблици, но след разяснение е "загрявал"- налагало се е да има "разумни" основания за)
 в синастриите гледайте до колкото е възможно да  имате "покритие" на слънца и луни:) това е причината да предпочитам  синастриите, а не  композити и комбини те създават средно статистическо положение
 например луни в скорпион и овен  многочесто се привличат и имат дост подобно усещане за нещата поради  марсовата си прилика независимо от различните стихии (е едната е малко по - етърпелива и избихлива), но често дават много голяо привличане и разбирателство, но ако  ги поставите в композит  на хора с еднакви асц ще се позиционират в козирог, което не удобно място за "Обща луна", а реалността няма да е кофти

*

Kaya

• 2893
« Отговор #254 -: Август 24, 2009, 07:33:03 pm »
Aurora Borealis,  не е ззадължително така  не знаеш за него тази неаспектирана луна къде му е

а относно хорарната й "идея" просто нещата са без курс :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #255 -: Август 24, 2009, 07:34:35 pm »
Отговор на този въпрос не дава само синастрията, която сама по себе си не е гаранция за нищо. Важен е и моментът, в който тези двама души се срещат. Не на последно място следва да се обърне внимание и на наталните карти поотделно...

Днес имах една много ....различна  ;D среща. Има един пич, дето работи с нашата фирма. От 10 години  ;D. Хваща декиш, но преди все ми се струваше нисичък. Не знам какво ми стана, но един ден викам на колежката ми - "бе, тоя ми прилича на Патрик Демпси!" ;D Тя ми вика - ми аз от кога ти разправям. Ей, кълна се, все едно никога не ми го е казвала. Общо взето нямаме повод да се запознаем, но днес...стоя си аз пред огледалото в дамската тоалетна, объщам се - той излиза от едната от тях  ;D  ;D  ;D. Аз се ухилих до уши, на него му стана неудобно, извини се. Тааааа..това може ли да се вземе за момент на първа среща, защото мисля да го използвам в бъдеще  :P Днес Луната в 12,20 е неаспектирана - какво може ад означава това в такъв момент. Нищо, че е във Везни. Язък!

Аурора,ще извиняваш...,ама нито Луната,нито обстановката ти-в тоалетната е подходяща за ПЪРВА среща.Дай му шанс на този човек в някой по-подходящ момент,на някое по-романтично място...;)Ще ме умориш направо с тази случка! ;D ;D ;D

« Отговор #256 -: Август 24, 2009, 07:36:34 pm »
Aurora Borealis,  не е ззадължително така  не знаеш за него тази неаспектирана луна къде му е

а относно хорарната й "идея" просто нещата са без курс :P

Не, това не е хорар. Това е момента на първа среща или пръв диалог  :P . в 12,20, но - да, нищо не знам за него, освен какво работи и името му  ;) Ама си го бива! :-[

Мия, права си  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #257 -: Август 24, 2009, 07:44:12 pm »
Поогледай малко транзитите,Луната,до края на седмицата и ако се появи сладурчето,му подхвърли нещо за кафенце.;)След това по часа ще се ориентираме... ;) ;D

« Отговор #258 -: Август 24, 2009, 07:52:22 pm »
Аврора, каква първа среща ;D ;D ;D Вие и думичка не сте си казали :) Поне да се бяхте запознали :) Защото нали работи от 10 години при вас. Не мисля, че това е първа среща.
Той не работи във фирмата, а с фирмата.  :)

Поогледай малко транзитите,Луната,до края на седмицата и ако се появи сладурчето,му подхвърли нещо за кафенце.;)След това по часа ще се ориентираме... ;) ;D

При първа възможност ще му организирам някоя засада. Не идва много често обаче  ::)

--------------------

Една поправка. Неделята ми е първи ден в седмицата на астокалендара и съм гледала вчерашното положение на Луната, но и днешното не е по-добро. АС в Скорпион /затова е станало в тоалетната  ;D/. Луната в 12-ти прави квадрат на Венера - няма как да се получи днес.  8) 
« Последна редакция: Август 24, 2009, 08:25:07 pm от Aurora Borealis »

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #259 -: Август 24, 2009, 07:55:44 pm »
в синастриите гледайте до колкото е възможно да  имате "покритие" на слънца и луни:)
Гледаме ние, ама когато "гледаме" вече е късно  ;D :D ;D. Впрочем моята луна е в овен  :-X. И аз като Покахонтас исках да питам дали се отработват аспектите в синастрия? Преодолими ла са такива неаспектирани лични планети?
« Последна редакция: Август 24, 2009, 08:01:37 pm от Radyan »