Здравей Гост

Бебенце

• 13 Отговора
  • 3015 Прегледи
*

Demia

• *
  • 140
Бебенце
« -: Декември 02, 2008, 01:31:30 pm »
    Здравейте мили хора! Днес сънувах много хубав сън, дано да е и за добро!
    Сънувах едно много сладко и малко бебенце, което не беше мое. Мисля, че беше момченце със сини очички. Майка му го държеше, а то ме гледаше и ми се усмихваше, тогава аз й казах, виж как ми се усмихва може ли да го подържа. И като го гушнах, въпреки че беше малко ме целуна по бузата  :-*  ;D. Страхотно усещане! Обичам ги тези бебенца!  :-* ;D
    Весел и усмихнат ден желая на всички!!  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Декември 02, 2008, 01:41:35 pm от Demia »

Re: Бебенце
« Отговор #1 -: Декември 02, 2008, 01:34:19 pm »
Бебетата показват чистотата на характера ни ,което може да граничи с наивност на моменти ,затова внимавай на кокго се доверяваш :P :)

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #2 -: Декември 02, 2008, 01:40:59 pm »
     Благодаря Док!  ;D

*

mamma_mia

« Отговор #3 -: Декември 03, 2008, 09:17:57 am »
Аз като сънувах бебенце преди много много години същия ден се нараних.
На мен специално не ми носи радост такъв сън.

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Декември 03, 2008, 11:41:00 pm »
Моя състудентка ме беше сънувала преди години, че държа бебе-момиченце със сини очички. Не сме били близки, приятелки, просто ме беше сънувала. Аз вече бях бременна, когато ми разказа съня си, но не бях споделила с никого до този момент и тя просто нямаше откъде да знае, че очаквам дете. Наистина родих дъщеричка със сини очички. :)

Между другото, спомням си, че аз се възхищаваш тайно на очите на това момиче - бяха сини като две езера и много исках детето ми да има същите очи. Може тя подсъзнателно да е уловила тези мои мисли, та затова да ме е сънувала.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #5 -: Декември 04, 2008, 10:38:03 am »
Здравейте, напоследък все бебета сънувам.Сънувах , че съм на моста, срещу Печатницата и разхождам бебето си/момиченце/, но изведнъж гледам, че липсва шишето с водата.Така се притесних, че няма вода за пиене.И изведнъж ,след като прерових всичко, установих, че шишето е стояло на видно място, най-горе в един джоб на количката. ::)
Каква ли означава.Знам,че  има такова мнение,че бебе ако сънуваш са  ядове...... :D

П.с-Само да вметна, че нямам деца.

« Отговор #6 -: Декември 04, 2008, 09:18:58 pm »
Демиа и Лонда може да сте били в един от миналите си животи майки на тези бебета , които сте сънували.

« Отговор #7 -: Декември 04, 2008, 09:19:42 pm »
Ако искате да попитам за това  моят духовен учител Иеова.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #8 -: Декември 04, 2008, 11:40:21 pm »
Marushka, ще ми бъде интересно да знам каква съм била...... :)

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #9 -: Декември 05, 2008, 11:11:47 am »
   И на мен също ми е интересно да знам каква съм била в миналите си животи. На всеки човек ще му е интересно, това е човешкото любопитство. Но, всъщност не искам да знам. За мен по-важно е да разбера каква е мисията ми в сегашния ми живот, ако може така да се каже. 
   Имам един въпрос към теб Марушка. Твоя духовен учител Иеова казвал ли ти е защо иска да казваш на хората какви са били в миналите си животи? С какво това ще помогне в сегашния им живот? Дискутирали ли сте тази тема? Любопитно ми е да разбера. И искам да ти кажа също, че съм напълно съгласна с това да се стремим да бъдем бъдем по-добри и да си помагаме. Ако всички хора го разберат, и по-важно го правят, може би света щеше да е по-добър.

« Отговор #10 -: Декември 05, 2008, 09:15:32 pm »
Демиа и Лонда видях коментариите и ще попитам за сънищата моят духовен учител Иеова.

« Отговор #11 -: Декември 05, 2008, 09:23:48 pm »
Демиа да много пъти сме приказвали за целите за това хората да узнаят за преражданията.
Защото когато примерно ми каже че някои българин е брат или сестра с турчин или циганин
това също може да допринесе за обединението на нациите в един духовен център и да живеем в един духовен свят без омраза и войни и да си помагаме един на друг без прокле-
тите пари- да не ги събират в банки парите , защото при едно земетресение и едно природно бедствие те и без това няма да ги има за какво са тези пари в банките само за да страдат повечето народ , а само една малка част да живеят добре и охолно. А ако си помагат примерно с кой каквото може без пари и всички ще бъдем добре и равни. Също така помага и за професиите , когато разбереш примерно каква си била в минал живот примерно това което ти харесва да правиш може да се реализираш за в бъдеще - никога не е късно за това.
Когато ми съобщите хобитата и интересите в настоящия си живот и любимите ви страни след България ще мога да съобщя чрез моят духовен учител Иеова за повече минали животи. Защото ние сме се превъплъщавали хиляди пъти, не само около 10 пъти.

« Отговор #12 -: Декември 05, 2008, 09:27:26 pm »
Сега попитах само за сънищата ви Демиа и Лонда - ето отговора ми чрез моят духовен учител
Иеова - били сте в един от миналите си животи с вашите деца - Демиа в Италия , а Лонда в
Германия и имала момиченце. Та ако искате да узнаете повече пишете ми както ви писах за хобитата и интересите ви.

*

Uran

• 6041
« Отговор #13 -: Декември 21, 2008, 05:06:17 pm »
Сънувах снощи странен сън. Бях на улицата, седнала на тротоара държах новородено бебе, което уж беше моят син (синът ми не е бебе). Бебето беше много бяло и имаше космато чело, въпреки това изглеждаше нежно. (Едно вълмо от косми имаше над носа си вместо вежди). Седейки на тротоара, виждах красив полуостров потънал в зеленина и купола на барокова църква.
След това попаднах в някаква суматоха в банка и родителите ми също бяха там.