Здравей Гост

Транзитите и сънищата

• 278 Отговора
  • 56292 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Транзитите и сънищата
« Отговор #200 -: Юни 27, 2010, 06:03:55 pm »
Да, в съня си знаех кое е мястото, нямаше как да се объркам. Изписано бе на таблото в залата с чакащите пътници.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #201 -: Юни 27, 2010, 06:08:24 pm »
Първият ти сън е хубав...съвсем умишлено не го написах, спазвайки правилото за осмодомната Луна
Този сега - не чак толкова...
Важен е третият.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #202 -: Юни 27, 2010, 06:15:34 pm »
Имаше и трети, снощният.
Сънувам как идва майка ми, сякаш нищо не се е случило.
И я питам как така идва, нали е починала. Тя ме поглежда учудено, сякаш това я изненадва.
Взема телефона и се опитва да се обади на една по-възрастна жена, с която поддържаше контакт още приживе.
Знам коя е жената, но нас с нея нищо не ни свързва... За какво да й се обаждам, не знам, ако майка ми това е искала?
Малкото име на жената е Блага, но не знам дали и Благовеста или нещо друго...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #203 -: Юни 27, 2010, 06:16:03 pm »
Продължавам със сънищата...
Не снощи, а онзи ден, т.е. преди лунното затъмнение, сънувах странен сън.
Сънувах двамата си родители и как трябва да отпътуваме с тях някъде, със самолет. Аз обаче закъснявам, а те вече са на летището и ме чакат. Бавя се, не мога да си оправя багажа, все нещо забравям. Накрая тръгвам и успявам да ги сваря на летището преди да е отлетял самолетът. На паспорт контрола установявам, че не си нося билета или може би изобщо нямам билет. Самолетът трябва да излети всеки момент, аз се чудя какво да правя...
Сънят бе прекъснат, защото звънна телефонът и се събудих. Така и не разбрах дали съм щяла да се кача в самолета с нашите или да остана... Сещам се само, че за мен бе много важно да се кача на този самолет и да отида до мястото, до което той летеше, такова бе усещането в съня.

Може би не си искала да живееш с родителите си.

Колко хубаво, че те заминават! Ти естествено изпитваш вина, че ще се отделиш от тях, защото детето обича родителите си. Но нещата все се объркват и ти не можеш, може би защото не искаш, да отидеш с тях.

*

abroad

« Отговор #204 -: Юни 27, 2010, 06:17:02 pm »
Още нещо - прекъсване на съня в ключов момент е като защитен механизъм на подсъзнанието, т.е. ако се страхуваш от края на съня или ако ти харесва - да си остане този край завинаги

*

abroad

« Отговор #205 -: Юни 27, 2010, 06:20:33 pm »
Последният е като сигнал за скарване с роднини :-\, но не ми завършва трилогията

*

Lillie

• 30532
« Отговор #206 -: Юни 27, 2010, 06:21:21 pm »
То роднини не останаха, с които да се скарам.  ;D Съвсем сама съм тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #207 -: Юни 27, 2010, 06:25:17 pm »
То роднини не останаха, с които да се скарам.  ;D Съвсем сама съм тук.

Може би сънят ти символизира това, че тайно, подсъзнателно, а може съзнателно, но замаскирано с чувство на вина, се радваш, че не живееш с родителите си. Но в съня това е цензурирано като неуспешен опит да хванеш самолета.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #208 -: Юни 27, 2010, 06:27:56 pm »
Еми вече не знам на какво да се радвам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #209 -: Юни 27, 2010, 06:43:40 pm »
на живота..

ТОва като ония виц

- Тук ли живее Иван Петров?
- Вие на това живот ли му викате?  ;D

сори за спама....
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #210 -: Юни 27, 2010, 06:54:24 pm »
Що се отнася до мен, може и да съм излязла вече от пубертета, но още ми е рано за напреднала възраст.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #211 -: Юни 27, 2010, 07:03:52 pm »
......... Иван Петров  :angry:
нацупени жени в напреднала възраст

напреднала, назаднала - няма лоша възраст. Времето за всички лети в една посока.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #212 -: Юли 26, 2010, 06:17:17 pm »
Да ви разказа част от снощния ми сън, пак се повтори...
Сънувам, че съм някъде далеч, на непознато място, може би в чужбина... Стоя на някакво пристанище и чакам ферибот. Или всъщност май се оказа, че съм закъсняла и той тъкмо потегля... С последни сили успявам да скоча и да се кача на борда. Знам, че там, където отива фериботът, са родителите ми. Появява се нещо като кондукторка и ме пита имам ли билет. Оказва се, че нямам, но може да бъде закупен и директно от нея. Посягам да си купя билет и изведнъж идва капитанът на кораба и започва да ми се кара, казвайки "Абе момиче, ти изобщо не си за тук. Я слизай бързо!". Разбирам, че това не е моят ферибот и се връщам на брега с багажа, стоя и чакам в недоумение, чудейки се колко време още ще продължи престоят ми на това чуждо място.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #213 -: Юли 26, 2010, 06:23:12 pm »
Мисля, че знам как се тълкуват тия сънища, тук просто споделям, защото са интересни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #214 -: Август 09, 2010, 05:20:21 am »
тцъ тцъ тцъ ама, че буквалистика начи  ;D ;D ;D

снощи сънувам, че се сгодявам за по-голям от мен мъж, който е типичен плутонианец... после се събудих и кво да видя - тр. Венера съвпад тр. Сатурн на тригон от наталната ми Венера, а тр. Марс съвпад натален Плутон и всичко това в 7 дом  :57:

ми работи си астрологията... ама само в сънищата ми  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Август 09, 2010, 11:20:29 am »
Аз пък да ви споделА, че тия дни на транз. Марс в квадрат към нат. Луна и опозиция нат. Слънце никаква агресия и батални сцени не сънувам.  ;D От петък тръгнах да проработвам квадрата на Марс към Луната, като наблегнах на рутинните домакински задължения. Напоследък или ме мързеше от жегата, или нямах време. Та свърших доста неща, които ми се бяха понатрупали в списъка с несвършената работа, с един замах.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #216 -: Октомври 14, 2010, 11:22:42 pm »
Да взема да вдигна темата ли?

Напоследък все по-често сънувам хора и места от далечното минало, от детството. Често взеха да идват починали близки в съня ми...

Чудех се на кои транзити може да се дължи освен Сатурн и Плутон към светилата и виждам, че в момента транзитният ЮЛВ ми е в точен съвпад с Луната в 8 дом.

В книгите по кармична астрология този транзит се описва като кармична награда... грънци. Забелязвам, че при някои хора е минал незабелязано, при други е донесъл някаква загуба... Понякога може да донесе депресия (ако други транзити го потвърждават), чувство на капсулиране, отделеност или усещане, че в живота ти се е образувала някаква празнина, която трябва да се запълни.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #217 -: Октомври 14, 2010, 11:42:19 pm »
Аия , Нептун е планетата която се свързва със сънищата...,вероятно има някакъв аспект.
Аз също много сънувам в момента , сякаш никога не съм сънувала толкова за целия си съзнателен живот....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #218 -: Октомври 14, 2010, 11:43:44 pm »
Аз сънувам и при транзити в 9 дом. Примерно Марс като беше там, все насън ме отвличаха и похищаваха. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #219 -: Октомври 15, 2010, 12:43:54 am »
След това видях гърба на дядо ми, беше гладка кожата на гърба и руменочервена ( все едно е ходил на плаж) легна и до него легна баба ми и се сгушиха, беше определено много доволен! Събудих се с едно приятно усещане...

това не е добре..жива ли е баба ти?? ако да, не и го разказвай този сън..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..