Здравей Гост

Слънчеви и лунни затъмнения през 2009 и 2010 г.

• 159 Отговора
  • 29027 Прегледи
*

Nebesna

Re: Слънчеви и лунни затъмнения през 2009 г.
« Отговор #40 -: Февруари 09, 2009, 11:13:02 pm »
Два дена постих, а днес гладувах, подготвяйки се за затъмнението. Бях само на магнитна вода и зеолит. Едва тази вечер се захраних. Не мога да ви опиша какъв пречистващ ефект имаше върху тялото ми. Затъмнението е моя 8-ми дом в опозиция на рождено Слънце и в съвпад на прогресивна Луна. Май, го преборих, а? Емоционалното ми и физическо състояние са перфектни. Не случайно са измислени постите. В трудни моменти започнах да си правя пречистване. Има невероятен ефект. Просто така ми дойде "отвътре". Пробвайте и вие на лунни затъмнения.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #41 -: Февруари 10, 2009, 12:44:54 am »
Идеята е добра.И не само при затъмненията,може и да се използва при всякакви трудни транзити- промените във вибрациите на тялото/съзнанието,може да неутрализира или да трансформира известни влияния.Пък ако някои влияния са с характер на урок е добре да почнем да го усвояваме или да си го припомним(ако вече сме го изживяли) по-рано от времевия интезитет на аспекта,за да може тогава нещата да са в по наши ръце и да са по-положителни или по-смекчени най-малкото. :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #42 -: Февруари 14, 2009, 02:08:56 pm »
Сайта на Наса за затъмненията.Има и информация за транзита на Венера през 2012 от кои точки на Земята ще се вижда. Някой може и да е пускал вече този сайт,но го слагам тук за всеки случай.

http://eclipse.gsfc.nasa.gov/eclipse.html

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Февруари 14, 2009, 03:00:13 pm »
Сайта на Наса за затъмненията.Има и информация за транзита на Венера през 2012 от кои точки на Земята ще се вижда. Някой може и да е пускал вече този сайт,но го слагам тук за всеки случай.

http://eclipse.gsfc.nasa.gov/eclipse.html
сърдечно благодаря!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mamma_mia

« Отговор #44 -: Март 06, 2009, 06:35:24 pm »
Здравейте,
има ли резонанс от слънчевото затъмнение в живота ви или е рано още да се каже?
Днес помислих,че при мен се случва нещо(затъмнението ми се падна на ДС).
И си помислих дали не е отзвук от затъмнението.Мъжът ми ми се обади от Пирогов,че си е навехнал кракът и бил на снимки.В началото му казали счупено,но по-късно след 2ра снимка се оказало само навехване.Бил на косъм от счупване.
Мина ми през очите лента,как ще лежи на легло,как ще изостанем финансово,как ще се оправяме(защото той ми е голяма опора и помощ),но като се оказа малкия дявол,слава Богу....ми падна голям камък.
Та се чудих дали не е от сл.затъмнение на ДС ???

« Отговор #45 -: Март 06, 2009, 06:48:01 pm »
Ми, може. Юпитер ти транзитира 7-ми , а и една група планети са ти съвпаднали с върха на 8-ми - достатъчно за да ти изкарат акъла. Транзитен Марс от там ти прави квадрат на натален Марс. Транзитна Луна от 12-ти ти прави квадрат на Уран - управителя на 7-ми натален.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

mamma_mia

Re:Слънчеви и лунни затъмнения през 2009 г.
« Отговор #46 -: Август 01, 2009, 07:49:44 am »
Здравейте,
погледнах картата на майка ми и видях,че предстоящото лунно затъмнение на 6 август ще съвпадне с точност с наталната й луна в 8ми дом(които са в опозиция с нат марс и плутон) ???Смятате ли,че е тревожно?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #47 -: Август 05, 2009, 10:04:04 pm »
И ко го праим това затъмнение сега?  :-\

*

Helo

« Отговор #48 -: Август 05, 2009, 10:14:03 pm »
И ко го праим това затъмнение сега?  :-\

И аз това искам да попитам. То колко време би трябвало да ни влияе?  ???

*

Nebesna

« Отговор #49 -: Август 05, 2009, 10:47:25 pm »
И ко го праим това затъмнение сега?  :-\

И аз това искам да попитам. То колко време би трябвало да ни влияе?  ???

Алооооооо! Ти да не проспа последните лекции за слънчевото затМнение!!! ;D ;D ;D

По този повод си спомням една случка. Бях студентка последен курс в полувисшия медицински институт и тъкмо бях разбрала, че съм бременна. Ура-тута, докато вляза в час и се осъзная какво става, бях пропуснала да науча 2 лекции по Детски болести. Между другото нас ни изпитваха като ученици на черната дъска. За късмет преподавателя вдигна точно мен и ме изправи пред дъската да нахраня 6 месечно бебе. Аз не знам на кой свят се намирам, другите подсказват...Накрая "срам не срам", казвам: "Ами аз днес не съм учила!"...Той помълча, помълча и кротко рече: "Ами ти не си учила, ама то е гладно и реве!"

Директно на въпроса: Казват, че влияело толкова години, колкото минути продължава самото затъмнение.

*

Helo

« Отговор #50 -: Август 05, 2009, 10:53:43 pm »
И ко го праим това затъмнение сега?  :-\

И аз това искам да попитам. То колко време би трябвало да ни влияе?  ???

Алооооооо! Ти да не проспа последните лекции за слънчевото затМнение!!! ;D ;D ;D

;D ;D ;D Аз питах за Лунното затъмнение. Нали сега то предстои! Ти сега за него ли говориш?  ;D

А за Слънчевото знам, че ще ни влияе 6 години, ние това го обсъждахме.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #51 -: Август 05, 2009, 10:56:56 pm »
Понеже не си уточнила, не съм ти разбрала въпроса. ;D ;D ;D Ми не съм се замисляла.

*

kaily

• 5145
« Отговор #52 -: Август 05, 2009, 11:00:08 pm »
Ми нали е сега бе, на мен ми е пак в трети-девети дом, тоя път връз луната.
Щото Кайнер говореше за него, та се присетих и аз, нали на сега тия часове има затъмнение.

*

Helo

« Отговор #53 -: Август 05, 2009, 11:03:46 pm »
Сега прочетох, понеже са ми изпратили съобщение от Astrology.com (те редовно ми изпращат реклами и подобни), че ще влияе 5 месеца. Това Лунно затънение се падало във Водолей.

На мен ми се пада по оста 4-10-ти дом.  :(

*

Nebesna

« Отговор #54 -: Август 05, 2009, 11:22:01 pm »
Сега прочетох, понеже са ми изпратили съобщение от Astrology.com (те редовно ми изпращат реклами и подобни), че ще влияе 5 месеца. Това Лунно затънение се падало във Водолей.

На мен ми се пада по оста 4-10-ти дом.  :(

На мен ми е във втори дом. Пада ми се връз Луната. Тая година ми се накъса от затъмнения оста 2/8.

*

Uran

• 6041
« Отговор #55 -: Август 06, 2009, 08:03:49 am »
На мен ми е точно връз наталното Слънце и в точен съвпад с прогрсивната Луна в 7 дом. За капак огледално в 1 дом транзитното Слънце е в съвпад с нат. Луна.
В солара имам пълен 11 дом и Сатурн- Уран по оста асц-десц.
В бизнеса ли, в брака ли да чакам "раздвижване"?! ???

*

mamma_mia

« Отговор #56 -: Август 06, 2009, 08:48:00 am »
На мен ми е точно връз наталното Слънце и в точен съвпад с прогрсивната Луна в 7 дом. За капак огледално в 1 дом транзитното Слънце е в съвпад с нат. Луна.
В солара имам пълен 11 дом и Сатурн- Уран по оста асц-десц.
В бизнеса ли, в брака ли да чакам "раздвижване"?! ???
Явно и с брака и с бизнес партньорите ::)
При мен лунното също е в 7 дом,но тъй като нямам допирни точки с безнес партньорите(защото все още си гледам детето),явно ще е свързано с семейният партньор :)
Дано да е за добро разбира се,те трудностите ако има такива сплотяват ;D
Ще споделя за предишното лунно затъмнение на 7.07,попадна ми в 6дом съвпад с юпитер.
Започнах мой собствен хранителен режим от който явно има ефект,защото почти за месец доста съм отслабнала ::)
Слънчевото ми бе в 12 дом,съвпад с южен възел.Единственото което се е случило до момента е,че баща ми отново бе в болница(но аз не съм го посещавала там).И че имам тайни мисли по отношение на една особа ;D
Вчера пък тр.венера също влезе в 12тият ми дом :-[

*

kaily

• 5145
« Отговор #57 -: Август 06, 2009, 11:53:39 am »
Получих един имейл в Германия за миналото затъмнение, там по някакъв абонамент мой. Интересно е, ама е много дълго и на английски.

Най-много ме впечатли началото, което няма нищо общо с астрологията.

Как се катери планина? Очевидният и дразнещ отговор е: "стъпка по стъпка". Има обаче много различни отговори на тоя въпрос. Vajrayanist (квото и да значи това) казват: "Представи си, че си на върха на планината, и действай, все едно си там". Зен будистите биха казали: "Стани планината. Чрез неправене всичко се постига." Американците биха казали: "Наеми хеликоптер и нека тази играчка те достави там". Повечето хора биха казали: "Що пък да се притесняваме? Ще я гледаме по тивито тази вечер." Истинският катерач ще наеме всички принадлежности, ще тренира месец и повече и после ще я изкатери. Онзи, който живее близо до планината, просто ще повдигне рамене, смеейки се на всички глупави западняци, ще си хареса найкове и просто ще го направи. Здравият разум е чуден на фона на фантазиите.

После говори за трите затъмнения - на 7 и 22 юли и на 6 август. This trio of eclipses are all of the 11 South modified Saros series (no. 136 of the standard Saros). Квото и да значи това. Всички те говорят за внезапни промени, понякога и трагични. После обяснява, че в тоя градус са се случвали 1360, 1901 и какво е последвало от това, войни в Азия и нам си още какво. То не че е нямало и през останалото време такива.

Еклипсите предоставят шанс за коренни промени, често по начин, по който обикновените транзити или прогресии не могат. Еклипсите често индикират значими обрати в живота на човек. Ама истинските събития като правило се случват, когато те се активират от планетарен транзит.

Първата еклипса ще се активира от Марс след средата на септември - на 16 градуса Козирог. Значи, гледах, 20 септември.
Сабиански символи:
“A man studying a mandala in front of him, with the help of a very ancient book.” Sun, 16 Cancer
“School grounds filled with boys and girls in gym suits.” Moon, 16 Capricorn

Обучение, трудната мандала  и бла бла.
Втората ще се активира средата на октомври, 15 октомври даже. Така че няма да се налага дълго да чакаме.
“A daughter of the American revolution.” 30 Cancer

Китай, световния ред и бла бла. Който иска, ще му пратя целия текст, не мога да го изчета сичкото на английски и туй то.

Третата в лъв засяга егото и външната изява.

“A human soul seeking opportunities for outward manifestation.” Sun, 14 Leo
“A train entering a tunnel.” Moon, 14 Aquarius

Подтик да се покажеш навън, да излезеш в света и да направиш впечатление. Активиране средата на ноември.

« Отговор #58 -: Август 06, 2009, 01:02:58 pm »
   Покрай работата бях изключила за затъмненията. На мен ми е по оста 3-9, като Луната прави съвпад с нат.ми Луна в 9 дом - с орбиса от 6-7 градуса....За деня, преди малко разбрах, че мои роднини /понастоящем живеят в Измир/, катастрофирали на около 300 м от офиса, където се намирам, нямах и идея че може да са в България. Но няма пострадали, само им посмачкали броните  :(. Залисана да ги търся по трасето, случайно покрай мен мина, човек когото не съм видяла от миналата година /понастоящем живеещ в Германия/ и мой фен /но аз се страхувам от него/, махна ми за здравей, а аз в последния момент го забелязах и не можах да реагирам. Предполагам, че това го нарани.  :(. Еееее, дали е от това затъмнение ?

*

Uran

• 6041
« Отговор #59 -: Август 06, 2009, 01:23:03 pm »
Нали за затъмненията се приема орбис 1 градус с планета или точка?