Здравей Гост

Слънчеви и лунни затъмнения през 2009 и 2010 г.

• 159 Отговора
  • 28954 Прегледи
Re:Слънчеви и лунни затъмнения през 2009 г.
« Отговор #80 -: Ноември 13, 2009, 07:01:29 pm »
Иначе лунното на 31ви ми се пада на 1 градус от оста Асц-Дсц..хм,какво според вас мога да очаквам? ???

Аз имах такова през август. Нищо не не се случи. Принципно лунните не би трябвало да действат на събитийно ниво.

НА мен предстоящото лунно на 31,12 ми е в съвдат с Луната.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #81 -: Ноември 14, 2009, 02:59:38 pm »
хм,  не съм съгласна показват  тенденция за бъдещо събитие- често лунните при съвпад с лична планета  "налагат" събитийността   засега при мен тя е засягала други хора ( 2 години подред ми съвпада с Мц едно от и събитията никак не са положителни)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #82 -: Ноември 14, 2009, 04:12:54 pm »
Точно при прогресиите днес си припомних, че трябва да внимаваме дали новолуние или затъмнение не активира някой прогресивен аспект. Действа като спусък и може да го задвижи и по-рано от точния орбис. Но не съм проследявала това при себе си, в интерес на истината. Въобще имам подозрения доколко действа при мен, но тепърва проверявам.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Ноември 16, 2009, 09:50:04 am »
При мен в момента прогресивната Луна е в 13 градуса Дева и не прави никакви аспекти.
В момента обаче, в който съвпадна със соларния АС, загубих майка си.
Предстои квадрат с нат. Нептун, но това ще се случи след три месеца.
В солара Сатурн е в първи дом и прави квадрат към нат. Нептун, управител на ИЦ в радикса. А Меркурий, управляващ сол. АС и сол. МС, е в квадрат с Плутон. В радикса Меркурий ми управлява МС и 8 дом.
Сещам се, че миналата година имаше слънчево затъмнение в 7* Водолей, в градуса на АС на майка ми. И тогава усетих как всичко тръгва надолу. Имаше моменти, в които буквално висеше на косъм от смъртта, но явно транзитът на Юпитер в съвпад с АС я е отървал тогава. А сега, в съвпад с нат. Меркурий в първи дом я "отърва" от тялото й, което напоследък й причиняваше само болки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #84 -: Ноември 16, 2009, 09:53:40 am »
Лили,при теб,къде попадна тогава пълното слънчево затъмнение-юли месец?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Ноември 16, 2009, 10:00:22 am »
На върха на 9 дом, но наникъде не съм отпътувала...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #86 -: Ноември 16, 2009, 10:28:25 am »
На върха на 9 дом, но наникъде не съм отпътувала...

Наникъде няма да отпътуваш.Ти си оставаш тук при нас... :( :-*

*

Uran

• 6041
« Отговор #87 -: Ноември 16, 2009, 10:32:01 am »
9 дом нали не е самофизическо пътуване, а и духовни и философски щения?
Можеби много по-дълбоко ще надникнеш в себе си. От друг ракурс  ще видиш нещата.

*

Asol

• 4140
« Отговор #88 -: Ноември 16, 2009, 10:45:53 am »
Затъмнението беше в Рак, а Лили има осмодомна Луна в Рак .  След това квадрата на транзитен Сатурн към Луната и опозицията на Плутон към Луната, задействат наталния тао-квадрат. Плутон транзитира през мидпойнта Слънце/Луна.
Моите съболезнования Лили  :(  :-*

« Отговор #89 -: Ноември 16, 2009, 10:59:24 am »
   Освен че при мен се очертава интересна картинка, но и гадна  :-X - пфууу. Та в началото на соларната ми година, ще имам това лунно затъмнение, което ще рече че ще е засегнато наталното ми слънце. Като транзитната Луна е точно към края на І дом - в опозиция на Слънцето ми към края на VІІ дом. Но гадното е, че тр.Луна се явява връх на Дяволски пръст - като двете рамена от по 135 гр. са към нат.Венера и нат. СЛВ и МС /в съвпад със светата троица Юпитер, точен с Нептун и Хирон/, а по рождение Венера  /6 дом/ си е връх на Тао квадрат към възлите, а към този момент ще е в точен квадрат с Нептун...Някой може ли да подхвърли някаква идея, какво евентуално да чакам....pls

« Отговор #90 -: Ноември 17, 2009, 10:43:09 am »
       :( Никой ли не иска да вземе отношение по въпроса ми - Какво евентуално да очаквам ? Моля ви, подхвърлете идеи...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #91 -: Ноември 17, 2009, 10:48:26 am »
       :( Никой ли не иска да вземе отношение по въпроса ми - Какво евентуално да очаквам ? Моля ви, подхвърлете идеи...

с удоволствие ,но от това не разбирам :(.
от мен транзити,прогресий,дирекций,астропсихология.тук нямаш грижа , ама композити и комбини,елекция и хорар-ъъъъъ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #92 -: Ноември 17, 2009, 10:51:10 am »
Затъмнението на 31.12 ми попада точно върху Луната в 12-дом,
а при тебе има съвпад на Слънце, което едва ли ще повлияе
съществено, защото затъмнението е Лунно
( все пак влиянието е Лунно ) така, че не се притеснявай  толкова ;)
Естествени минерали и амулети

*

Diyana

• 2705
« Отговор #93 -: Ноември 17, 2009, 11:02:16 am »

с удоволствие ,но от това не разбирам :(.
от мен транзити,прогресий,дирекций,астропсихология.тук нямаш грижа , ама композити и комбини,елекция и хорар-ъъъъъ!

Мисля, че Дейзи е пуснала транзитната карта - лунното затъмнение към наталната си карта. Объркващ е надписа "Композит" отдолу.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #94 -: Ноември 17, 2009, 11:06:41 am »
 Май ви обърках, за което се извинявам - исках да ви улесня - проста синастрична карта, щото така по-лесно се виждат аспектите - натална в сравнение с деня на събитието  :).
   Всъщност не ме притеснява самото затъмнение, но по-горе писах, че Луната се явява връх на Секира и с допълнение от опозиция - Дяволски пръст - демек по-силна конфигурация - та това ме притеснява, а като обърнем поглед и към аспектите на транзитния Марс с наталните - се получава един хубав Большой квадрат - само дето не са аспектирани в картата, която съм постнала....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #95 -: Ноември 17, 2009, 11:34:46 am »
Мисля, че Дейзи е пуснала транзитната карта - лунното затъмнение към наталната си карта. Объркващ е надписа "Композит" отдолу.

права си ,но съм много уморена,без сън вече 24 часа....,просто прочетох композит и хич не се задълбочих ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #96 -: Ноември 17, 2009, 02:42:33 pm »

Не се сърди,че никой не взима отношение. Даването на мнение за бъдещи събития е сериозна отговорност. За да се види какво е събитието се гледат много други неща освен транзитите и лунациите и лунните затъмнения. До скоро давах така мнение /без много,много да влагам енергия/,но след едно изказване зад гърба ми от човек,който малко съм очаквала,престанах. Но пък е достатъчно "голям" да се справи сам. Та, прогнозирането на събития никак не е лесна работа и затова по форумите не се анализира нещо по-сериозно.  :) А ако се направи веднъж,става опашка и сръдни. И тук трябва да сложим 24 часов дежурен,за да отговаря.  ;)

« Отговор #97 -: Ноември 17, 2009, 07:07:56 pm »
     :) Мила Скарлет, аз не мога да се сърдя. Исках идеи, не прогнозиране - защото е точно така, както ти го казваш, между впрочем отбелязох този факт, че избягваш вече да даваш прогностики. Явно сериозно са те засегнали...Карай, всяко зло за добро  :).
     Всъщност замислям се, че нали е лунно затъмнение, значи енергията която идва от Луната ще бъде възпрепятствувана /вече зависи от колко минути е затъмнението - ако съдим за ефекта от минути, обърнати във време - изхождам от споделеното за слънчевото затъмнение/. Ако е така, то въпросите, които са свързани с този дом - 2 - финанси, а Луна на трон - ще бъдат временно затруднени. А Слънцето ще се прояви с цялата си сила...Как мислите има ли логика - питам аз?  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Ноември 17, 2009, 08:05:46 pm »
Та, прогнозирането на събития никак не е лесна работа и затова по форумите не се анализира нещо по-сериозно. 

В това отношение си права.
Прави анализи по форумите, за да ги разнасят после като долните ти гащи.
Както се изказа преди години една потребителна от друг форум, "и белите си дантелени гащички съм ги чела по форумите".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #99 -: Ноември 17, 2009, 08:17:52 pm »
Та, прогнозирането на събития никак не е лесна работа и затова по форумите не се анализира нещо по-сериозно. 

В това отношение си права.
Прави анализи по форумите, за да ги разнасят после като долните ти гащи.
Както се изказа преди години една потребителна от друг форум, "и белите си дантелени гащички съм ги чела по форумите".  ;D

Както се казва, който се бои от мечки, да не ходи в гората   ;)  8)
Естествени минерали и амулети