Здравей Гост

ГОЛЕМИТЕ КЪСМЕТЛИИ

• 232 Отговора
  • 35313 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re: ГОЛЕМИТЕ КЪСМЕТЛИИ
« Отговор #20 -: Януари 16, 2009, 06:18:31 pm »
Странно наистина-това за говоренето,наистина познавам доста Телци,но за тези с Мерк в Близнаци е ясно,но познавам и много с Меркурий(често в съвпад с Марс) в Телец,които много говорят  ???,а пък за съвпада Мерк/Марс в Телец какво да кажа,всички до един са много добри математици(и техници)  ??? ? Последното ми е най-чудно ... (до колкото се сещам и Подводни има тези позиции)

« Отговор #21 -: Януари 16, 2009, 06:23:40 pm »
Личен пример за спокойствие на мен ми е систъра (на моменти наистина граничи с темерутие ;D). Телец ,с АСЦ Телец, голям земен тригон обхващащ Луна,Меркурий,Плутон . Слънце ,Венера ,Меркурий ,Сатъра в Телец.
Както Sinyhe спомена ,като се захване да се занимава с нещо ,което обича да прави ,ако и ще бомба да падне на метър от нея ,определено няма да се трогне.От друга страна обаче в компанията и човек трудно ще заспи (говори като латерна  ).
И моята сестра е Телец и има голям земен тригон Сатурн (в телец)-Плутон (в дева)-Марс (в козирог) и конфигурация хвърчило (на върха на хвърчилото са Нептун и Юпитер).
Заради злотворните ли планети или заради други аспекти, на моменти е по-скоро жертвен телец, отколкото "късметлийка".
"Късмета" и изневери след 25 годишната и възраст. Загуби лъчезарния си вид.
Привидно води задоволен живот, но не е щастлива. Компенсира с покупки. Нещо като Кари Брадшоу е. :(
Сигурно по това време се е омъжила или се е сдобила с наследник?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Януари 16, 2009, 06:24:19 pm »
а пък за съвпада Мерк/Марс в Телец какво да кажа,всички до един са много добри математици(и техници)  ??? ?

Хи хи, не се сдържах аз  :-[
Последната ми половинка бе Телец, със съвпад на Мерукирй и Марс в Телец (АС Близнаци). Говореше доста (но не повече от мен  ;D), но никакъв го нямаше в математиката, нито пък в техниката. Имаше безброй моменти, в които ме дразнеше с бавното си мислене.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #23 -: Януари 16, 2009, 06:27:45 pm »
Личен пример за спокойствие на мен ми е систъра (на моменти наистина граничи с темерутие ;D). Телец ,с АСЦ Телец, голям земен тригон обхващащ Луна,Меркурий,Плутон . Слънце ,Венера ,Меркурий ,Сатъра в Телец.
Както Sinyhe спомена ,като се захване да се занимава с нещо ,което обича да прави ,ако и ще бомба да падне на метър от нея ,определено няма да се трогне.От друга страна обаче в компанията и човек трудно ще заспи (говори като латерна  ).
И моята сестра е Телец и има голям земен тригон Сатурн (в телец)-Плутон (в дева)-Марс (в козирог) и конфигурация хвърчило (на върха на хвърчилото са Нептун и Юпитер).
Заради злотворните ли планети или заради други аспекти, на моменти е по-скоро жертвен телец, отколкото "късметлийка".
Привидно води задоволен живот, но не е щастлива. Компенсира с покупки. Нещо като Кари Брадшоу е. :(
Да, омъжи се тогава, но все още няма деца, а вече е на 37.
Няма здравословни причини за това, а чисто емоционални.

« Отговор #24 -: Януари 16, 2009, 06:31:54 pm »
Странно наистина-това за говоренето,наистина познавам доста Телци,но за тези с Мерк в Близнаци е ясно,но познавам и много с Меркурий(често в съвпад с Марс) в Телец,които много говорят  ???,а пък за съвпада Мерк/Марс в Телец какво да кажа,всички до един са много добри математици(и техници)  ??? ? Последното ми е най-чудно ... (до колкото се сещам и Подводни има тези позиции)
Честно казано и на мен ми е било странно и винаги съм считал ,че АСЦ и не е на мястото си ,а е в Близнаци ,Мерка и е в съвпад с АСЦ откъм 12 дом и при малка корекция във времето си сменя положението ,което би обяснило нескончаемата и реч. Чакам момента да провери часа си на раждане по документи,но и това едва ли би осветлило въпроса ,защото я е израждала санитарката,а доктора е дошъл доста по-късно и майка ни каза ,че не е много ясно как са определили часа на раждане.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #25 -: Януари 16, 2009, 06:33:05 pm »
  Та именно за това е чудна тази позицийка-някои проявяват завидни качества в математика и техника,в смисъл далеч над обикновено равнище,вероятно зависи от това какво човека възприема за естествена материя-за някои (телци) математиката може да е най-естественото и материално нещо ,да носи осезаеми резултати...  ;)

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Януари 16, 2009, 06:33:26 pm »
Не се учудвам, че кариерата и я удовлетворява- Асц. и МЦ са в тригон - това е първия и най-важен показател за успешно придвижване в кариерата. Аз имам същия късмет. Нямаше да е така, ако бяха в квадратура или куинсконс. Интуитивно "надушваме" възможностите и знаем кое е добро за нас.

А по отношение на работата и децата не се учудвам, че тя паразитира - Господарката на Асц. Венера е в опозиция на Луната (нарцисизъм, мързел), непрекъснато ще се колебае между образа на майката и любовницата :P.

« Отговор #27 -: Януари 16, 2009, 06:44:49 pm »
Това за децата си е божа работа , а при нея факта ,че е жертвено агне е осъзнато действие .

*

Skarlet

« Отговор #28 -: Януари 16, 2009, 06:46:16 pm »

Е,хубава работа!Може ли досега да не вземе мерки?В рождената карта има виждат ли се проблеми?Виж й соларните карти за годините,няма ли възможност да направи инвитро оплождане.Пък ще направим една елекцийка,за да е успешно. :(

« Отговор #29 -: Януари 16, 2009, 06:51:47 pm »
Цитат
Предполагам ,че има помятания без видима причина ,но това е само в кръга на предположенията без да съм погледнал картата и.

*

Uran

• 6041
« Отговор #30 -: Януари 16, 2009, 06:52:43 pm »

Е,хубава работа!Може ли досега да не вземе мерки?В рождената карта има виждат ли се проблеми?Виж й соларните карти за годините,няма ли възможност да направи инвитро оплождане.Пък ще направим една елекцийка,за да е успешно. :(
Управителят на 5 дом-Уран е в съвпад с асц. (везни) от към 1 дом и в опозиция на Венера (в съвпад с десц. овен)в 6дом.

*

Uran

• 6041
« Отговор #31 -: Януари 16, 2009, 06:54:49 pm »
Не се учудвам, че кариерата и я удовлетворява- Асц. и МЦ са в тригон - това е първия и най-важен показател за успешно придвижване в кариерата. Аз имам същия късмет. Нямаше да е така, ако бяха в квадратура или куинсконс. Интуитивно "надушваме" възможностите и знаем кое е добро за нас.

А по отношение на работата и децата не се учудвам, че тя паразитира - Господарката на Асц. Венера е в опозиция на Луната (нарцисизъм, мързел), непрекъснато ще се колебае между образа на майката и любовницата :P.
Небесна, в какъв допустим орбис се разглежда тригона Асц-МЦ?

*

Skarlet

« Отговор #32 -: Януари 16, 2009, 06:55:14 pm »

Ако разгледаме картата по западна система, не бих твърдяла обаче, че в емоционален план се чувства много щастлива. Нейният на пръв поглед охолен и уреден живот също може да си има определена цена, която е избрала да плаща. За това ми загатва Луна в Дева в съвпад с върха на 6 дом, в опозиция със "затлачена" в 12 дом Венера. Няма да се учудя, ако неведнъж й се е налагало да прави компромис с чувствата си.

Това щях да кажа и аз,Lillie.С тази Луна в Дева в опозиция с Венера надали има тази душевна хармония.Възможно е в по-късен етап/ако не сега/ да се получи тази емоционална стагнация.А и Нептун в 7 дом и слага добри розови очила по отношение на партньора.Като прибавим и факта,че Марс съуправлява 7 дом и е в 12,гаранция Франция,че в даден момент ще потърси тайни връзки поради неудовлетворение.Венера също-в 12 дом,в Риби.Юпитер/упр. на 7 и 8/-в квадрат с Плутон-упр. на 7-ми.Не бих се учудила,ако след време съпруга й води съдебни дела за чужди финанси.

*

Skarlet

« Отговор #33 -: Януари 16, 2009, 06:59:14 pm »
Управителят на 5 дом-Уран е в съвпад с асц. (везни) от към 1 дом и в опозиция на Венера (в съвпад с десц. овен)в 6дом.
И никакъв тригон към Уран или към Венера и Юпитер? Луната?Не може да няма някое аспектче.Венера ли управлява 8 дом?

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Януари 16, 2009, 07:01:45 pm »

Небесна, в какъв допустим орбис се разглежда тригона Асц-МЦ?

Просто трябва да са в съвместими елементи. Искам да се поправя - при мен са в секстил - Стрелец и Везни (орб. 6 градуса).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Януари 16, 2009, 07:07:58 pm »
Странно, не съм наблюдавала тази закономерност.
А пък и много зависи от географските координати на мястото на раждане. Не всеки може да се уреди с МС в секстил към АС. А ако използваме равнодомна или равнознакова система, какво правим? Това означава голяма част от населението на определени географски ширини посмъртно да не получи удовлетворение от реализацията си в живота...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #36 -: Януари 16, 2009, 07:08:37 pm »
И никакъв тригон към Уран или към Венера и Юпитер? Луната?Не може да няма някое аспектче.Венера ли управлява 8 дом?
Каквото и да си приказваме ,тригона между Плутон ,Марс и Сатъра ,води до проблеми с раждането.Всеки един аспект между Марс и Сатурн показва някакво физичесто страдание , а това ,че между тях има сключен аспект тригон ,дава възможност за бързо циркулиране на тая негативна енергия. В случая е замесен и Плутон ,който се свързва с репродуктивните органи ,с раждането и смъртта ,което прави тригона насочен към подони проблеми.

*

Skarlet

« Отговор #37 -: Януари 16, 2009, 07:13:46 pm »
Каквото и да си приказваме ,тригона между Плутон ,Марс и Сатъра ,води до проблеми с раждането.Всеки един аспект между Марс и Сатурн показва някакво физичесто страдание , а това ,че между тях има сключен аспект тригон ,дава възможност за бързо циркулиране на тая негативна енергия. В случая е замесен и Плутон ,който се свързва с репродуктивните органи ,с раждането и смъртта ,което прави тригона насочен към подони проблеми.
  Е,браво!  :( С моите 3 деца и с тригона ми на Марс,Сатурн и Плутон,добре ме нареди и мен.Аз и без това все живея в страх за децата си. Ама Плутон е в по-голям орбис,та не се брои за тригон и все пак.

*

Nebesna

« Отговор #38 -: Януари 16, 2009, 07:20:45 pm »
Казвам ви честно - мен кариерата ми ме удовлетворява напълно. Истински обичам работата си и сякаш съм си паднала на мястото. Говоря за основната си кариера. Иначе винаги съм имала повече от една работа (Близнаци на върха на 6-ти). Надявам се да ми повярвате. Не всички хора са нечестни, когато казват, че са доволни. Но....не можем да бъдем доволни от всичко и от целия си живот. Просто някои имат по-високи стремежи и се стремят да ги постигнат, а други се задоволяват и с това, което им се поднася наготово.

« Отговор #39 -: Януари 16, 2009, 07:21:04 pm »
  Е,браво!  :( С моите 3 деца и с тригона ми на Марс,Сатурн и Плутон,добре ме нареди и мен.Аз и без това все живея в страх за децата си. Ама Плутон е в по-голям орбис,та не се брои за тригон и все пак.
Стига си зяпала децата >:( :P , проблемите могат да се проявят в трудно износване на плода или в последствие да се отприщят гинекологични проблемации. А и нали казваш ,че ти е в широк орбис ,та влиянието му да е мършаво и да не се прояви.